INCIDENTE ILEGALE CU NELETALE
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: INCIDENTE ILEGALE CU NELETALE
Ii iau si pe amandoi daca trebuie,nu-i problema,sunt ca Boc bun incasator

Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Râdete tu, Harap Alb, râdete, da' puceaua-i moartă-n coteţ !Emanuel wrote:.......
Ce vorbesti, Franz ?! Si noi nu ne mai rîdeam ?!?
Astora trebuie sa le plang eu de mila ? :
http://www.gandul.info//news/acte-de-st ... ra-7128771
Daca era unul sau doi puteai spune ca este o intamplare, dar 40 ? Poti considera tot inspectoratul ca fiind o mica triada.
Ce te mira ? ROMANIA, cuvintul asta iti spune ceva, iti declanseaza ceva ?
Si ma rad cand vreau, cat vreau, dar mai ales - de cine vreau !

Si ma rad cand vreau, cat vreau, dar mai ales - de cine vreau !
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
Momentan nu sunt toti 40 vinovati,presa exagereaza ca intotdeauna! Au gasit cativa si e normal sa-i verifice pe toti.
Uitati aici femeie sarita de pe fix!Felicitari politistului care a avut curaj sa scoata pistolul!
http://videonews.ro/action/viewvideo/56 ... pe-capota/
Uitati aici femeie sarita de pe fix!Felicitari politistului care a avut curaj sa scoata pistolul!
Ce isterică! De la o vreme văd tot mai des cum copiii sunt folosiţi ca scut împotriva poliţiştilor, a "dujmanilor", etc.aurorauno wrote:Momentan nu sunt toti 40 vinovati,presa exagereaza ca intotdeauna! Au gasit cativa si e normal sa-i verifice pe toti.
Nu pot să fiu xenofob şi să spun că acest obicei a fost împrumutat de la o anumită etnie care tradiţional dă cu
puradelu' ca şi cum ar fi o armă, dar mă întreb cum de se înmulţesc aceste cazuri tocmai acum, când se iau tot
felul de măsuri de protecţie a minorilor. Auzi la ea "îmi sperii copilul". Da, vaco, ţi-l sperii singură dacă faci aşa
ceva, mai ales cu el în maşină.
Cu diplomele "false" e altă discuţie, poliţia de frontieră este printre instituţiile cunoscute pentru numărul mare
de cadre făcute "la apelul bocancilor" dar aşa e la noi: pentru toate tâmpeniile jăndarilor, poliţiştilor comunitari,
de frontieră, de animale, de mai ştiu eu care, plătesc în planul imaginii poliţiştii în general. Şi imaginea în
mentalul colectiv e a "sectoristului" de la Poliţia Română care e vinovat pentru toate. Pentru diverse certuri
pe acestă temă există forum dedicat.
http://stirileprotv.ro/stiri/internatio ... itist.html - U.S.A.
tevez wrote:Ce isterică! De la o vreme văd tot mai des cum copiii sunt folosiţi ca scut împotriva poliţiştilor, a "dujmanilor", etc.aurorauno wrote:Momentan nu sunt toti 40 vinovati,presa exagereaza ca intotdeauna! Au gasit cativa si e normal sa-i verifice pe toti.
Nu pot să fiu xenofob şi să spun că acest obicei a fost împrumutat de la o anumită etnie care tradiţional dă cu
puradelu' ca şi cum ar fi o armă, dar mă întreb cum de se înmulţesc aceste cazuri tocmai acum, când se iau tot
felul de măsuri de protecţie a minorilor. Auzi la ea "îmi sperii copilul". Da, vaco, ţi-l sperii singură dacă faci aşa
ceva, mai ales cu el în maşină.
Cu diplomele "false" e altă discuţie, poliţia de frontieră este printre instituţiile cunoscute pentru numărul mare
de cadre făcute "la apelul bocancilor" dar aşa e la noi: pentru toate tâmpeniile jăndarilor, poliţiştilor comunitari,
de frontieră, de animale, de mai ştiu eu care, plătesc în planul imaginii poliţiştii în general. Şi imaginea în
mentalul colectiv e a "sectoristului" de la Poliţia Română care e vinovat pentru toate. Pentru diverse certuri
pe acestă temă există forum dedicat.
http://stirileprotv.ro/stiri/internatio ... itist.html - U.S.A.
care "sectoristi" ? aia de aseara ?
sau astia ? :
http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile ... crezi.html
http://www.sock.ro/index.php/stiri/even ... ubeti.html
ANIMALE IN UNIFORMA
Pentru cine se mai intreaba daca au efect sau nu bilele de cauciuc sau daca pot opri un atacator hotarat am sa expun urmatoarea intamplare .
In urma cu ceva saptamani in zona adiacenta orasului Constanta unde niste domni incearca sa ridice un parc de eoliene iar alti domni la fel de hotarati incearca sa-i opreasca a avut loc o confruntare ( un mic razboi la care au participat cateva zeci de persoane si nu exagerez inarmate cu "tactical stone" si "tactical brik" ) . Domnii din urma incercau sa sparga capul muncitorilor si a agentilor firmei de paza care asigura securitatea , ca sa nu fie probleme aveau cu ei si un ammo dump respectiv o cupa de vola plina cu respectiva munitie cap de miel . In conflict o persoana a fost impucata de la 3 m de 7 ori in abdomen cu o arma de autoaparare cu bile de cauciuc...rezultatul : individul trasportat in stare grava la spitalul de urgenta constanta si operat .Cam toate bilele au perforat abdomenul incurcandu-se prin intestine . Nu stiu cu ce arma sau ce tip munitie s-a tras .
In urma cu ceva saptamani in zona adiacenta orasului Constanta unde niste domni incearca sa ridice un parc de eoliene iar alti domni la fel de hotarati incearca sa-i opreasca a avut loc o confruntare ( un mic razboi la care au participat cateva zeci de persoane si nu exagerez inarmate cu "tactical stone" si "tactical brik" ) . Domnii din urma incercau sa sparga capul muncitorilor si a agentilor firmei de paza care asigura securitatea , ca sa nu fie probleme aveau cu ei si un ammo dump respectiv o cupa de vola plina cu respectiva munitie cap de miel . In conflict o persoana a fost impucata de la 3 m de 7 ori in abdomen cu o arma de autoaparare cu bile de cauciuc...rezultatul : individul trasportat in stare grava la spitalul de urgenta constanta si operat .Cam toate bilele au perforat abdomenul incurcandu-se prin intestine . Nu stiu cu ce arma sau ce tip munitie s-a tras .
Nu s-a tras cu pistol,s-a tras cu arma de vanatoare cu alice din cauciuc!E alta mancare de peste...
Si bilutele respective n-au perforat abdomenul. Am mai pomenit parca de ciudatele rani facute: una din ele era mai mare, lasand o bucata cam cat jumate de palma lipsa din piele si slaninuta pe peretele abdominal (probabil a avut pe o teava o bila unica si pe cealalta o incarcatura cu mai multe bilute). In cursul "reparatiei" s-a intrat chirurgical in cavitatea abdominala ocazie cu care s-a descoperit o ansa intestinala cu o perforatie ca de explozie...probabil ceva gaze+lichid normal sa existe in ansele intestinului au facut "poc" la impactul transmis prin peretele abdominal. Rana potential fatala daca n-ar fi fost descoperita aproape intamplator.
Dupa parerea mea ar trebui legalizata detinerea de arme letale, cati au suferit din cauza asta si cati au murit datorita lipsei de bani ????????
Presa vaneaza incidentele cu arme, crime de tot felul, violuri etc, pt ca fac audienta, stirile au devenit adevarate filme de groaza, contin 80-90% violente din ce in ce mai atroce.
A venit vremea pentru a lupta cu sistemul pentru a obtine dreptul de a ne apara.
Presa vaneaza incidentele cu arme, crime de tot felul, violuri etc, pt ca fac audienta, stirile au devenit adevarate filme de groaza, contin 80-90% violente din ce in ce mai atroce.
A venit vremea pentru a lupta cu sistemul pentru a obtine dreptul de a ne apara.
-
nedumeritu
Pai exact asta nu vor EI.Vasea wrote:Dupa parerea mea ar trebui legalizata detinerea de arme letale, cati au suferit din cauza asta si cati au murit datorita lipsei de bani ????????
Sa nu te poti lupta cu sistemul.
Lor le este o frica ancestrala de termenul "lupta".
Chiar daca lupti cu cancerul, trebuie sa ai autorizatie de la EI, de la STAT.
Iti dai seama ca daca te lupti pentru mancarea de fiecare zi, cu FOAMEA, si asta este o lupta
si nu trebuie sa ai la indemana decat polonice si linguri, dar mici de tot, si nu mai mult decat doua de persoana.
Iar mizeria se propaga cu usurinta, programele TV cu cautare sunt cele imunde, pline de grosolanie, de subcultura.
Asta convine celor numiti "EI" mai sus, pentru ca transforma natia in populatie, o masa de manevra inerta,
la fel de vioaie ca gelatina si ferma ca fularul vara.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
http://www.libertatea.ro/stire/petru-mi ... 09105.html
în baza cărei legi deținea Mădălina Manole pistolul ?
Artșii figurează alături de demnitari etc printre cei favorizați în obținerea amnei letale ?
să căutăm știrea și pe alte surse poate ne lămurim asupra calibrului.
Artșii figurează alături de demnitari etc printre cei favorizați în obținerea amnei letale ?
-
nedumeritu
Nu vad unde sunt lucrurile neclare.geony wrote:http://www.libertatea.ro/stire/petru-mi ... 09105.html
Fata detinea arma letala in mod absolut legal.
Pentru cine nu stie, dar mai ales pentru amatorii de a detine o arma letala legal,
in normativele de aplicare/interpretare a legii se specifica in mod explicit dreptul
de a dobandi, detine si uza de o arma letala, pentru paza si aparare, pentru TOATE
persoanele publice.
Doritori din toate judetele, treceti la cantat manele sau orice alta chestie ce te face persoana publica!
Desigur, ramane in discutie gradul de apreciere si criteriile dupa care "organul" apreciaza
cat de publica este o persoana..., dar mai ales in ce directie este ea publica.
Cat despre calibru, nu cred ca ar putea fi alt calibru la letale, de la Walther, care sa inceapa cu 9.
Numai 9x19 ca Makarov nu fac aia, nici lung nici scurt.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
-
nedumeritu
Chiar asa fiind, repet, de pe surse si din situatii faptice, m-am convins ca oricine poate demonstra ca este persoana publica
poate solicita si i se poate aproba in temeiul legii detinerea unei arme letale pentru paza si aparare.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else