BAIKAL MP -153 SI SOCURILE INTERSCHIMBABILE

Intrebari cu caracter general despre vanatoare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
iulian cindulet

BAIKAL MP -153 SI SOCURILE INTERSCHIMBABILE

Post by iulian cindulet »

va salut din nou dragi prieteni mai experimentati in ale armelor de vanatoare, am un mp153 de la baikal cum stiti , si vreau sa stiu , care dinte socuri trebuie pus la teava atunci cand folosesc cartuse de 76 magnum - brenneke, sau mai pe inteles daca arma suporta cartuse de 76 mm stiu ca le pot trage fara probleme , intrebarea mea este daca pot trage fara probleme acete cartuse magnum - brenneke.....pana acu am tras numai alice .
va multumesc anticipat ca poate va veti face timp sami raspundeti.
violiv

Post by violiv »

Daca ai cilindric, acesta e cel mai indicat.
Daca nu, se mai pot folosi 1/4 (marcat cu 4 santuri pe buza) sau 1/2 (marcat cu 3 santuri pe buza) pentru proiectile de tip original Brenneke, indiferent ca sunt magnum sau normale.
Cu proiectile de tip Gualandi sau cu cele Sauvestre se pot folosi oricare din shock-uri dar, eficienta maxima a proiectilelor unice se obtine din teava cilindrica.
andrey_hunter28

Post by andrey_hunter28 »

,,va salut din nou dragi prieteni mai experimentati in ale armelor de vanatoare, am un mp153 de la baikal ''

esti multumit de ea? ma bate gandul sa imi iau si eu una. cum trage cu breneke?
misu

Post by misu »

trage al naibii de bine cu breneke;eu tocmai vreau sa o dau pe a mea,cal.12/89 shoke-ri prelumgitoare husa catare magnetica din fibra optica,+1shoke extra full.arma e e in garantie pt. inca un an pret 2400ron!
andrey_hunter28

Post by andrey_hunter28 »

in camera de 89 poti baga cartus de 70,76,dastea mai mici? yo nu am autorizatie si nu vreau sa te incurc,da daca imi iese in 2 saptamani poate te contactez. repet: nu sta in baza mea!
misu

Post by misu »

linistit poti baga cam tot ce se gaseste pe piata inclusiv pe cele cu tubul de 89!
Post Reply