Nu se ştie...chiar azi am întrebat.fane satar wrote:Cam slabut Makarovul din filmuletul postat de colegul Onyboy...la noi cand ajung cele ucraineene cu teava lisa?
munitie 10x22T
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: munitie 10x22T
am si eu o intrebare (sa nu mai deschid alt thread) permisul de arma tip B pt chistol cu bila se vizeasa la o anumita perioada de catre politie?..am facut si eu 1 an de cand al am si nu stiu nimic referitor la aceasta situatie! MS .
la 5 ani se vizeaza permisul, dar de la anul daca depasesti o zi dupa data de expirare risti dosar penal, treb sa aj la viza cu 1-2 luni inainte sa se implineasca cei 5 ani.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
-
Safe&Sound
Odata la cinci ani trebuie vizat permisul ocazie cu care trebuie refacute analizele medicale, avizul psihologic, certificatul de cazier judiciar si probabil si ceva taxe ca m-as mira sa fie gratis. Nu e prea rau daca te gandesti ca aparuse un parlamentar care incerca sa castige si el capital electoral bazandu-se pe aversiunea naturala a romanilor fata de arme de foc si mai ales fata de posesorii civili ai acestora, iar acest demnitar propunea ca examenele medicale si avizul psiho sa fie repetate lunar.paul_vxi wrote:am si eu o intrebare (sa nu mai deschid alt thread) permisul de arma tip B pt chistol cu bila se vizeasa la o anumita perioada de catre politie?..am facut si eu 1 an de cand al am si nu stiu nimic referitor la aceasta situatie! MS .
Nu ai de platit nici o taxa, l-am prelungit eu la inceputul lunii octombrie, doar actele specificate mai sus de tine ~200 lei m-au costat.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
dcrist: actele insemnand urmatoarele(cazier judiciar, analize medicale,examen psihologic) ti-a mai dat o hartie ceva de la politie cum se da cand iti faci pt prima data permis pt arma?
Nu, mi-au dat 2 fituici precum ca s-a facut tragerile pentru amprenta balistica a celor 2 jucarii pe care le am
in rest mai ai nevoie de o poza 4/5 care se anexeaza la documentul de prelungire a permisului.

Uploaded with ImageShack.us
Salut tuturor, Pentru cei care inca avem 10x22, in urma cu o luna am fost arrow obor, sa mi iau cateva boabe am luat 1 cutie de 50 buc podjeba PG, si dupa cum se vede in poza, camasa cartusului este foarte stransa pe bila in comparatie cu un cartus tot PG de la arrow cumparat anterior....deci alt lot. Deci ceea ce aduce a forma cartuselor UAG, si chiar a celor puternice de 9 mm rubber (O MICA MODIFICARE A PRECIZIEI SI PUTERII DE FOC? HMM), inca nu am tras dar indata ce ma duc la UTI voi posta daca sunt eventuale schimbari in aCESTE pG-URI.
Rohm rg88 10x22t - Teava otel
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
ai tras....ceva schimbari!!?
Din pacate nu..
Nu stiu cand ajung si eu, sunt plin de treaba dar cand fac o mica escapada voi posta! stima
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Salut,
ceva noutati cu noul tip de cartus PG?. A reusit cineva sa le testeze
ceva noutati cu noul tip de cartus PG?. A reusit cineva sa le testeze
Streamer 2014
Da azi am fost la poligon si am incercat noua munitie . Dupa mine e putin mai slaba dar ca precizie tot acelasi lucru De la 5 metri un grupaj de vreo 10 cm . 
Grand Power T12 cal. 10x28
Gammo extreme co2 cal. 5.5
CZ 912 cal.12x76
CZ 557 cal 7x64
Gammo extreme co2 cal. 5.5
CZ 912 cal.12x76
CZ 557 cal 7x64
Cum adica mai slaba? Cum ti-ai dat seama?Luciardl wrote:Da azi am fost la poligon si am incercat noua munitie . Dupa mine e putin mai slaba dar ca precizie tot acelasi lucru De la 5 metri un grupaj de vreo 10 cm .
Eu inca n am incercato, cu toate ca Uti e la 2 km de mine
nu am avut cand...sincer nu am avut timp. si dupa 6 cand sa te mai duci... dar voi face niste probe sa vad cum fac macar jumatate de ora, pentru ca sunt sigur ca e mai precisa, de altfel cum este UAG care are la fel camasa stransa pe bila......cand ajung va voi comunica
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
acelasi zgomot face shi nu cred ca e maislaba ci mai tare!onyboy wrote:Eu inca n am incercato, cu toate ca Uti e la 2 km de minenu am avut cand...sincer nu am avut timp. si dupa 6 cand sa te mai duci... dar voi face niste probe sa vad cum fac macar jumatate de ora, pentru ca sunt sigur ca e mai precisa, de altfel cum este UAG care are la fel camasa stransa pe bila......cand ajung va voi comunica