oroles wrote: daca ai fi cautat mai bine ai fi aflat ca sunt unul din singurii 2 oameni care au testat 2 din cele mai puternice munitii cu bila de cauciuc de pe piata (ma refer la 10x28 akbc si .45 fort)
Stiam de la bun inceput ca ai vrut s-o faci pe prostul si eram si ferm convins c-o sa-ti si iasa
Puteam sa jur ca ai baut apa dupa un critic literar sau dupa un avocat care se agata de orice ficicel de apa, doar doar o capata mai multa importanta si de dragul de a devia discutia, pe cai total aiurea. (D-le Chiorete,,, ai colo link-urile cu arme, din tari care se ocupa cu razboiu', deschidele pt d-zeu...sau nu te pricepi?)
Ai testat ce

???? Bilutze de cauciuc ? munitie puternica.... ma faci sa rad. Te pomenesti ca reculul te si dadea pe spate, asa cum se intampla in cazul unei arme...Sau mai rau, ti-o fi rupt clavicula...
In poligon testezi bilutze de guma, iar acasa, ventuzele pe geam ?
Ce ai facut tu se cheama joaca. Macar daca-mi ziceai ca ai tras cu un smith, sau un carpati, adica acolo o letala , ceva mai serios.
Iti ramasesem dator cu felul in care cred eu ca ar trebui comericalizate armele de zamac:::: la un magazin de jucarii. Multumit ????!!!
Legea aia pe care o citesti, are multe imbecilitati. Si aici o sa punctez doar 1...Atentie si baga in cap (nu in creier ca nu-i cazul)::::::
Airsoft- spring, gaz, co2 care functioneaza cu BB de otel si plastic calibrul 6mm sunt comericalizate la liber. Dece? Au viteza mica..
Airguns---------------------------------------- cu alice de 4,5mm, 5,5mm ....0.45inci,, ex: Sam Yang Big Bore 909S... , comercializate pe baza unui carton verde....Dece? Au viteza putin mai mare, si doar atat.
Dupa mine ceva e puted aici.
Sa-ti spun 2 vorbe despre cele 2 tipuri.
Pt airsoft nu-ti trebuie nici macar cazier cu toate ca are proiectil de 6mm, adica putin mai mare decat 4,5 mm al unui airguns, dar viteza mai mica. Viteza mica, dar proiectilul de otel de bb, este mai mare si mai greu,, in fine,...
Pt airguns , legiuitorul in necunostinta de cauza a uitat sa precizeze ce si cum ... Eu pot cumpara si un tun cu aer comprimat, spring, co2, cu un proiectil cat un butoi, dar a carui viteza sa nu depaseasca 220m/s... Mai exact nu a auzit de jouli,, (cred ca nici tu)
Ca atare, cu clasificarea pe care o ai in cap, ma sterg undeva, la fel si cu cateva paragrafe de acolo.
La airguns vin cu exemplul unui big bore, cu al carui proiectil dai jos un mistret ( ca tine ) cu o extrem de mare usurinta . N-o fi ea arma de foc, dar e la fel de letala, chiar daca nu scoate flacari pe nas, precum balauru' .
Alta arma .50, neletala, dar cu jouli cat cuprinde ...urmareste clipul...
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... 2fBUCyvZuo
Cu bilutzele, poti doar sa sperii o baba pensionara, un fatalau, un pampalau, sau sa omori un pui de gaina de la maxim 4-5 metri.
Sper ca acum te-ai lamurit care e treaba cu julu, cu clasificarile alesilor nostri, cu legea , cu pacea sau razboiul.
P.S nu ma pot abtine sa nu rad de marea grozavie facuta cu bilutzele.......Ale cui erau amele? Ai uitat sa specifici, acest lucru,,, Eu am declarat ca am mirosit ca nu detii vreo pocnitoare, iar tu ma aburesti ca te-ai jucat cu 2-3 cartuse cu glont de
pace ...

. Vezi ca fortul e luat de la mldguns, nu de pe situl care te gazduieste si nu e frumos sa lauzi produsele altui dealer.
Ce ma bucur ca n-o sa mai postezi in replica, denota ca nu ai idei.
De contrazis, poate oricine. De expus puncte de vedere proprii, mai greu.
Aleluia