Guest wrote:Piesa aceea se reproduce extrem de usor..O bucata de grosime potrivita de tabla de alama , bronz sau aluminiu (otel nu, iti mananca repede tragaciul), o menghina mica si un set de pile fine, trasezi conturul dupa piesa rupta cu un varf ascutit, o decupezi grosier cu un bomfaier si apoi o ajustezi putin cate putin, pana intra fest in lacasul din cocos.
Cu arma ta poti sa faci ce vrei, atata timp cat nu-i modifici caracteristicile functionale si elementele de identificare.
Elementele de identificare nici nu intra in discutie,dar hai sa dezvoltam un pic subiectul"caracteristici functionale",te rog.
Si cred ca o sa ma invit singur prin Ploiesti,anul care vine.
Guest wrote:Piesa aceea se reproduce extrem de usor..O bucata de grosime potrivita de tabla de alama , bronz sau aluminiu (otel nu, iti mananca repede tragaciul), o menghina mica si un set de pile fine, trasezi conturul dupa piesa rupta cu un varf ascutit, o decupezi grosier cu un bomfaier si apoi o ajustezi putin cate putin, pana intra fest in lacasul din cocos.
Cu arma ta poti sa faci ce vrei, atata timp cat nu-i modifici caracteristicile functionale si elementele de identificare.
Elementele de identificare nici nu intra in discutie,dar hai sa dezvoltam un pic subiectul"caracteristici functionale",te rog.
Si cred ca o sa ma invit singur prin Ploiesti,anul care vine.
Adica sa nu traga plumb in loc de gaz, sau auto in loc de semi, etc.
Cat despre invitatie, e oricand valabila, doar un telefon inainte, sa fiu prin zona! Craciun fericit!
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
DESPRE CE ARMA ESTE VORBA? CUMVA UN JACKAL DUAL? MA INTERESEAZA CUM SE COMPORTA UN JACKAL DUAL. VA ROG SA-MI SPUNETI TOT CE STITI DESPRE ACEASTA ARMA. MENTIONEZ CA SUNT POSESORUL UNUI MAUSER 10X22T. AM HABAR DE ARME .
cosmin_pitesti wrote:DESPRE CE ARMA ESTE VORBA? CUMVA UN JACKAL DUAL? MA INTERESEAZA CUM SE COMPORTA UN JACKAL DUAL. VA ROG SA-MI SPUNETI TOT CE STITI DESPRE ACEASTA ARMA. MENTIONEZ CA SUNT POSESORUL UNUI MAUSER 10X22T. AM HABAR DE ARME .
poate la vre-o intalnire prin poligon... baietii au vazut deja cum se comporta-evident cu blank-uri