Eu zic ca e tot un undercover ...anubis2612 wrote:DanielT wrote:Da frate asa e.foert=zamak pastaie umpic asezonata cu fier decalitate indoielnica.uitativa cum la t10 teava are carne multa pe ea si cum la altele e subtire cafoita de tigare.dar ei viseaza numai fort ca le da cine trebuie ce trebuie o ciorba si trei cartuse gratuitew.numai ca sponsorizaerea..face probleme uneori.hihihi hahahahaha GRAND POWER frate.pot sau ia bann pe forum dar tot spun.dai 35 de milioane cu tot cu toc si catarea stralicitoare dar sti ca ai un pistol pe viata. minte ala de zice ca i sa spart.http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f ... 9&start=15
cando sa spargeti si voi doua-trei zamakuri madcar ca nedumertitu pe carel datia afara peste tot sa mai vorbitzii
Bunul simt ar trebui sa iti spuna ca nu ai cum sa te prezinti pe un forum fara sa sti regulile de baza din gramatica limbii romane.
Pistol Stalker M906
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Pistol Stalker M906
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
cu siguranta este tot nenea ala de va feriti voi sa ii ziceti pe nume ca lui necuratu si pe care il tot beliti zi noapte.ala trebuie sa fie.clar.ce face anonimatul asta din oameni.nu degeaba vorbesc psihologi la tv de chestiile astea cu personalitatile modificate de net.
GP T12M 10*28
BA dute si invata sa scrii corect:))) si pe urma intri pe forum
Rohm rg88 10x22t - Teava otel
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
valoarea care ''este''
da-te-n colo de valoros ca ma ustura ochii de la prostia pe care o debitezi......

da-te-n colo de valoros ca ma ustura ochii de la prostia pe care o debitezi......
rusii aia cred ca erau ceho-slovaci
ai draqu greci,francezii astia
ai draqu greci,francezii astia
Buna seara.
Am trecut azi pe Mosilor, iar raspunsul a fost : "din pacate, nu il avem acum....poate saptamana viitoare..."
Am trecut azi pe Mosilor, iar raspunsul a fost : "din pacate, nu il avem acum....poate saptamana viitoare..."
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
Mai multe informatii despre pistol se poate???? A cumparat cineva acest pistol??? Impresii ceva??? Aici in Brasov la ARROW spune ca nu sunt fiabile si ca nu merita, este adevarat???
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
Buna ziua.bond008 wrote:Mai multe informatii despre pistol se poate???? A cumparat cineva acest pistol??? Impresii ceva??? Aici in Brasov la ARROW spune ca nu sunt fiabile si ca nu merita, este adevarat???
Am o rugaminte. Puteti sa-mi spuneti exact cine v-a spus ca aceste pistoale nu sunt fiabile? Mi-ati fi de mare folos.
Cu respect.
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
streamerul pana axum e fiabil foc sa ma exprim asa.radu.b wrote:Buna ziua.bond008 wrote:Mai multe informatii despre pistol se poate???? A cumparat cineva acest pistol??? Impresii ceva??? Aici in Brasov la ARROW spune ca nu sunt fiabile si ca nu merita, este adevarat???
Am o rugaminte. Puteti sa-mi spuneti exact cine v-a spus ca aceste pistoale nu sunt fiabile? Mi-ati fi de mare folos.
Cu respect.