Munitie Snail 9mm

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

nedumeritu

Re: Munitie Snail 9mm

Post by nedumeritu »

aurorauno wrote:Prietene dar pe privat nu poti sa discuti daca ai atatea curiozitati? Vrei sa iti dea Arrow munitie gratis,sa ti-o aduca acasa,eventual
sa o si bage in incarcator?Nu-ti convine Arrow ai libertatea de a alege,nu sa ii urechezi pe oamenii astia ca nu iti fac tie poftele!
Ne tot povestesti in paralel pe 2 topicuri diferite fel si fel de nemultumiri d-ale tale,zau ca exagerezi! :|
Se pare ca nu intelegem prea bine ce se intampla.
Cred ca omul, d-rive, nu facea nimic ciudat daca nu se intampla sa ia un pistol de la ei si sa nu i se aduca ulterior munitie.
Pe urma, cand omului i se promite ferm munitia este pasat tot de cel ce promite aducerea ei.
Atat pe pistolul cat si munitia inteleg ca au fost sau sunt pe bani.
In comert, clientul, adica ala cu banii, ar trebui sa fie stapanul.
Noi, comunistoizi, in retardul nostru, acceptam ca ala de ne portioneaza telemeaua sa ne fie sef/tatuca
si sa ne aranjeze/alinieze frumusel la coada, cand vrea muschii lui, ca numai el aduce telemea in targ.
Pe cale de consecinta, daca vreunul din noi iese din randuri si se vrea tratat "mai europeneste"
sarim la gat si ii dam cu leuca'n cap.
By the way, cum pot fi intr-un oras N-shpe magazine/dealeri de arme
cand autorizati ca armurieri-persoane juridice sunt cam 3 sau 4?
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
slim_daddy40

Post by slim_daddy40 »

aurorauno wrote:Prietene dar pe privat nu poti sa discuti daca ai atatea curiozitati? Vrei sa iti dea Arrow munitie gratis,sa ti-o aduca acasa,eventual
sa o si bage in incarcator?Nu-ti convine Arrow ai libertatea de a alege,nu sa ii urechezi pe oamenii astia ca nu iti fac tie poftele!
Ne tot povestesti in paralel pe 2 topicuri diferite fel si fel de nemultumiri d-ale tale,zau ca exagerezi! :|
aici avem exemplul viu la postul meu de mai sus daca 'tipi ' la ceva ce este anormal in tara asta ;vor sari unii sa iti zica ca emiti prea multe pretentii dupa ce ti-ai cumparat arma mai vrei si munitie mai d-rive:)))))) bro asta e in romania, revolutia a schimbat oameni nu si mentalitatea ! daca se numeste pofta normalitatea de a aduce munitie aferenta unei arme cumparate de la magazin cand ea de fapt este o necesitate pt ca fara munitie arma nu este funcionala :cry: . eeeeee pacat ! :cry:
dennis

Post by dennis »

aurorauno wrote:Nu-ti convine Arrow ai libertatea de a alege,nu sa ii urechezi pe oamenii astia ca nu iti fac tie poftele!

As vrea si eu sa am libertatea de a alege de prin TOATA ROMANIA ASTA de la cineva munitie SNAIL nu libra.uite am eu o vrabiuta sa scrie snail si nu libra pe cutie ,pe cartus . DAR DE UNDE NAIBA sa alegi cand nimeni nu e in stare sa o aduca.....N I M E N I
d-rive

Post by d-rive »

@aurorauno, cred ca tu primesti munitie moca de faci galerie unora. :P

Hai sa iti spun o faza. Eu sunt foarte ponderat si greu ajung sa fac niste afirmatii serioase. Am rabdare, sunt intelegator, increzator in ce zic oamenii, etc. Dar toate au o limita. Din pacate, in situatia asta, limita e depasita de muuuuuuult.
Nu sunt eu cel care am promis si nu m-am tinut de cuvant.
Inainte sa vorbesti, ia si citeste topicul si nu mai veni cu dume din astea cum ca as vrea ca munitia sa-mi fie adusa acasa, bagata in incarcator si eventual si arma curatata dupa tragere.
Eu nu m-am plans de nimic, doar am facut oaresce caterinca de situatie.

In fine, esti liber sa crezi ce vrei, sa spui ce vrei, e o tara libera si democratica.
Ca idee, ce zici, realizezi cati mi-au dat mesaj pe privat intrebandu-ma de unde am reusit sa iau munitie? Dar na, vad ca tu le stii mai bine pe toate.

Departe de mine de a critica pe cineva dar de o asemenea inconsecventa cum am intalnit in situatia asta, nu am mai dat in viata mea. Na ca m-ai facut sa vorbesc si serios.

Si ca tot vorbesc serios. Multumesc tuturor colegilor care si-au aratat disponibilitatea sa ma indrume, sa ma ajute, sa imi cumpere munitie si sa particip la ultimul poligon (tragere) si alte alea. Deasemenea apreciez si disponibilitatea concurentei ARW care au fost foarte prompti. Din pacate nu am avut timpul necesar sa ajung in Bucuresti sa cumpar munitia si am preferat sa astept sa fie aprovizionate magazinele din zona mea, mai ales ca existau promisiuni in sensul asta si era doar o chestiune de maxim doua saptamani si nu o luna jumate cum s-a dovedit in final.

Si da, trancanesc si fac haz de necaz ca poate s-o enerva cineva pana la urma si o sa spuna, na-va ma munitie si mai taceti din gura :lol:
CZ83 Rubber
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Sa mai comentati ca nu e militia prompta ! :lol: :lol: :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
d-rive

Post by d-rive »

Niciodata :lol: Cum sa indraznim sa facem asemenea comentarii :D
CZ83 Rubber
radu.b

Post by radu.b »

d-rive wrote:Oameni buni, ma speriati. Care 12 revanzatori aveti in Galati?... ca sunt 3 magazine de toate :lol:
Aveti undeva lista asta de colaboratori ca nu vad care ar fi misterul...
Buna ziua.
Vad ca va apasa curiozitatea. Va postez lista cu clientii nostri din Galati din care asa cum am spus in celelalt topic 4 sunt armurieri autorizati si vand arme si munitii inclusiv cea de autoaparare. Firmele sunt: Comprador, Electronmedia, Crapmania, AJVPS Galati, Radutec, Sesam Expert, P.F.Vasilescu Lucian, Moniko-Prod, Donaris, Raresul, Adefa, Nerol.
Numele bolduite sunt armurierii autorizati.
Precum vedeti nu avem nici-un secret. Curios as fi daca dumneavoastra ati face la fel cu clientii dumneavoastra.
Iar daca ati cumparat si Snail, sigur tot de la noi este si nu pot decat sa ma bucur pentru clientul nostru care a facut vanzare.
Ati spus ca lucrati in vanzari de 20 de ani. Si vreti sa spuneti ca niciodata n-ati avut probleme cu furnizorii? Indiferent de termenele de livrare stabilite ? Nu ma convingeti indiferent ce-mi spuneti, imi pare rau.
Cu respect.
d-rive

Post by d-rive »

Sa comentez, sa nu comentez...
Hai sa nu comentez din respect pentru colegi si din respect, la modul general ;)

Eu oricum, multumesc.

P.S. eu va cerusem numele firmelor pentru ca sa merg la ei sa-mi cumpar munitie si cele trebuincioase nu din alt motiv. Fiind galatean si cunosc magazinele de profil din Galati, va spun ca in afara de Crapmania (nota 10) si AJVPS restul probabil sunt clienti finali si nu revanzatori. Un simplu google dupa nume va arata ca unii au activitatea inchisa, altii nici macar nu pot fi gasiti, in fine, nu e treaba mea.
P.P.S. cand stiti ca aveti probleme cu furnizorii, luati-va masuri de precautie si faceti aprovizionarea tinand cont de situatia respectiva. In fine, fiecare isi face ordine in ograda si nu e treabea mea si nu-mi permit dar v-as trimite niste rezultate de vanzari dar mi-e ca o sa vreti sa ma angajati :P
CZ83 Rubber
radu.b

Post by radu.b »

nedumeritu wrote:
Se pare ca nu intelegem prea bine ce se intampla.
Cred ca omul, d-rive, nu facea nimic ciudat daca nu se intampla sa ia un pistol de la ei si sa nu i se aduca ulterior munitie.
Pe urma, cand omului i se promite ferm munitia este pasat tot de cel ce promite aducerea ei.
Atat pe pistolul cat si munitia inteleg ca au fost sau sunt pe bani.
In comert, clientul, adica ala cu banii, ar trebui sa fie stapanul.
Noi, comunistoizi, in retardul nostru, acceptam ca ala de ne portioneaza telemeaua sa ne fie sef/tatuca
si sa ne aranjeze/alinieze frumusel la coada, cand vrea muschii lui, ca numai el aduce telemea in targ.
Pe cale de consecinta, daca vreunul din noi iese din randuri si se vrea tratat "mai europeneste"
sarim la gat si ii dam cu leuca'n cap.
By the way, cum pot fi intr-un oras N-shpe magazine/dealeri de arme
cand autorizati ca armurieri-persoane juridice sunt cam 3 sau 4?
Buna ziua.
Nu stiu unde vreti sa ajungeti. Dumneavoastra ati fost la noi in firma. Ne stiti foarte bine. Cand a fost sa va ajutam am facut-o fara prea multe comentarii. Nu inteleg remarca dumneavoastra. Nu cred ca l-am tratat pe d-ul d-rive rau, i-am vorbit (scris) civilizat, nu stiu de unde pana unde "i-am dat cu leuca-n cap". Nu cred ca "v-am aranjat/aliniat frumusel la coada cum au vrut muschii nostri". Magazine in Galati de arme sunt 5 cu tot cu magazinul nostru si n-am sustinut altceva.
Chiar nu va inteleg. Din postarile dumneavoastra, avand in vedere ca nu sunteti la primele remarci de genul acesta, nu se poate trage decat o singura concluzie, stiti vorba aia cu facerea de bine... .
Cu respect.
radu.b

Post by radu.b »

d-rive wrote:Sa comentez, sa nu comentez...
Hai sa nu comentez din respect pentru colegi si din respect, la modul general ;)

Eu oricum, multumesc.

P.S. eu va cerusem numele firmelor pentru ca sa merg la ei sa-mi cumpar munitie si cele trebuincioase nu din alt motiv. Fiind galatean si cunosc magazinele de profil din Galati, va spun ca in afara de Crapmania (nota 10) si AJVPS restul probabil sunt clienti finali si nu revanzatori. Un simplu google dupa nume va arata ca unii au activitatea inchisa, altii nici macar nu pot fi gasiti, in fine, nu e treaba mea.
P.P.S. cand stiti ca aveti probleme cu furnizorii, luati-va masuri de precautie si faceti aprovizionarea tinand cont de situatia respectiva. In fine, fiecare isi face ordine in ograda si nu e treabea mea si nu-mi permit dar v-as trimite niste rezultate de vanzari dar mi-e ca o sa vreti sa ma angajati :P
V-as da si situatia vanzarilor dar nu cred ca va ajuta mare lucru. In ceea ce priveste cei care nu-i gasiti, sigur nu sunt clienti finali, unul din ei are si poligon de tragere, daca va intereseaza, atat pot sa va spun. Mai este intrebarea la care nu ati raspuns. Dumneavoastra ati da lista clientilor dumneavoastra?
O zi buna.
d-rive

Post by d-rive »

Da, cu mare placere. Dar e luuuuunga rau. E statul roman. SEAP, alte alea...

Cat despre lista clientilor cand lucram ca "angajat", nu ca nu era firma mea si decizia nu-mi apartine.

Repet, mi-ati dat lista clientilor dvs dar pe mine nu asta ma intereseaza si nu v-am cerut niciodata lucrul asta, v-am cerut doar magazinele, dealerii dvs in orasul meu.
Oricum, apreciez transparenta la modul cel mai sincer si m-ar mahni sa credeti ca pun problema ca "dusman" al dumneavoastra. Nicidecum, pun problema ca si coechipier si va ziceam ca am ramas fara munitie si vine dusmanul peste noi si trebuie sa-l nimicim :D

Daca aveti cunoscuti in oras (al meu), membrii ai clubului care fac trageri sau organizeaza intalniri ARW-forum si sunt deschisi la noi membri oameni seriosi dar glumeti in limita bunului simt, dati-mi pe PM un minim de info despre ei. Mi-ar face placere sa impartasesc cunostinte si sa invat lucruri noi intr-un cadru organizat.

Si vedeti ca e cerere mare de Snail 9mm, ne-ati linistit oarecum pentru o vreme cu munitia Libra dar sigur nu o sa tina mult si incepem sa cerem Snail :D
CZ83 Rubber
dennis

Post by dennis »

si dupa ce se termina libra o sa ceri snail, or sa dureze alte multe luni si o sa vina TRALALA in locul ei si tot asa.
Adrian_is

Post by Adrian_is »

Stimabililor, pana la urma care munitie e mai buna, Libra sau Snail? Si de ce? Ca vreau sa cumpar si eu pt CZ-ul meu si discutiile de aici m-au cam bagat in ceata!Zau! Multumesc in avans! :?...a tras cineva cu Libra, se blocheaza sau care e treaba?
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
d-rive

Post by d-rive »

Adrian, din ce zic baietii nostri de pe forum si din rezultatele obtinute la teste se pare ca Snail e peste Libra.
O sa testez si o sa spun si parerea mea de amator.
CZ83 Rubber
Adrian_is

Post by Adrian_is »

Ai ocazia cat de curand sa testezi, sau mai dureaza? M-ar interesa daca se blocheaza vreun cartus la 3-4...6 cartuse trase sau chiar un incarcator intreg si ce zgomot face. Eu cu snail-ul nu am avut probleme si vreau sa-mi iau acum cartuse si nu stiu ce sa fac! Multumesc pentru raspuns!
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Post Reply