Pistolul are un impact psihologic mult mai puternic decat pumnii.
In orce az, daca as fi nevoit sa trag direct, as trage fara mila, de la distanta scurta, la cap. Principiul legitimei aparari imi da voie sa trag oriunde
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
...il bantui...ATuM Ra wrote:.... daca imi zbori creierii eu cum te mai lovesc dupa aceea

Era o gluma cu participarea mea la asa ceva, incercati sa nu mai postati diferite ,,tirguri" care s-ar putea intoarce impotriva noastra daca i-ar trece prin cap vreunui ziarist timpit sa faca vre-un print screen de pe forum si sa apara prin cine stie ce fituica.Ca pocnitoare am o Beretta 90two 9x19mm.ATuM Ra wrote:Pai cum sa participi si tu cand eu nici macar nu stiu ce fel de arma aiPot participa si eu cu al meu?trag unul singur de la 25m.
![]()
daca imi zbori creierii eu cum te mai lovesc dupa aceea
Bine punctat! Presa ar putea fi inscrisa la categoria de arme letale.dcrist wrote:Era o gluma cu participarea mea la asa ceva, incercati sa nu mai postati diferite ,,tirguri" care s-ar putea intoarce impotriva noastra daca i-ar trece prin cap vreunui ziarist timpit sa faca vre-un print screen de pe forum si sa apara prin cine stie ce fituica.Ca pocnitoare am o Beretta 90two 9x19mm.ATuM Ra wrote:Pai cum sa participi si tu cand eu nici macar nu stiu ce fel de arma aiPot participa si eu cu al meu?trag unul singur de la 25m.
![]()
daca imi zbori creierii eu cum te mai lovesc dupa aceea