Iovan, un om fricos sau cu sange rece?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
VID
Orice ar spune legea, nu stiu ce ar spune un judecator sau politist sau mai marii ai statutlui cind cineva ar intra in casa lor pt a-i jefui! Oare acesti oameni s-ar mai uita prin prisma distorsionata a legiilor actuale cind este sau a fost vorba de pielea lor? Nu cred! Ar urla ca [b]a fost legitima aparare[/b]!Dar cind este vorba de un om simplu atunci vin cu legea ca este pedepsibil ca a omorit, ca ... etc. Dar idiotul de tilhar de ce ma..... beep.... ma ataca in casa, pe strada etc, si eu de ce nu ma pot apara de el?? Trebuie sa ma gindesc sa nu ii dau una ca saracul ma da in judecata dupa aia si eu stau dupa gratii iar el primeste medalie! Stupide mai sunt legiile actuale!
M-am bucurat extrem de mult cind l-au disculpat pe Iovan, dar totusi cred ca a fost disculpat din cauza ca este cine este!! Daca a-si impusca noaptea asta mortal pe un tilhar in casa, sunt sigur ca as fii inchis!! (Walther PP)
Cred ca mai avem foarte mult timp de asteptat pina cind se liberalizeaza legea armelor!! [/u]
M-am bucurat extrem de mult cind l-au disculpat pe Iovan, dar totusi cred ca a fost disculpat din cauza ca este cine este!! Daca a-si impusca noaptea asta mortal pe un tilhar in casa, sunt sigur ca as fii inchis!! (Walther PP)
Cred ca mai avem foarte mult timp de asteptat pina cind se liberalizeaza legea armelor!! [/u]
Lege
Practic ceea ce cerem nu este chiar o liberalizare. Cand spui ca vrei liberalizare practic ceri alte drepturi. Noi de fapt cerem niste drepturi pe ca re conform constitutiei le avem, dar care nimeni nu-si bate capul sa ni le respecte. Cerem foarte simplu, ca acordarea dreptului de detinere si utilizare al unor anumite categorii de arme sa se acorde dupa criterii nediscriminative. Adica, daca conform constitutiei in fata legii esti egal cu un demnitar, magistrat, persoana cu o functie ce implica exer....., atunci sa se tina cont de acest principiu si in legile care vor fi redactate ulterior. Nu cerem decat respectare legii fundamentale.
Pe de alta parte, cerem ca din actuala lege sa dispara unele reglementari absurde si sa fie luata in considerare prezumtia de nevinovatie. Adica daca esti vanator si poti detine, purta si folosi arme, majoritatea chiar mai puternice, mai precise si mai performante ca armele militare, daca ti s-a recunoscut acest drept in ideea ca prezinti suficiente garantii morale, de ce mama dracului nu ai avea voie sa detii un pistol sau un revolver. Este invocat motivul ca acesta este mic si vei fi tentat sa-l porti cu tine. Ei bine, si ce daca? Asta te face un infractor? Considera ca daca cu pusca de .30-06 nu ai impuscat pe nimeni cu pistolul precis vei impusca? De ce nu este acordat tuturor accesul in poligoane? De ce in permisul de portarma nu ai voie sa ai trecute mai mult de 4 arme? De ce armele AC puternice sunt arme interzise? De ce nu poti colectiona arme militare? De ce nu poti folosi armele de colectie in poligon sau la vanatoare? De ce nu se respecta directiva CCE? De ce nu se foloseste aceeasi clasificare ca in directiva? De ce a fost tampit ala care a redactat legea? De ce sunt articole care nu pot fi aplicate? De ce nu s-a infiintat autoritatea de omologare si registrul rom. al armelor? De ce ai nevoie de autorizatie sa mergi in poligon? De ce la noi benzina costa mai mult ca in unele tari din UE? De ce la autoturisme s-a cerut euro3 cand noi suntem una din tarile lumii a 2-3a? De ce la arme sunt accize de 100%? (mai mare ca la Yahturi) De ce ...etc ? Pentru ca ne meritam soarta fratilor. Pentru ca nu avem coloana vertebrala. Suntem ca animalul acela salbatic care dupa multi ani de captivitate a fost eliberat si fraierul, dupa prima zi s-a intors tot la cusca in care a stat inchis. Pentru ca avem guesti care ne considera prea tampiti si iresponsabili pentru a avea arme pe mana. Pentru ca avem curaj sa mancam rahat aici pe forum unde nu ne cunoaste nimeni, dar cand suntem fata in fata cu organu, zicem sarumana, ca poate nu mai imi da o noua autorizatie, sau poate gaseste motiv sa-mi retraga arma, sau unii care au bube in cap se tem ca vor fi taxati pentru greselile facute, sau nu vrem sa ni-i facem dusmani pentru ca stim ca majoritatea sunt ranchiunosi si d'aia tinem privirea in jos sa nu cumva sa se simta ofensati.
Scuze ca iar am luat-o prin coceni.
Apropoz, sunt Vili Stancu
Pe de alta parte, cerem ca din actuala lege sa dispara unele reglementari absurde si sa fie luata in considerare prezumtia de nevinovatie. Adica daca esti vanator si poti detine, purta si folosi arme, majoritatea chiar mai puternice, mai precise si mai performante ca armele militare, daca ti s-a recunoscut acest drept in ideea ca prezinti suficiente garantii morale, de ce mama dracului nu ai avea voie sa detii un pistol sau un revolver. Este invocat motivul ca acesta este mic si vei fi tentat sa-l porti cu tine. Ei bine, si ce daca? Asta te face un infractor? Considera ca daca cu pusca de .30-06 nu ai impuscat pe nimeni cu pistolul precis vei impusca? De ce nu este acordat tuturor accesul in poligoane? De ce in permisul de portarma nu ai voie sa ai trecute mai mult de 4 arme? De ce armele AC puternice sunt arme interzise? De ce nu poti colectiona arme militare? De ce nu poti folosi armele de colectie in poligon sau la vanatoare? De ce nu se respecta directiva CCE? De ce nu se foloseste aceeasi clasificare ca in directiva? De ce a fost tampit ala care a redactat legea? De ce sunt articole care nu pot fi aplicate? De ce nu s-a infiintat autoritatea de omologare si registrul rom. al armelor? De ce ai nevoie de autorizatie sa mergi in poligon? De ce la noi benzina costa mai mult ca in unele tari din UE? De ce la autoturisme s-a cerut euro3 cand noi suntem una din tarile lumii a 2-3a? De ce la arme sunt accize de 100%? (mai mare ca la Yahturi) De ce ...etc ? Pentru ca ne meritam soarta fratilor. Pentru ca nu avem coloana vertebrala. Suntem ca animalul acela salbatic care dupa multi ani de captivitate a fost eliberat si fraierul, dupa prima zi s-a intors tot la cusca in care a stat inchis. Pentru ca avem guesti care ne considera prea tampiti si iresponsabili pentru a avea arme pe mana. Pentru ca avem curaj sa mancam rahat aici pe forum unde nu ne cunoaste nimeni, dar cand suntem fata in fata cu organu, zicem sarumana, ca poate nu mai imi da o noua autorizatie, sau poate gaseste motiv sa-mi retraga arma, sau unii care au bube in cap se tem ca vor fi taxati pentru greselile facute, sau nu vrem sa ni-i facem dusmani pentru ca stim ca majoritatea sunt ranchiunosi si d'aia tinem privirea in jos sa nu cumva sa se simta ofensati.
Scuze ca iar am luat-o prin coceni.
Apropoz, sunt Vili Stancu
-
Dabija
VID
Te inteleg Bill si iti dau perfecta dreptate! Problema este ca degeaba ifi dau eu, noi,poate si altii, etc. dreptate, nimic nu se schimba!!! Eu nu sunt jurist de meserie dar din cauza ca am o slujba "interesanta" am avut tangente mai multe cu legi, hotariri etc. dar si mai mult cu aplicarile legiilor de catre cine ar trebui! Citeodata am simtit ca ma lupt cu morile de vint
asa se aplicau legiile! Dupa cum scrii/vorbesti mi se pare mie ca ai o experienta de jurist sau macar lucrezi in domeniu. Ai formulat totul foarte curat si pe inteles, eu unul nu as fi reusit!! Toata stima! Am mai dat pe forum, sa scriem o petitie sau ceva ca guvernul sa vada ca ceva se misca, insa nu prea s-a intimplat nimic! Eu a-si lansa concret intrebarea pt. toti cei de forum, in special daca exista vreun jurist printre noi, CE SE POATE FACE? CE PUTEM NOI SA FACEM? Tot vorbim ca nu este bine, ca este discriminatoriu etc. dar ce pasi am putea sa facem ca sa schimbam acest lucru?! Inca o intrebare: Arrow-ul nu poate sa ne ajute? Macar cu jurist, sfaturi? Nu ar fi excelent pt. Arrow daca s-ar implica, ar fi si o reclama buna, nu? Pe plan economic ar avea si de cistigat enorm !!
Acestea de mai sus sunt numai si numai intrebari, deci nu sunt critici sau Doamne ajuta santaj!!
Eu sunt mai mult pe drumuri, am avut probleme din care am iesit numai cu pistolul - L-AM ARATAT NUMAI- dar ma ingrozeste faptul ca o data trebuie sa si il folosesc si daca nu o sa aiba efectul scontat ce se v-a intipla? Am facut si eu o groaza de teste (Walther PP)-cu carne de vitel, cu marioneta dezbracata/imbracata, pet, lemn, carton, cutie de bere ...... -si nu intotdeauna am fost satisfacut! Sa numai zic ca patroanele de zgomot si gaz nu sau armat automat cum mi s-a spus! Acest lucru este penibil intr-o situatie de necesitate majora, cind psichicul omului nu este pegatit sa reactioneze la ceva foarte anormal! Chiar eu am patit acest lucru, pur si simplu m-am pierdut!!!
Dar totul e bine cind se termina bine, asa am trecut si de "botez" si imi pare bine ca am trecut!! Toata lumea facea armata inainte de 89 cum am facut si eu. Am tras cu pistol Carpati - pe atunci era o mare onoare- si deunazi am avut posibilitatea sa fac o incercare, un test intre Carpati si Walther, ce s-a va soun, este cer si pamint, atit in zgomot cit si in precizie! Nu stiu, nu sunt expert, dar parca cartusul adevarat are o forta kinetica mai mare decit cartusul cu bile de cauciuc!Totusi, precizia era mai exacta!!
Nu cred ca timpeniile sau balivernele spuse de demnitari sunt adevarate! "O sa se omoare oameni intre ei, o sa fie razboi pe drumuri" ETC. Eu cred ca este doar un siplu control de putere, forta!!! Daca si oamenii simpli ar avea arme, crewd ca si mai marii ai guvernului s-ar gindi de 2-3 ori ce sa faca si cum sa faca! In viata cotidiana mai marii ai societatii cam fac ce vor!!!! De multe ori oamenii sufereu de politist, senator, primar etc. care cu pistolul in mina intra in baruri si isi facea de cap! Din perspectiva asta suntem cu totii niste lasi! Daca unul dintre acestia ar fi fost la primul pas sutat in cur de oameni acum nu ar fii ceea ce este in tara!! Ca este! Cine nu este pe drumuri zi de zi, nu trebuie sa aiba contacte cu fel si fel de oameni, poate nu isi da seama ce poate sa se intimple, ce "mizerie" este la fiecare colt!! Nu spun ca este catastrofal, dar spun ca exista si cind ai nevoie nici un politist nu este!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu vrea sa intru in supozitii, dar politia dispare ca intr-un triunghi a Bermudei citeodata! Cind am timp si mai dau si oe acasa ma mai uit l-a ProTV stirile de la ora 17,00. Este dezastru total> tilharii, violuri, jafuri, crime tot ce vrei! Cam jumate nu s-ar intipla daca oameni ar avea legea de partea lor!! Dar nu il avem ....... !
Mi-am incheiat pleodaria!
Acestea de mai sus sunt numai si numai intrebari, deci nu sunt critici sau Doamne ajuta santaj!!
Eu sunt mai mult pe drumuri, am avut probleme din care am iesit numai cu pistolul - L-AM ARATAT NUMAI- dar ma ingrozeste faptul ca o data trebuie sa si il folosesc si daca nu o sa aiba efectul scontat ce se v-a intipla? Am facut si eu o groaza de teste (Walther PP)-cu carne de vitel, cu marioneta dezbracata/imbracata, pet, lemn, carton, cutie de bere ...... -si nu intotdeauna am fost satisfacut! Sa numai zic ca patroanele de zgomot si gaz nu sau armat automat cum mi s-a spus! Acest lucru este penibil intr-o situatie de necesitate majora, cind psichicul omului nu este pegatit sa reactioneze la ceva foarte anormal! Chiar eu am patit acest lucru, pur si simplu m-am pierdut!!!
Nu cred ca timpeniile sau balivernele spuse de demnitari sunt adevarate! "O sa se omoare oameni intre ei, o sa fie razboi pe drumuri" ETC. Eu cred ca este doar un siplu control de putere, forta!!! Daca si oamenii simpli ar avea arme, crewd ca si mai marii ai guvernului s-ar gindi de 2-3 ori ce sa faca si cum sa faca! In viata cotidiana mai marii ai societatii cam fac ce vor!!!! De multe ori oamenii sufereu de politist, senator, primar etc. care cu pistolul in mina intra in baruri si isi facea de cap! Din perspectiva asta suntem cu totii niste lasi! Daca unul dintre acestia ar fi fost la primul pas sutat in cur de oameni acum nu ar fii ceea ce este in tara!! Ca este! Cine nu este pe drumuri zi de zi, nu trebuie sa aiba contacte cu fel si fel de oameni, poate nu isi da seama ce poate sa se intimple, ce "mizerie" este la fiecare colt!! Nu spun ca este catastrofal, dar spun ca exista si cind ai nevoie nici un politist nu este!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi-am incheiat pleodaria!
nu se poate face nimic .. sau aproape nimic.
o propunere de lege ferenda (nu prea merge), cu sprijinul multimii de doritori.
cea mai viabila varianta in opinia mea ar fi sa se adune reprezentatii firmelor care comercializeaza AC-uri si sa incerce sa atraga de partea lor senatori si deputati care sa sustina legea.
altceva ... "nada" .. dupa parerea mea.
btw .. sunt jurist
o propunere de lege ferenda (nu prea merge), cu sprijinul multimii de doritori.
cea mai viabila varianta in opinia mea ar fi sa se adune reprezentatii firmelor care comercializeaza AC-uri si sa incerce sa atraga de partea lor senatori si deputati care sa sustina legea.
altceva ... "nada" .. dupa parerea mea.
btw .. sunt jurist
lege
Ceva se mai poate face dar foarte greu si pe termen lung. Si mai ales nu cred ca implicarea unor firme de profil ar putea ajuta foarte mult. Aici sunt doi factori ce trebuiesc influientati. Primul este cel care redacteaza legea iar cel de-al doilea cel care o aproba, respectiv parlamentul cu camerele sale. Firmele ar putea de exemplu sa contacteze pe reprezentantii din parlament cu ideea de a propune luarea in discutie a legii. Am incercat si eu acest lucru, cerand numai "disponibilitatea" luarii in discutie a legii. Ori, la multitudinea de evenimente politice si scandaluri ce se petrec pe acolo, va dati seama ca pe lista de prioritati subiectul nostru este pe undeva pe la etcetera. In relatia cu cel ce poate propune schimbarile, interventia unor firme de profil ar putea insemna pentru unele sinucidere. Aici este necesara multa diplomatie. Si ma opresc aici. Mai dati-mi ceva timp si mai discutam. Avem un plan care s-ar putea sa functioneze. Daca nu, ghinion, punct si de la capat.
-
Alegzandru
Haideti fratilor sa alegem un parlamentar dintre foarte multii care nu au avut nici o propunere legislativa in viata lor, si care nu au urcat la tribuna de cand spuneau poezii la scoala. Ii zicem ca are sansa sa iasa si el in lumina reflectoarelor macar o data, sa nu traiasca degeaba.. Chiar daca initiativa legislativa nu i-ar apartine lui, ar fi o "problema sau frustrare sesizata in popor", deci tot el are meritul. Mai departe, ar depinde de dispozitia de moment a senatorilor, de a aproba sau respinge (daca, desigur, cineva de pe forumul asta nu are atata influenta incat sa castige majoritatea parlamentara de partea cauzei comune).
Am spus toate astea pt ca ma plictisesc in asteptarea meciurilor din UEFA, dar cine stie ce idee geniala am debitat?

Am spus toate astea pt ca ma plictisesc in asteptarea meciurilor din UEFA, dar cine stie ce idee geniala am debitat?
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
-
Guest
Păi, discuţia asta abia a fost purtată de forurile legislative; iar S. Nicolaescu e suficient de cunoscut şi influent. Rezultatul: legea pe care o ştim.
Pentru "câţiva nemulţumiţi" (adică noi, cei de aici) nu se va redeschide discuţia pentru a se modifica o lege abia adoptată - şi ea mai mult la presiunile europene.
DE altfel, în afară de Elveţia - acre nu e în Uniune - există ţări acre permit posesia şi uzul de arme letale pentru apărare?
Dacă nu, cu siguranţă că nu vom fi noi primii!!
Pentru "câţiva nemulţumiţi" (adică noi, cei de aici) nu se va redeschide discuţia pentru a se modifica o lege abia adoptată - şi ea mai mult la presiunile europene.
DE altfel, în afară de Elveţia - acre nu e în Uniune - există ţări acre permit posesia şi uzul de arme letale pentru apărare?
Dacă nu, cu siguranţă că nu vom fi noi primii!!
http://www.jurnalul.ro/comentarii.list. ... icol=38579
Cititi, fratilor, si radeti... Eu mai ca n-am plans cand am vazut stupiditatea... Asemenea oameni... si noi vrem arme si dreptul sa ne aparam... vai noua !
[ edit: este un "forum" cu opiniile "multimii" referitor la achitarea lui Iovan... daca ar fi fost dupa oamenii astia, probabil ca el ar fi fost torturat si apoi ars pe rug sau tras pe roata in piatza mare, iar familia, prietenii si colegii lui din gradinitza - puscarie pe viatza + 120 de ani... ]
Cititi, fratilor, si radeti... Eu mai ca n-am plans cand am vazut stupiditatea... Asemenea oameni... si noi vrem arme si dreptul sa ne aparam... vai noua !
[ edit: este un "forum" cu opiniile "multimii" referitor la achitarea lui Iovan... daca ar fi fost dupa oamenii astia, probabil ca el ar fi fost torturat si apoi ars pe rug sau tras pe roata in piatza mare, iar familia, prietenii si colegii lui din gradinitza - puscarie pe viatza + 120 de ani... ]
Ceea ce scrie in ziare nu este intotdeauna si adevarat sau este adevarat dar au fost selectate doar opiniile celor care sunt impotriva fenomenului aflat in discutie.Eu ii invinovatesc de dezinformare mai mult pe ziaristii care publica astfel de sondaje.
ADRIAN
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Cred ca legea e bunicica. Sa nu uitam ca inainte de aparitia acestei legi forta apararii nu trebuia sa depaseasca forta atacului. Legea este o norma cu caracter general iar in cazul Iovan s-a creat un precedent. Din punctul meu de vedere a fost legitima aparare chiar daca infractorul incerca sa iasa din proprietate ( poate incerca sa mai aduca pe cineva sa-l ajute sa termine ce a inceput). Singura problema este de ce a folosit o arma de vanatoare si nu pistolul, cunoscut fiind ca armele de vanatoare se folosesc exclusiv in scopul vanatorii. In rest ma bucur ca a scapat si s-a creat un precedent.
Initiativa legislativa este cam greu de realizat pt ca reglementarile prevad ca un anumit nr de pers sa semneze o asemenea initiativa (150.000 pers si 5.000 pers dintr-un judet ) Cam greu sa capacitezi atatea pers sa fie deacord, iar legea ar puta iesi altfel de la Camera Deputatilor avand in vedere ca aceasta lege exista.
Cred ca ar trebui sa avem dreptul sa detinem orice tip de arma fara restrictii................din pacate nu se poate
Initiativa legislativa este cam greu de realizat pt ca reglementarile prevad ca un anumit nr de pers sa semneze o asemenea initiativa (150.000 pers si 5.000 pers dintr-un judet ) Cam greu sa capacitezi atatea pers sa fie deacord, iar legea ar puta iesi altfel de la Camera Deputatilor avand in vedere ca aceasta lege exista.
Cred ca ar trebui sa avem dreptul sa detinem orice tip de arma fara restrictii................din pacate nu se poate
Maxima 6.35+Bushnell 6-12x44
Din moment ce ati amintit de pistolul aflat in posesia d-lui Iovan , banuiesc ca cineva dintre d-voastra stie care sunt conditiile in care se pastreaza armele de vanatoare ?! Banuiesc(pentru ca nu sunt in tema cu aceste detalii) ca nu poate fi tinuta incarcata si in hol langa umbrele ,nu ? Mai departe , intentia victimei de a parasi incinta respectiva pune actiunea proprietarului intr-o lumina total diferita , mai ales considerand si distanta foarte mica dintre cei doi .
Desi ma indoiesc ca un agresor nu ar fi fost descurajat odata ajuns in fata unei arme , mai ales una de vanatoare(adica nu un pistol) , ma gandesc ca Iovan i-ar fi putut provoca cu usurinta o rana care sa nu fie mortala .
Pe langa acestea ,desi probabil mai sunt si alte informatii de care publicul nu are cunostinta , particularitatea acestui caz este prea mare pentru o influenta generala , cum s-ar compara acest caz si sentinta cu un altul care ar implica un on fara posibilitati financiare si reputatie , oameni care nu detin fara arme de foc , etc . Trebuie sa ne putem apara familiile ,casele si pritenii , toate lucrurile trebuie sa fie intr-un echilibru.
P.S. : Orice afirmatie de genul "tara de cacat" implica dupa parerea mea pe toti cei in aceasta discutie , inclusiv cel caruia ii apartine si care nu se ridica deasupra acestei situatii prin aceasta . Nu considerati acestea ca o afensa ci o opinie personala si o sugestie.
Desi ma indoiesc ca un agresor nu ar fi fost descurajat odata ajuns in fata unei arme , mai ales una de vanatoare(adica nu un pistol) , ma gandesc ca Iovan i-ar fi putut provoca cu usurinta o rana care sa nu fie mortala .
Pe langa acestea ,desi probabil mai sunt si alte informatii de care publicul nu are cunostinta , particularitatea acestui caz este prea mare pentru o influenta generala , cum s-ar compara acest caz si sentinta cu un altul care ar implica un on fara posibilitati financiare si reputatie , oameni care nu detin fara arme de foc , etc . Trebuie sa ne putem apara familiile ,casele si pritenii , toate lucrurile trebuie sa fie intr-un echilibru.
P.S. : Orice afirmatie de genul "tara de cacat" implica dupa parerea mea pe toti cei in aceasta discutie , inclusiv cel caruia ii apartine si care nu se ridica deasupra acestei situatii prin aceasta . Nu considerati acestea ca o afensa ci o opinie personala si o sugestie.
In tara asta trebuie sa ai foarte multa rabdare sa se schimbe intradevar ceva dar cu timpul sper sa vina si profesionisti la putere.Nu zice nimeni ca tara-i de cacat,la noi alta-i problema si anume legi facute si votate de amatori care habar n-au ce-s alea arme si care cred ca si o arma cu aer comprimat cu viteza>220m/s este carabina de foc pentru vanatoare.
ADRIAN
tara
Ce tara poate fi aceea in care un tovaras militian, ca altfel nu il pot numi, avand in fata o sentinta judecatoreasca investita cu formula executorie, un certificat de inregistrare eliberat de judecatorie si un certificat de inregistrare fiscala, afirma ca organizatia respectiva nu este legal constituita pe teritoriul RO sau intr-un stat UE ? Ba mai mult, are tupeul sa scrie acest lucru pe hartie, sa semneze si sa puna pe ea stampila IJPului respectiv. Si nu e vorba de tov segment major nu stiu care, ci de seful unui serviciu din cadrul acelui IJP. Nu dau nume pentru ca urmeaza sa transam problema in instanta dar e vorba de ANDA si de un membru care a solicitat certificatul de colectionar dar i-a fost refuzat in scris (culmea incompetentei) pe motivul de mai sus.
Oare cum suntem noi toti implicati in promovarea in functii de conducere a unor persoane incompetente si cum putem influienta decizia unui ministru de interne, atunci cand acest lucru se manifesta si la nivel mai inalt ?
Expresia tara de kkt nu se refera nicidecum la arealul geografic. Din punctul acesta de vedere, tara noastra este minunata. Pacat ca este locuita !
Ghinionul nostru ca ne-am nascut in asemenea tara de ...parfum si nu intr-o tara din aia normala.
Oare cum suntem noi toti implicati in promovarea in functii de conducere a unor persoane incompetente si cum putem influienta decizia unui ministru de interne, atunci cand acest lucru se manifesta si la nivel mai inalt ?
Expresia tara de kkt nu se refera nicidecum la arealul geografic. Din punctul acesta de vedere, tara noastra este minunata. Pacat ca este locuita !
Ghinionul nostru ca ne-am nascut in asemenea tara de ...parfum si nu intr-o tara din aia normala.