Asta se numeste auto-critica???nedumeritu wrote:Bancul este asa de bun si bine ticluit sub forma de basm incat nu ma potMrPlici wrote:..........................................
- Bine dom'ne, da' tot n-am înţeles, ce pute aşa în peşteră?
- Apăi nu ştiu, s-a fi căcat vreunul pe acolo!
abtine si il coroborez cu situatia prin care a trecut ROMSDC-ul.
Sau cu cea din sectiunea "autoaparare" din acest forum.
Acum insa, se pare ca incet incet se ridica aburii si se mai aerisesc zonele.
Poate pana la urma reusim sa mai urnim carutza.
bancuri fara arme ;)
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
nedumeritu
De felul meu sunt cam constipat. Iti aduc si martori...cataok wrote:Asta se numeste auto-critica???nedumeritu wrote:Bancul este asa de bun si bine ticluit sub forma de basm incat nu ma potMrPlici wrote:..........................................
- Bine dom'ne, da' tot n-am înţeles, ce pute aşa în peşteră?
- Apăi nu ştiu, s-a fi căcat vreunul pe acolo!
abtine si il coroborez cu situatia prin care a trecut ROMSDC-ul.
Sau cu cea din sectiunea "autoaparare" din acest forum.
Acum insa, se pare ca incet incet se ridica aburii si se mai aerisesc zonele.
Poate pana la urma reusim sa mai urnim carutza.
Mai mult, la mine nu poate fi vorba despre autocritica, poate hipo-critica...
Daca doresti escaladarea conflictului si sunt gata, va stau la dispozitie,
de data aceasta nu cu "munitie blank". Deh, actili vorbeste!
Vorbim pe docomente!
Mai inanite de a redeschide ostilitatile insa, te rog, mai intreaba-i si
pe ceilalti contributori la forum, ma refer si la cei din ROMSDC dar, din
respect, si la ceilalti forumisti, marea majoritate, care nu au nici o vina
si trebuie sa ne suporte.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Escaladare a conflictului? Eu intelesesem ca s-a incheiat conflictul, Hedone si-a cerut scuze privind cele spuse, la fel si Angel, Haiosu a fost al obiect cu interventia, mai ramasese persoana ta. Dar vad ca nu te potolesti. Si ma rog ce documente posezi dumneata asa incriminatoare la adresa celor din ROMSDC incat incerci acum sa le storci lamaia in nas?
-
nedumeritu
Nu fac referire la persoanele nominalizate de tine mai sus.cataok wrote:Escaladare a conflictului? Eu intelesesem ca s-a incheiat conflictul, Hedone si-a cerut scuze privind cele spuse, la fel si Angel, Haiosu a fost al obiect cu interventia, mai ramasese persoana ta. Dar vad ca nu te potolesti. Si ma rog ce documente posezi dumneata asa incriminatoare la adresa celor din ROMSDC incat incerci acum sa le storci lamaia in nas?
Fac referire la trimiterea directa facuta cu doua postari mai sus la
persoana mea.
Am spus si repet, am uitat totul, gata cu conflictul trecut, dar sunt aici.
Ma simt atacat/vizat, ripostez fara sa mai stau prea mult pe ganduri.
Rugamintea mea este sa nu imi fortati mana sa "dau din casa" pentru ca
din pura curiozitate sa aflati despre ce este vorba.
Nu face bine nimanui, credeti-ma. Dar absolut nimanui.
La randul meu si eu mi-am cerut scuze celor ce le-am cauzat neintentionat
probleme si imi reiterez scuzele. Datoriile fiind achitate onorabil, chiar
ca am putea inchide problema mea.
Acum incerc sa vin cu ceva din cunostintele mele si trebuie sa stau sa
polemizez.
Nu ma atacati gratuit [nici prin reluari si aluzii fine...] iar eu imi vad de
necazurile mele si ajut cu ce pot, cum am mai facut-o [cei mai vechi stiu].
PS
Daca simti nevoia sa te adresezi cu sintagme de genul "potoleste-te!",
ai face bine sa iti cumperi un animal de companie.
Eu nu obisnuiesc sa reactionez tocmai corespunzator la astfel de comenzi.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Stai ca m-ai pierdut, te referi la ce am zis eu prin autocritica sau la bancul postat de Plici? Ai zis doua postari mai sus, asta insemna tot postarea ta, deci spune-mi la care postare te referi. Cand Plici a spus bancul, sec de felul lui dar bun, ai raspuns ceva de ROMSDC, eu am inteles ca te refereai la propria ta persoana, pentru ca nu stiu sa fie alte probleme in ROMSDC decat cu plecarea ta. Asa ca la ce postare te referi?
-
nedumeritu
Nu stiu despre ce plecarea a mea vorbesti.cataok wrote:Stai ca m-ai pierdut, te referi la ce am zis eu prin autocritica sau la bancul postat de Plici? Ai zis doua postari mai sus, asta insemna tot postarea ta, deci spune-mi la care postare te referi. Cand Plici a spus bancul, sec de felul lui dar bun, ai raspuns ceva de ROMSDC, eu am inteles ca te refereai la propria ta persoana, pentru ca nu stiu sa fie alte probleme in ROMSDC decat cu plecarea ta. Asa ca la ce postare te referi?
Sunt membru fondator. M-am retras din activitatea de consultant si
de cea de mebru practicant activ, ca sa ii zic asa.
Temporar.
Acum sa vedem cum vor continua ostilitatile.
Deocamdata eu lucrez sa ajut cu ce pot.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Tot nu mi-ai respuns ce post te-a afectat din cele de mai sus.
Deci inca esti in ROMSDC, nu ai plecat, doar ca nu mai esti activ. Ostilitati? Eu am vazut doar niste discutii in contradictoriu, tu ziceai de pistol ailalti ziceau ca in mod legal nu poate fi cumparat, asta nu pare ostilitate. Nici discutiile dintre noi doi nu mi se pare ostilitate, totusi ce a fost a fost, eu am trecut peste asta, mi-am recuperat banii si basta. Dar de la discutii la ostilitati e cale lunga, sa inteleg ca tu ai ceva personal cu anumiti membrii din ROMSDC? Eu m-am luat de tine cu ce scriai despre siteul tau ca ai pus nu stiu ce poze, ce muzica si mesajul meu era ca nu ma intereseaza si vreau despre arme, te-ai conformat si apreciez asta, dar eu nu vad in asta ostilitate. Acum spui despre documente compromitatoare, vrei sa iti dau datele mele sa vedem daca gasesti si despre mine? Poate vreo caseta cu sotia vreunui prieten. Nu stiu, la mine lucrurile astea nu suna chiar bine, iar din ce spui tu par amenintari si oricine ar reactiona urat daca l-ai ameninta.
Deci inca esti in ROMSDC, nu ai plecat, doar ca nu mai esti activ. Ostilitati? Eu am vazut doar niste discutii in contradictoriu, tu ziceai de pistol ailalti ziceau ca in mod legal nu poate fi cumparat, asta nu pare ostilitate. Nici discutiile dintre noi doi nu mi se pare ostilitate, totusi ce a fost a fost, eu am trecut peste asta, mi-am recuperat banii si basta. Dar de la discutii la ostilitati e cale lunga, sa inteleg ca tu ai ceva personal cu anumiti membrii din ROMSDC? Eu m-am luat de tine cu ce scriai despre siteul tau ca ai pus nu stiu ce poze, ce muzica si mesajul meu era ca nu ma intereseaza si vreau despre arme, te-ai conformat si apreciez asta, dar eu nu vad in asta ostilitate. Acum spui despre documente compromitatoare, vrei sa iti dau datele mele sa vedem daca gasesti si despre mine? Poate vreo caseta cu sotia vreunui prieten. Nu stiu, la mine lucrurile astea nu suna chiar bine, iar din ce spui tu par amenintari si oricine ar reactiona urat daca l-ai ameninta.
-
nedumeritu
Am oferit solutionarea curiozitatii pe PM.cataok wrote:Tot nu mi-ai respuns ce post te-a afectat din cele de mai sus.
Mai mult nu voi face.
Nu mi se pare fair, acum, fara motiv.
Ar fi aiurea, abia se aseaza apele si eu sa dau din picioare in lighean ca vaca?
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Apoi daca se incepe cu amenintari si dosare penale aici pe forum (ca la telefon), se duce dreaq tot.
Daca ne-am potolit, ne-am potolit nu de frica dosarelor (ca e un subiect comic pentru mine), ci pentru ca nu mai este nimic de spus. Ne-am lamurit cu subiectele respective si gata balciul. Dar sa fie gata.
Daca ne-am potolit, ne-am potolit nu de frica dosarelor (ca e un subiect comic pentru mine), ci pentru ca nu mai este nimic de spus. Ne-am lamurit cu subiectele respective si gata balciul. Dar sa fie gata.
Nu ma mira ca tu ai putut sa pui tampenia aia de site pe forum , eu stau si in sec 6 si este varza printre blocurii mai ales in militari asa ca nu mai face tu campanie lui poteras , sa vina si sa faca locurii de parcare si sa asfalteze printre blocurii dupa aia sa faca siteuri cu curatenie
Hedone , parerea mea este ca esti cel mai varza forumis de aici , eu zic sa te duci la bai sau in vacanta ceva , cred ca esti cam stresat taty
Belea !
@ Plici:
Nu Poteras (sau ce primar mai aveti voi) trebuia sa faca curat printre blocuri,
ci mai important e ca "vitele" sa ramana in grajduri, nu printre blocuri !
(Daca ai inteles complimentu' !)
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
haiosu wrote:hedone a subliniat alta treaba, nu ca e jocul lui poteras. sunt convins ca multi s-au intepat cu jocul. de vina e era tehnologizata,supercomputerizata.
care de altfel ii face pe unii sa nu se ridice de la comp nici cand fac k nici cand manank (stupid jok de liktere)
Daca nu aparea PRIMARELE era ok