Cateva intrebari

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Baracuda

Cateva intrebari

Post by Baracuda »

Va salut.

Urmaresc acest forum de peste 1 luna. Mai exact categoria legata de arme pentru autoaparare neletale.

Am achizitionat recent un Walther P99 T . Stiu ca are probleme de fiabilitate dar eu mizez pe faptul ca este replica exacta dupa cel cu glont iar astfel pot intimida un agresor "antrenat" in deosebirea armelor de foc.

Acum cele "cateva" intrebari :

1) Curatarea - se face dupa consumarea fiecarui incarcator ?
2) Ce parti se curata dupa tragere si ce parti se curata pentru intretinerea generala ?
3) Am inteles ca are garantie 1an. In caz ca "cedeaza" ma vor intreba ce fel de munitie am folosit ? Pot afla daca nu este munitia recomandata de ei ?
4) Am cumparat o cutie de UAG, cum imi dau seama ce tip de UAG este avand in vedere ca, cutia in care vine este ALBA si nu are absolut nimic pe ea
5) Pe interiorul acestei cutii am o data de fabricatie (07/2003) Este normal ca munitia sa fie asa veche ?
6) Citind, am inteles ca sunt 2 tipuri de munitie apreciate pe acest forum : Pobjeda si Stop Power albastru (SP = UAG ? ) De unde pot cumpara aceasta munitie ? La Arrow pe mosilor am sunat si aveau numai Pobjeda.

Ma opresc aici si inchei cu cea mai importanta intrebare : Cand este viitoarea intalnire la poligon ? :)

Va multumesc in avans pentru raspunsuri, bunavointa si rabdare cu un incepator :)
dcrist

Post by dcrist »

De obicei se anunta pe forum cu ~ o saptamana inainte cind este urmatoarea intilnire. :wink: Despre pistol, sa-l folosesti cu placere si sa ai parte sa tragi cu el numai in poligon, de obicei arma se curata peste tot dupa fiecare tragere, altfel se intareste pulberea arsa care ramine pe teava si pe alte parti componente si greu o mai faci ca ,,noua"
Post Reply