Munitie Snail 9mm

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

nedumeritu

Re: Munitie Snail 9mm

Post by nedumeritu »

radu.b wrote:..................................
Buna ziua.
Nu stiu unde vreti sa ajungeti. Dumneavoastra ati fost la noi in firma. Ne stiti foarte bine. Cand a fost sa va ajutam am facut-o fara prea multe comentarii. Nu inteleg remarca dumneavoastra. Nu cred ca l-am tratat pe d-ul d-rive rau, i-am vorbit (scris) civilizat, nu stiu de unde pana unde "i-am dat cu leuca-n cap". Nu cred ca "v-am aranjat/aliniat frumusel la coada cum au vrut muschii nostri". Magazine in Galati de arme sunt 5 cu tot cu magazinul nostru si n-am sustinut altceva.
Chiar nu va inteleg. Din postarile dumneavoastra, avand in vedere ca nu sunteti la primele remarci de genul acesta, nu se poate trage decat o singura concluzie, stiti vorba aia cu facerea de bine... .
Cu respect.
Cred ca de data aceasta valul de caldura este de vina.
In primul rand cand am pomenit cu leuca'n cap m-am referit la noi, la comunitatea de postaci, in nici un caz nu a fost vorba de vreo referire la firma Arrow.
Pe de alta parte, cand am facut referire la coada la care am fost aliniati noi clientii, iarasi, nu am vorbit despre Arrow ci despre
actiunile si reaciile haotice de pe piata generate in mare parte de SUMA IMPORTATORILOR.
Cate magazine sunt in Galati nu este treaba mea, in nici un caz si, daca aveti 5 si este cerere, va urez la mai mare! cat se poate de sincer.
Un importator cu desfacere buna si sanatoasa este unul care va usura in timp sarcina economica a clientului lui, chestie de logica.
Este o simbioza.
Remarcile mele sunt simple pareri personale si in genere, cum inteligent semneaza unul din membrii forumului, au o mare calitate:
- nimeni nu este obligat sa tina cont de ele.
Iar ca om, pot si eu sa gresesc, pot sa ma insel in aprecieri sau in analizele pe text.
In nici un caz nu am facut ceva intentionat iar daca asa pare, atunci imi cer scuze public nu numai fata de Arrow dar si fata de celelalte firme importatoare.
Am cumparat arme doar de la doua firme importatoare,
Arrow si Novarm si pot spune cu mana pe inima ca am fost tratat absolut corect in abmele cazuri.
Calitatea produselor nu este o variabila ce poate sa fie controlata de firma ce vinde. Sunt defecte ascunse,
sunt vicii de folosire/utilizare, sunt nepotriviri intre munitie si armele vandute. Iata alte variabile.
Cat despre facerea de bine, nu stiu ce sa zic.
Amanuntele se prea poate sa intristeze atmosfera pentru toate partile implicate.
So, let it be...
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
radu.b

Post by radu.b »

nedumeritu wrote:
radu.b wrote:..................................
Buna ziua.
Nu stiu unde vreti sa ajungeti. Dumneavoastra ati fost la noi in firma. Ne stiti foarte bine. Cand a fost sa va ajutam am facut-o fara prea multe comentarii. Nu inteleg remarca dumneavoastra. Nu cred ca l-am tratat pe d-ul d-rive rau, i-am vorbit (scris) civilizat, nu stiu de unde pana unde "i-am dat cu leuca-n cap". Nu cred ca "v-am aranjat/aliniat frumusel la coada cum au vrut muschii nostri". Magazine in Galati de arme sunt 5 cu tot cu magazinul nostru si n-am sustinut altceva.
Chiar nu va inteleg. Din postarile dumneavoastra, avand in vedere ca nu sunteti la primele remarci de genul acesta, nu se poate trage decat o singura concluzie, stiti vorba aia cu facerea de bine... .
Cu respect.
Cred ca de data aceasta valul de caldura este de vina.
In primul rand cand am pomenit cu leuca'n cap m-am referit la noi, la comunitatea de postaci, in nici un caz nu a fost vorba de vreo referire la firma Arrow.
Pe de alta parte, cand am facut referire la coada la care am fost aliniati noi clientii, iarasi, nu am vorbit despre Arrow ci despre
actiunile si reaciile haotice de pe piata generate in mare parte de SUMA IMPORTATORILOR.
Cate magazine sunt in Galati nu este treaba mea, in nici un caz si, daca aveti 5 si este cerere, va urez la mai mare! cat se poate de sincer.
Un importator cu desfacere buna si sanatoasa este unul care va usura in timp sarcina economica a clientului lui, chestie de logica.
Este o simbioza.
Remarcile mele sunt simple pareri personale si in genere, cum inteligent semneaza unul din membrii forumului, au o mare calitate:
- nimeni nu este obligat sa tina cont de ele.
Iar ca om, pot si eu sa gresesc, pot sa ma insel in aprecieri sau in analizele pe text.
In nici un caz nu am facut ceva intentionat iar daca asa pare, atunci imi cer scuze public nu numai fata de Arrow dar si fata de celelalte firme importatoare.
Am cumparat arme doar de la doua firme importatoare,
Arrow si Novarm si pot spune cu mana pe inima ca am fost tratat absolut corect in abmele cazuri.
Calitatea produselor nu este o variabila ce poate sa fie controlata de firma ce vinde. Sunt defecte ascunse,
sunt vicii de folosire/utilizare, sunt nepotriviri intre munitie si armele vandute. Iata alte variabile.
Cat despre facerea de bine, nu stiu ce sa zic.
Amanuntele se prea poate sa intristeze atmosfera pentru toate partile implicate.
So, let it be...
Buna ziua.
Va multumesc pentru precizare. Era nevoie de acest lucru.
Nu trebuie sa va cereti scuze. Dar singura rugaminte fata de toti membrii forumului (am mai spus-o si o repet) este ca orice critica sau observatie sa fie obiectiva si onesta. N-am sustinut niciodata ca suntem perfecti si ca nu acceptam criticile sub nici-o forma. Si atat.
In legatura cu munitia Libra. Producatorul precizeaza ca la 5m, proiectilul (bila de cauciuc) are 180m/s si energie cinetica 80J. Nu stiu sa va raspund acum daca este mai buna sau mai slaba decat Snail. Sper cat mai repede sa fac rost de date sau poate este mai rapid alt cineva de pe forum si ne ajuta.
Cu respect.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

radu.b wrote:............ Producatorul precizeaza ca la 5m, proiectilul (bila de cauciuc) are 180m/s si energie cinetica 80J. ..........Cu respect.
Asta ar insemna ca bila sa cantareasca undeva aproape de 5g, ceea ce nu prea cred. Undeva este o greseala.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
d-rive

Post by d-rive »

Pe cutie scrie clar, weight 0,4g.
La fel de clar scrie ca la 5m are 180m/s si 80J.

Acu, nu stiu cum o fi in realitate, sper azi sa am conditii sa testez empiric.
CZ83 Rubber
nedumeritu

Post by nedumeritu »

d-rive wrote:Pe cutie scrie clar, weight 0,4g.
La fel de clar scrie ca la 5m are 180m/s si 80J.

Acu, nu stiu cum o fi in realitate, sper azi sa am conditii sa testez empiric.
Am sa fac un efort maine si am sa va dau pe seara rezultatele la un cronograf profesional.

Si am sa fac datele publice pentru toata lumea.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
marshall

Post by marshall »

O zi buna tuturor,

Incerc sa ma bag si eu in seama pe tema munitiei pe care o cautam cu totii.

Am in fata o cutie de Snail si una de Libra si cand ma uit la ele cu atentie pot sa va spun asa:

- producatorul este aproape sigur unul singur, cel mai probabil Libra, acest nume aparand pe amandoua cutiile. Parerea mea este ca, desi producatorul este unul singur, munitiile sunt diferite, spun asta si din experienta si din ceea ce este scris pe cutii. Cea denumita ca Snail pare a fi dezvoltata cu dedicatie pentru armele CZ (83 cel mai probabil) asa cum apare si pe site-ul libraas.com - versiunea ceha.

De tras am tras cu amandoua, din pacate nu in aceleasi conditii. Totusi as face urmatoarele remarci:

- Snail functioneaza foarte bine pe CZ 83, fara probleme la reincarcare. Putere mare, precizie nu foarte buna, nu sunt sigur ca nu e arma.

- Libra am tras cu Fort14, comportament asa cum va asteptati, bun. Precizie buna la distanta mai mare decat CZ puterea mai mica, dar poate fi din cauza distantei ceva mai mari (cam 2 metri mai mult).

Ca impresie artistica (zgomot si altele) apreciez ca sunt cam pe acolo.

Data viitoare incerc sa fac teste in conditii similare.
CZ 83
FORT 14R
radu.b

Post by radu.b »

marshall wrote:O zi buna tuturor,

Incerc sa ma bag si eu in seama pe tema munitiei pe care o cautam cu totii.

Am in fata o cutie de Snail si una de Libra si cand ma uit la ele cu atentie pot sa va spun asa:

- producatorul este aproape sigur unul singur, cel mai probabil Libra, acest nume aparand pe amandoua cutiile. Parerea mea este ca, desi producatorul este unul singur, munitiile sunt diferite, spun asta si din experienta si din ceea ce este scris pe cutii. Cea denumita ca Snail pare a fi dezvoltata cu dedicatie pentru armele CZ (83 cel mai probabil) asa cum apare si pe site-ul libraas.com - versiunea ceha.

De tras am tras cu amandoua, din pacate nu in aceleasi conditii. Totusi as face urmatoarele remarci:

- Snail functioneaza foarte bine pe CZ 83, fara probleme la reincarcare. Putere mare, precizie nu foarte buna, nu sunt sigur ca nu e arma.

- Libra am tras cu Fort14, comportament asa cum va asteptati, bun. Precizie buna la distanta mai mare decat CZ puterea mai mica, dar poate fi din cauza distantei ceva mai mari (cam 2 metri mai mult).

Ca impresie artistica (zgomot si altele) apreciez ca sunt cam pe acolo.

Data viitoare incerc sa fac teste in conditii similare.
Buna ziua.
Multumim de informatii.
Ce pot sa va raspund este ca sigur nu sunt acelasi producator desi au ceva in comun, adica numele de Libra. dar sunt separat doua firme cu doua linii de productie separate.
O zi buna.
marshall

Post by marshall »

Mda, si eu ma gandesc ca ceva este diferit chiar la linia de productie, dar cred ca este ceva cam ca Coca-Cola care acum imbuteliaza si Schweppes pe care i-au cumparat in timp, sau ceva pe acolo, sunt oricum inrudite. Nu identice, fiindca daca ma uit la tub, la degajarea pentru extractor la modul in care este fixata bila, la capsa, este clar ca vin din doua locuri diferite.
Totusi, daca dau la o parte eticheta alba aplicata pe cutie (pe care scrie Snail), descopar exact cutia pe care o regasesc pe site-ul libra. aici nu mai poate fi vorba de coincidenta, nu?
CZ 83
FORT 14R
d-rive

Post by d-rive »

Da, dai hartia la o parte dar pe cartus scrie clar Snail si Libra.
Deasemenea, la Snail, bila sta mai in afara.
CZ83 Rubber
MirceaCr

Post by MirceaCr »

Am pus eu aici trageri cu fort si libra. http://arw.ro/forum/viewtopic.php?f=10& ... 995#p25995
Форт 17 Р
Image
Adrian_is

Post by Adrian_is »

Multumim MirceaCr...interesant testul de munitie, e binevenit! Deci Libra este la fel de buna ca si Snail sa inteleg? :)
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
MirceaCr

Post by MirceaCr »

Nu am tras cu Snail ca sa fac comparatie. Oricum, libra mi s-a parut destul de puternica pentru destinatia ei. Plus bila care nu ricoseaza, ci se infige.
Форт 17 Р
Image
tevez

Post by tevez »

MirceaCr wrote:Plus bila care nu ricoseaza, ci se infige.
Acu' mai depinde şi-n ce tragi. :mrgreen:
MirceaCr

Post by MirceaCr »

Evident. M-am referit strict la tragerea de fata, respectiv in catalogul de 800 de pagini.
Форт 17 Р
Image
dennis

Post by dennis »

Siii??? am sosit din concediu,ma asteptam sa gasesc aici pe forum comentarii cum ca a venit si snailu'. Oare ce se mai aude, am dat uitarii aceasta munitie,mai apare????
Post Reply