one wrote:am fost la capitala sa inregistrez noua achizitie si surpriza: "nu mai avem permise, n-au venit de la tipografie ca nu s-au facut platile si nu stim cand o sa ajunga"...
Da, asa este ! Situatia aceasta este de cel putin 2 saptamani...dar nu-i vina lor...asteapta fonduri, bla, bla.
Urata situatia, dar asta este....am cunostiinte care sunt in aceeasi situatie si nu este placuta deloc...dar asta e....
Bafta si am o rugaminte: cand mai mergeti si reusiti sa va luati permisul .... spuneti-mi si mie va rog, sa le spun si eu mai departe cunostiintelor mele sa mearga si ei sa-si ridice permisele.
Multumesc anticipat !
2 saptamani ?! Eu de prin septembrie astept sa vina permisele alea. Iar in ceea ce priveste Streamerul, numai eu am observat ca sunt facute cam ca Desert Eagle, adica teava aia e imbracata astfel incat rezistenta ei sa rivalizeze cu cele de otel, dar mai subtiri? Iar magnetul meu spune ca are si ceva metal la teava nu numai aliaj. Nu ca as face reclama la Streamer, mi-ar fi placut un Fort, dar la banii pe care i-am dat pe el, exceleaza. Si zau ca l-am chinuit bine.
Walther PPK - not with rubber, not with gas Ex Streamer 2014 10X22T - rubber Shadow1000 5.5 Stalker 917 9mm I`m one of those bad things that happen to good people.
nici astazi nu au ajuns permisele... incredibil. cel mai simplu cred ca va fi sa caut o pila la imprimerie si sa cumpar de acolo un permis pe care sa-l duc la politie.
one wrote:nici astazi nu au ajuns permisele... incredibil. cel mai simplu cred ca va fi sa caut o pila la imprimerie si sa cumpar de acolo un permis pe care sa-l duc la politie.
O sa-ti zica ca nu-i bun .Eu nu inteleg de ce se comporta asa,asta-i chiar prosteala pe fata
Dragi colegi de arme , un armurier mi-a spus ca toate permisele vin dintr-un singur loc, si anume de la centru, de la politia capitalei. Este si logic, doar nu-si comanda fiecare IPJ la tipografie. Ceea ce se intampla acolo este un mare abuz. Nu are cum in toata tara asta fix numai la capitala sa nu mai fie permise. Eu mi l-am ridicat anul asta de la Ilfov, erau permise stive intregi. L-am primit in 2 saptamani de la achizitia armei, pe motiv ca trebuie semnat de comandant, si "doar nu ne ducem la comandant cu cate un permis la semnat, strangem mai multe". Imi vine greu sa cred ca din Septembrie anul trecut nu exista permise. Este un abuz care se bazeaza pe credulitatea "fraierilor care platesc taxe". Chiar daca e pe bune si nu exista permise, tot in afara legii sunt si trebuie sa va cereti drepturile. Va sugerez sa incepeti sa cereti in scris eliberarea permisului. In acest moment prin refuzul de a va elibera permisul politia se afla in afara legii. Daca si dupa cererea in scris va refuza va puteti adresa direct instantei. Cand faceti cerere in scris sa mergeti cu 2 copii, una ramane acolo, iar pe cealalta sa va treaca numarul de inregistrare. Sau trimiteti prin posta cu confirmare de primire, cel mai sigur. Sunt obligati sa va raspunda in 30 zile conform legii.
Si in instanta cum demonstrezi ca ei de fapt aveau permise?
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm "No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Se poate întâmpla să nu aibă permise, AESP-urile trimit necesarul la IGP, care IGP le comandă la Imprimeria
Naţională. Uneori mai sunt întârzieri, din păcate. Cel mai nasol e de cel care e faţă-n faţă cu contribuabilul
şi tre' să ridice din umeri, pentru că de cele mai multe ori nu e vina lui. Ar putea să facă o dovadă ca la
permisele de conducere şi la taloane, asta aşa, ca o propunere legislativă pentru organele care citesc
forumul.
Eu cred ca cineva din conducerea AESP a dat un ordin asa mai nelegal.......sa mai taragane lumea fiindca asa a primit dispozitii mai de sus.Daca stam sa ne gandim bine cine poate contrazice organul?Singura solutie este cum zicea un coleg mai sus cu hartiuta,ce este scris ramane scris si ei vor trebui sa dea raspuns in cele 30 de zile ....de data asta LEGAL
tevez wrote:Se poate întâmpla să nu aibă permise, AESP-urile trimit necesarul la IGP, care IGP le comandă la Imprimeria
Naţională. Uneori mai sunt întârzieri, din păcate. Cel mai nasol e de cel care e faţă-n faţă cu contribuabilul
şi tre' să ridice din umeri, pentru că de cele mai multe ori nu e vina lui. Ar putea să facă o dovadă ca la
permisele de conducere şi la taloane, asta aşa, ca o propunere legislativă pentru organele care citesc
forumul.
Nu prea cred. DGPMB si IJP-urile, au fiecare propriul serviciu de aprovizionare iar achizitiile sunt facute prin SEAP in urma unor licitatii sau selectie de oferte iar cel care ridica din umeri nu trebuie compatimit caci in sinea lui e mandru ca duce la indeplinire " doleantele lu' Sefu' ".
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
barthy wrote:iar cel care ridica din umeri nu trebuie compatimit caci in sinea lui e mandru ca duce la indeplinire " doleantele lu' Sefu' ".
" doleantele lu' Sefu' " care de fapt sunt incalcari ale Legii in loc sa aplice legea ca la carte profita de functiile pe care le detin.Sistemul este bine pus la punct sau mai bine zis mostenit fiindca este asemanator unei caracatite la care degeaba tai din tentacule fiindca apar altele,mai un var,mai un nepot si uite asa se lucreaza in familie.