Fort 17R vs Fort 12RM vs Fort 14R
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Fort 17R vs Fort 12RM vs Fort 14R
Nu gresesti in alegerea ta ... 
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Multumesc, in acest moment stau putin pe ganduri. Calibru .45 mm este adus doar de un singur importator, in acest moment o "boaba" costa 3,7 ron. Ma gandesc, pentru antrenament in poligon este un pic cam scump darc pentru autoaparare nimic nu este scump. In acest moment nu se stie daca Fort 12rm .45mm trage si cu alta munitie decat Fort. Ce ma fac daca ridica pretul fiind singuri de pe piata? Sau nu mai aduc. Vezi ce se intampla in auto cu Renault, ieftin la achizitie , foarte scump la service si piese de schimb. Am vazut pe cateva site-uri de afara ca pe calibru .45 cauciuc mai exista si alti producatori .sith wrote:Nu gresesti in alegerea ta ...
Multumesc
-
anghelache
Eu zic sa stai linistit.Cererea ni-i asa de mare incat sa-si permita sa le scumpeasca.wugiland wrote:Multumesc, in acest moment stau putin pe ganduri. Calibru .45 mm este adus doar de un singur importator, in acest moment o "boaba" costa 3,7 ron. Ma gandesc, pentru antrenament in poligon este un pic cam scump darc pentru autoaparare nimic nu este scump. In acest moment nu se stie daca Fort 12rm .45mm trage si cu alta munitie decat Fort. Ce ma fac daca ridica pretul fiind singuri de pe piata? Sau nu mai aduc. Vezi ce se intampla in auto cu Renault, ieftin la achizitie , foarte scump la service si piese de schimb. Am vazut pe cateva site-uri de afara ca pe calibru .45 cauciuc mai exista si alti producatori .sith wrote:Nu gresesti in alegerea ta ...
Multumesc
-
Safe&Sound
wugiland, un FORT in 9mm PA acopera fara probleme nevoile pe care le exprimati. Cu munitie FORT sau AKBS ar trebui sa fie suficient pentru autoaparare iar pentru poligon aveti munitie ieftina turceasca chiar in poligon la UTI. FORT-urile in 9mmPA merg bine cu toate munitiile despre care vorbeam mai sus.
@ wugiland
Salut,
Ai dreptate intr-un fel sa-ti pui intrebarile pe care ti le pui....."daca nu mai aduc cartuse.....daca se scumpesc, etc, etc" ..... dar sa stii ca la ora actuala exista si munitie in .45 chiar la magazinul gazdei noastre (Arrow).... uite-o aici : http://www.arw.ro/produs.php?p=13812
Dar sincer nu stiu ce este, cine o produce, etc.....poate colegii nostrii de forum pot sa ne dea mai multe detalii in cazul in care au comparat-o si testat-o.
Bafta tuturor !

Salut,
Ai dreptate intr-un fel sa-ti pui intrebarile pe care ti le pui....."daca nu mai aduc cartuse.....daca se scumpesc, etc, etc" ..... dar sa stii ca la ora actuala exista si munitie in .45 chiar la magazinul gazdei noastre (Arrow).... uite-o aici : http://www.arw.ro/produs.php?p=13812
Dar sincer nu stiu ce este, cine o produce, etc.....poate colegii nostrii de forum pot sa ne dea mai multe detalii in cazul in care au comparat-o si testat-o.
Bafta tuturor !
E tot de la MLD, adică Fort, cel puţin aşa era acum câteva luni când am cumpărat eu.