CZ 83 Rubber

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Bobby B

CZ 83 Rubber

Post by Bobby B »

Prea multe nu stiu nici eu despre acest pistol, rog pe cei care detin mai multe informatii despre acesta sa le posteze.

Poze cu CZ 83 PA Rubber gasiti pe :

http://www.libraas.com/1021-pistole-cz- ... ubber.html

foloseste acest tip de munitie :

Cal 9 mm P.A. Rubber

http://www.snailteam.cz/an/vyroba_streliva_an.html

Pt mai multe detalii referitoare la achizitia acestui pistol si a munitiei aferente , in cazul in care Arrow nu il va importa, puteti contacta pe :

Jiri Brynych

Export Sales Manager
Banzai Ltd.
Blahoslavova 10/293
130 00 Praha 3
Czech Republic
Phone: +420 2 717 712 06
Fax:: +420 2 717 712 08
E-mail: brynych@banzai.cz

[/quote]
Last edited by Bobby B on Mon Feb 04, 2008 10:48 am, edited 1 time in total.
Lionheart

Post by Lionheart »

wow
arata super bine
e din metal, otel,e pe gaz, ce magazie are, ce stii?sau e arma de foc?
m-ar interesa si pe mine , nu cont banii, daca l-ar aduce arrow?!
imircea

Post by imircea »

Lionheart wrote: e pe gaz..sau e arma de foc?
Cred ca "Rubber" din componenta numelui spune ca trage cu bile de cauciuc... calibrul insa e 9mm si revenim iar la lipsa munitiei traumatice cu bile de cauciuc de calibrul acesta.
Bobby B

CZ 83 Rubber

Post by Bobby B »

Imi cer scuze , cred ca din greseala am sters un mesaj anterior in care il intrebam pe Dl. Radu daca firma Arrow poate importa pistolu CZ 83 PA Rubber ca si arma de autoaparare , daca stie sa fie omologat in Romania si poate fi inregistrat.

Cei la CZ mi-au spus ca poate fi cumparat din Cehia, poate sa-l trimita si prin posta , dar mi-au recomandat ca importul sa fie intermediat de partenerul lor in Romania care este fima Arrow.

Va multumesc.

Bobby
radu.b

Re: CZ 83 Rubber

Post by radu.b »

Bobby B wrote:Imi cer scuze , cred ca din greseala am sters un mesaj anterior in care il intrebam pe Dl. Radu daca firma Arrow poate importa pistolu CZ 83 PA Rubber ca si arma de autoaparare , daca stie sa fie omologat in Romania si poate fi inregistrat.

Cei la CZ mi-au spus ca poate fi cumparat din Cehia, poate sa-l trimita si prin posta , dar mi-au recomandat ca importul sa fie intermediat de partenerul lor in Romania care este fima Arrow.

Va multumesc.

Bobby
Buna ziua.
In legatura cu pistolul CZ83 Rubber pot sa va spun ca au fost cerute oferte de la furnizorul ceh. Problema este pretul care ar fi echivalent cu cel al variantei pe glont (sau undeva pe aproape) singura diferenta intre cele doua arme fiind doar sicanele de pe teava in rest ele fiind identice.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
andueu

buna

Post by andueu »

www.czub.cz aici gasiti mai multe informatii despre cz83 interesant de citit si in manualul ce se gaseste afisat acolo.despre reprezentantul din romania gasiti la contact.eu am vb cu cei din romania si au spus ca din 15 februarie au date despre ce pistoale cu bila de cauciuc vor aduce de la cz.
sper sa fie folositoare informatiile :D
DaBears

Post by DaBears »

radu.b wrote: Buna ziua.
In legatura cu pistolul CZ83 Rubber pot sa va spun ca au fost cerute oferte de la furnizorul ceh. Problema este pretul care ar fi echivalent cu cel al variantei pe glont (sau undeva pe aproape) singura diferenta intre cele doua arme fiind doar sicanele de pe teava in rest ele fiind identice.
Cu respect.
Radu
Si cam care ar fi acel pret ? Si pretul la cartuse?
radu.b

Post by radu.b »

DaBears wrote:
radu.b wrote: Buna ziua.
Cu respect.
Radu
Si cam care ar fi acel pret ? Si pretul la cartuse?
Buna ziua.
Pretul ar fi undeva pana in 3000Ron. Cartusele ma abtin sa fac vre-o afirmatie pentru ca nu sunt S&B sunt alta marca pentru care avem oferta mai buna de la alt furnizor.
O zi buna.
Cu respect.
Radu
cristib

Post by cristib »

Se pare ca nici CZ-ul nu o sa-l vedem prea curand in mainile ,,civililor". Am vorbit cu cei de la reprezentanta si au zis:<< CZ face pistol cu bila de cauciuc dar aceste pistoale sunt considerate arme letale pentru care
intra in categoria pistoalelor cu glont.( Arme militare sau de paza )>>
M-as bucura domnule Radu daca i-ati contrazice, chiar si la acest pret, spus de dumneavoastra.
imircea

Post by imircea »

Probabil oferta buna d ela cartuse se va concretiza in munitie slaba, ceea ce va face oricum arma drept neletala :)
As prefera sa cumpar munitie mai scumpa si mai puternica decat munitie ieftina si slaba, chiar proasta.
Daca arma va corespunde detaliilor tehnice de pe site si vom avea disponibila si munitie de calitate, o cumpar la pretul ala fara sa comentez.
Pot sa rezerv una?
Nikki

Post by Nikki »

SUBSCRIU!!! Arata chiar mai bine decat cele de la IZH... :D
Nu m-ar deranja sa dau 3000 de lei pe el sau 10 lei pe munitia respectiva!
dingo20

Post by dingo20 »

Si eu as fi interesat sa cumpar pistolul daca ar avea caracteristicile tehnice similare cu cele mentionate pe site.
Nikki

Post by Nikki »

cristib wrote:Se pare ca nici CZ-ul nu o sa-l vedem prea curand in mainile ,,civililor". Am vorbit cu cei de la reprezentanta si au zis:<< CZ face pistol cu bila de cauciuc dar aceste pistoale sunt considerate arme letale pentru care
intra in categoria pistoalelor cu glont.( Arme militare sau de paza )>>
M-as bucura domnule Radu daca i-ati contrazice, chiar si la acest pret, spus de dumneavoastra.
Adica arma e letala, dar munitia pe care o foloseste nu e:

9 P. A. Rubber
Projectile Libra 9 P. A. Rubber with a rubber projectile is given for a special weapon, especially CZUB vz. 83 calibre 9 mm P. A. Rubber. This projectile is suitable to the countries, where the live ammunition is forbidden.
There isn’t a lethal projectile.
The outstanding feature of this projectile is its high stopping ability with prompt loss of energy. Determination is specified (property and person protection, airport protection, aircraft space protection).
Muzzle energy 128 J
Muzzle velocity 800 m/s
Energy in 7 m 24.5 J
Velocity in 7 m 350 m/s

Pai cred si eu ca arma e letala...dar nu le-ai explicat ca nu vrei sa o arunci nimanui in cap de la etaj? :lol: Cat de penibili pot fi...
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

nu stiu, poate gresesc dar se pare ca pistolul asta foloseste munitia de 9mm si plumb si cauciuc cu aceeasi teava (ghintuita - am mai intalnit situatia parca la un Fort ) si atunci e nitel problematic sa-l vinzi la oricine.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Nikki

Post by Nikki »

I-ai intrebat daca se va vinde si civililor? Ca asta e cea mai mare problema :D
Post Reply