walther_pp

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

yonutz

Post by yonutz »

estenta nu este ca bila de cauciuc sa faca gaura in pulpa de vitel.... impactul
cu corpul omenenesc (chiar si printr-o bluza) este destul de mare si dureros (lasa o vanataie destul de mare...iar daca mai tragi si un piper l-ai rupt in doua pe posibilul agresor ...eu in general am pus in incarcator 5 cartuse (zgomot-bila-bila-piper-piper)

este clar ca nu se compara cu o arma adevarata (am facut armata si pot sa fac o comparatie intre cele doua arme walther pp si carpati spre ex.) dar decat nimic e buna in caz de ceva....

o intrebare adresata domnilor de la arow...pe cand o sa importati si electrosocuri ???...am vazut pe site-ul walther cateva "bucati bune" alea cu siguranta sunt mult mai adevarate decat armele: ex 200000 v, 400000 v, 600000 v (!!!) multumesc
arrow
Site Admin

Post by arrow »

yonutz wrote:o intrebare adresata domnilor de la arow...pe cand o sa importati si electrosocuri
Avem. Le gasesti pe site scriind "electrosoc" la "cautare produse".

Marius
VID

Post by VID »

Salutare!

Sunt de acord cu "Brainbyte"! Arma Walther PP pe care o am este numai si numai pt. autoaparare! Totusi este extrem de jignitor fata de toata lumea ca statul si toate forurile statului nu au incredere in contribuabil(i) pt. procurarea unei arme de foc. Este jignitor si revoltator aceasta discriminatie! De ce EI, stie c-am toata lumea cine, au dreptul de autoaparare si noi nu?! De ce EI, cei care au protectie intotdeauna, au si arme??????? Viata lor este mai sfinta decit a noastra? Cei care dau spargeri, jefuiesc etc. oricum au arme! Piata neagra este plina de arme de foc, de orice tip!!! Este o problema numai de bani!! Asa este oare mai bine? Pot ei sa controleze aceasta piata? Nu prea cred! Sincer sa fiu nu inteleg aceasta neincredere in cetateni! Eu personal a-si sta la coada, a-si semna o tona de documente, numai sa am o arma de foc legala! Eu cred ca si voi! Nu stiu voi cum sunteti, dar mie nici prin cap nu mi-a trecut sa ma duc l-a un Non Stop si sa-l jefuiesc!!!!

Nu am putea cumva, noi si altii, care sincer, vor o arma de autoaparare (arma de foc) sa depunem a petitie, ceva? Nu v-ar interesa acest lucru? Sau altceva? Sunt deschis pt. orice!
qt

Post by qt »

o intrebare adresata domnilor de la arow...pe cand o sa importati si electrosocuri ???...am vazut pe site-ul walther cateva "bucati bune" alea cu siguranta sunt mult mai adevarate decat armele: ex 200000 v, 400000 v, 600000 v (!!!) multumesc
:lol: :lol: :lol:
electrosocurile "adevarate"? ... stii cum functioneaza macar?... astea cred ca sunt cele mai proaste "instrumente" pt. autoaparare... pt. a pune jos un individ trebuie sa tii electrosocul vreo 5 secunde (si sa nu fie imbracat jos)... daca agresorul e mai puternic decat tine, cel mai probabil ti-l ia si-l foloseste el pe tine... :twisted: grija mare cu prostiile astea, ca am avut si stiu ce-i cu ele...

daca tot vrei ceva alternativ, spray-urile iritante (pepper) cred ca sunt cele mai bune... s-ar putea sa fie chiar mai eficient decat un pistol cu gaze (in cazul in care agresorul e familiarizat cu astfel de pistole) pt. ca elibereaza o cantitate mult mai mare de substanta iritanta si mai concentrata... daca vrei efect maxim tragi de pe la 1m(sau chiar sub-nu moare nimeni) drept in fata... depinde si de situatie... eu am folosit de vreo 3 ori "live" pe niste golani si a "functionat" cu succes de fiecare data...
VID wrote:Salutare!
Totusi este extrem de jignitor fata de toata lumea ca statul si toate forurile statului nu au incredere in contribuabil(i) pt. procurarea unei arme de foc. Este jignitor si revoltator aceasta discriminatie! De ce EI, stie c-am toata lumea cine, au dreptul de autoaparare si noi nu?! De ce EI, cei care au protectie intotdeauna, au si arme??????? Viata lor este mai sfinta decit a noastra?
nu e jignitor deloc... daca ar putea detine oricine arme letale crimele ar fi mult mai multe... si nu e vorba de hoti sau nu-stiu-ce... e suficient sa te enerveze "soacra" la culme odata sau sa-ti vezi iubita cu altul si s-ar putea sa se sfarseasca tragic... idem cu conflictele spontane de prin baruri... daca acum exista batai&shit, sa vezi cati viteji cu alcool "la bord" si-ar face singuri dreptate daca armele letale ar fi "free",... si sa nu-mi spuneti de teste psihologice&shit ca alea au valoare 0...
cat despre dreptul unora din stat de a purta arme... gandeste-te la unul ca "bodu" cam in ce situatie e... sau un judecator care tocmai a condamnat interlopi precum camatarii la x ani... bine, stiu ca sunt si care nu merita sa aiba, dar deh... romania...
VID wrote:Salutare!
Cei care dau spargeri, jefuiesc etc. oricum au arme! Piata neagra este plina de arme de foc, de orice tip!!! Este o problema numai de bani!! Asa este oare mai bine? Pot ei sa controleze aceasta piata? Nu prea cred!
esti extrem de prost informat... armele de foc (letale) sunt extrem de greu de procurat in romania ilegal... din fericire cred ca suntem cam singura tara din regiune unde armele nu prea exista pe piata neagra... majoritatea care au avut si le-au adus singuri ori din fosta iugoslavie ori din moldova.... iar ca sa-ti procuri arme ilegal te supui unor riscuri ridicate: ai de-a face cu interlopi care s-ar putea sa-ti ia banii si sa nu-i mai vezi (si n-o sa le poti face nimic pt. ca e total ilegal ce le ceri), poti sa dai de agenti sub acoperire care sa te bage la zub dupa ce-ti vand ceva eventual nefunctionabil, etc....

tot va plangeti de armele cu bile de cauciuc... pe pielea voastra ati incerca, asa, din curiozitate? :twisted:
Guest

Post by Guest »

esti extrem de prost informat... armele de foc (letale) sunt extrem de greu de procurat in romania ilegal... din fericire cred ca suntem cam singura tara din regiune unde armele nu prea exista pe piata neagra.
:D :D :D :D :D :D :D :D
http://www.okazii.ro/catalog/1217500/an ... ectie.html
Ce zici de asta, qt foarte bine informat?.Citeste si raportul de tara al Romaniei la ONU privind traficul ilegal da armament portativ si vei vedea datele raportate de guvernul roman,care arata ca politia distruge anual peste 2000 de arme detinute ilegal.Iti inchipui cate sunt cele care nu le gaseste politia?Mai documenteaza-te...
qt

Post by qt »

Anonymous wrote: :D :D :D :D :D :D :D :D
http://www.okazii.ro/catalog/1217500/an ... ectie.html
Ce zici de asta, qt foarte bine informat?.Citeste si raportul de tara al Romaniei la ONU privind traficul ilegal da armament portativ si vei vedea datele raportate de guvernul roman,care arata ca politia distruge anual peste 2000 de arme detinute ilegal.Iti inchipui cate sunt cele care nu le gaseste politia?Mai documenteaza-te...
sa fie pistolul ala functional? hmm...

cat despre traficul de la noi...:

"Problema SALW în România este destul de diferită faţă de cea din alte ţări din Vestul Balcanilor unde conflictele recente, insecuritatea şi preferinţa spre violenţă au contribuit la o largă răspândire şi accesibilitate a armelor în societate. Situaţia politică şi de securitate a României este stabilă şi nu a existat o inclinatie spre violenţă."

"Conform experţilor români,
traficul ilegal de arme în România este minim şi de multe ori implică doar introducerea unei cantităţi mici de arme de foc în ţară.81 Dat fiind numărul relativ mic de arme aflate în circulaţie în societate, nu este urgentă dezvoltarea şi lansarea de programe de colectare a SALW."
http://www.seesac.org/target/Country%20 ... omania.pdf

din rapotul UN pt. ro. pe 2005 (fragment pag. 7):

"During 2003-4004 no groups or individuals involved in the illegal manufactore, trade, stockpiling, transfer, possesion or financing for acquisition of illicit SALW were identified"
http://disarmament.un.org/cab/nationalr ... omania.pdf

grava problema la noi, asa-i? :twisted:
Guest

Post by Guest »

During 2003-4004 no groups or individuals involved in the illegal manufactore, trade, stockpiling, transfer, possesion or financing for acquisition of illicit SALW were identified"
http://disarmament.un.org/cab/nationalr ... omania.pdf
Daca n-au fost identificate, asta nu dovedeste cu nimic ca nu exista... :)
Si sa citam din acelasi document:
In 2003 were registered 751 law infringements of the regime of arms and ammunitions and were confiscated 1875 firearms and 63891 ammunition.
In 2004 were registered 618 law infringements of the regime of arms and were confiscated for investigations 1838 firearms and 159360 elements of ammunitions.
This data were made available in the framework of the SECI Center in Bucarest
Cat despre pistolul de pe internet,care intamplator apare azi, nu conteaza daca e functional sau nu, ci ca e arma de foc si circula ilegal din toate pdv-urile. Si sa vezi ce se vinde in oboare, daca stii unde sa intrebi... :wink:
yonutz

Post by yonutz »

cu piata neagra va contrazic. e plina de arme de foc LETALE daca sti unde sa le cauti... preturi intre 50-1000 eur in functie de buzunar si preferinte...e revoltator dar e adevarat...
Guest

Post by Guest »

Multumesc Yonutz pentru confirmarea celor spuse de mine.In urma cu vreun an, intr-un talcioc mi-a fost oferit chiar un catalog de arme de unde urma sa-mi aleg, iar "livrarea" se facea dupa o saptamana in acelasi loc, cand urma sa vin si cu banii...N-am stiut cum sa fug mai repede! :D :D
Guest

Post by Guest »

Si sa mai citez din linkurile date de qt, respectiv raportul UE pentru Romania al Europol
"Odata cu cresterea cu o treime a numarului gruparilor criminale din Europa din 2002 in 2003, Europol descrie gruparile criminale din Romania ca extrem de active. In procesul de trasare a prioritatilor pentru combaterea crimei trans-nationale in contextul extinderii UE, Europol sustine ca gruparile criminale din Romania si Bulgaria reprezinta in acest moment unul din principalele pericole la adresa UE"
Stati linistiti baieti,nu va trebuie arme de aparare, ca banditii n-au cadru legal sa-si cumpere, saracii! :D :D
VID

Post by VID »

Sunt de acord cu afirmatia "Daca stii unde sa intrebi" . Acum 3 saptamini am fost abordat sa cumpar, cerea "numai" 400 Euro si dadea si 100 de cartuse!!!! Mi l-a si aratat!! Nestingherit de nimeni "SUNT CU NASUL" mi-a zis tipu!! Ce credeti, am fugit de acolo ca un iepure!! sau si mai si! Daca asta nu imi place nu-i bai, sa zic marca si cel mult 10 zile si o am! Atit despre raporturi, hirtoage etc. Multi raportori ar trebui inainte sa scrie rapoartele sa mai iasa si din casa sau ..... !

Cit despre liberalizarea pietii ca este o primejdie. Este, intradevar. Poate ca din cauza alcoolului si stupiditatii multi ar scoate pistolul! Agresivitatea este in noi toti!! Dar este si in alte tari unde se poate cumpara arma! Trebuie gasita o cale prin care sa fie posibil si la noi. Sunt exemple, foarte proaste, cind politisti etc abuzeaza de arma in dotare si isi fac de cap! Sa nu mai aiba nici ei atunci! Si nicialtii! Sa fim egali atunci!
Guest

Post by Guest »

Cit despre liberalizarea pietii ca este o primejdie. Este, intradevar. Poate ca din cauza alcoolului si stupiditatii multi ar scoate pistolul!
Nu privi liberalizarea ca pe un acces neingradit la arme.Peste tot in lumea civilizata exista sisteme de inregistrare a celor ce detin legal arme scurte, chiar si in SUA. Dar asta nu inseamna , ca la noi, ca este interzis tocmai accesul cetatenilor cinstiti, a celor care se supun legii si normelor de convietuire sociala, si au nevoie de ele doar pentru a se apara inpotriva unor nelegiuiti. Arme a avut lumea si inainte de razboi si nu erau strazile pline de morti impuscati la un pahar de bautura. Vanatorii de ce nu se impusca intre ei cand vin de la vanatoare, si multi iau bine 'la bord', iti spun din experienta! :D
Cliseul ca lumea s-ar impusca pe chestii minore daca ar avea arme e o gaselnita tot a celor care nu doresc sa fim inarmati de loc. Parlamentarii de ce nu-si impusca nevestele , soacrele, copii lor de ce nu se accidenteaza cu armele parintilor, asa cum se spune ca am pati noi toti daca am avea arme? Procurorii si judecatorii sau alti oficiali nu beau? Am vazut unii tarandu-se pe sub mese! Sau alti oficiali descheiati la pantalomi la tv! Ei cu ce sunt mai responsabili decat noi de au dreptul sa poarte arme?Ideea e simpla: Cine detine armele, detine PUTEREA ! Si DEMOCRATIA = PUTEREA POPORULUI!Ecuatia e simpla! :D :D :wink:
Luciano

Post by Luciano »

In Romania contemporana; in simulacrul numit "democatie" in care ne balacim de 15 ani NU este si NU va fi egalitate intre cetatenii.
Autoritatile, Justitia si Legea se va inclina in continuare spre zona Politica, a Relatiilor, Banilor sau a Intereselor personale sau de grup.
"Alesii" poporului sunt constienti ca cetatenii trebuie tinuti in continuare in stare de hibernare, cu drepturi minime dar care sa dea impresia de libertate; aceasta stare le creaza lor conditii propice sa-si faca de cap si sa-si urmareasca numai interesele proprii.

Cetateanul de rind crescut in scolile statului cu laptele si cornuletul pe genunchi; care in viitor nu-si va vedea capul de grija zilei de maine si a familiei este necesar sa fie transformat in masa de manevra sociala si politica ( muncitori, mineri ... iar mai recent chiar si profesori...) si usor de manipulat de EI.
Acesta nu trebuie sa aiba capacitatea de a gindi pentru el, trebuie tinut sub control cu orice mijloace: sociale ( loc de munca instabil, grija zilei de maine, sanatatea, impozite ... ) si politice ( NN partide politice fara forta dar aliate unui singur mare partid ptr a-si vedea de interese, xenofobile, nationalism... ) sau prin media.

Nu se doreste si nu se va dori ca cetateanul sa se poate apara individual iar acordarea unui drept esential ca cel de a detine arme de foc nu intra in discutie deoarece este un risc prea mare ptr alesii poporului cei care gindesc in locul cetateanului si pentru "EI"

Suntem niste "BORG"-i - rezistenta este inutila, veti fi asimilati.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
Dabija

Re: Funny Stuff

Post by Dabija »

Jude79717 wrote:ROFL that has got to be some of the funnies stuff ever!!
"jsdhflk piojn yutfcx esz hgr wefv tryn ui ... "
(cred ca asta poate fi o injuratura ... sau un mesaj de multumire sau ...)

Chiar ai uitat romaneste ??? sau inca nu ti-a laudat nimeni engleza ?
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
ave25

Post by ave25 »

dabija,

Jude79717 este un utilizator "virtual" adica un biet program care "doar" colecteaza informatii si face reclama la cateva cazinouri on-line.

Incearca sa-l injuri in orice limba si sa-l vezi ce politicos raspunde...
Post Reply