Depunere acte pentru obtinerea permisului de port arma

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

BARTHY 2

Re: Depunere acte pentru obtinerea permisului de port arma

Post by BARTHY 2 »

nedumeritu wrote:Oi avea tu doua "fixe" dar oricum, bine nu te mai faci.
Oi am, da' nu doua ci mai multe, nu fixe ci meriinos si nu ma mai fac, ma prefac. :mrgreen:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
nedumeritu

Post by nedumeritu »

BARTHY 2 wrote:
nedumeritu wrote:Oi avea tu doua "fixe" dar oricum, bine nu te mai faci.
Oi am, da' nu doua ci mai multe, nu fixe ci meriinos si nu ma mai fac, ma prefac. :mrgreen:
Dah, de la oi/lână ţi se trage, doua pe faţă, două pe dos.
Si vezi ca OS-urile moderne nu mai au DOS preinstalat parca.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Aerius

Post by Aerius »

Minunat, astazi am crezut ca o sa am o cadere nervoasa. Povestea minunata continua intrucat azi dimineata (chiar acum o jumatate de ora) am fost sa predau dosarul complet (cu avizul psihologic inclus), bineinteles, doamna vestita nu mi-a facut lucrurile usoare si am avut o surpriza, taxa ce trebuie platita pentru a iti fi eliberat permisul de port arma in regim de urgenta este de fapt de 300 lei, unde eu am platit 200 iesind in pierdere cu 100 de lei. In fine, nu a fost problema, dansa a dat cu corectorul pe "urgenta" si am bifat normal pe premiza si o citez: "pentru a iti fi eliberat permisul in regim de urgenta trebuie sa fac niste verificari" dand de inteles ca ii este lene sau dureaza prea mult timp (punand-o la munca... ca deh, noua nu ne place munca), nestiind exact ce sa completez pe cerere i-am cerut putin ajutorul la anumite rubrici, bineinteles ca am primit o replica "tu esti ala care-l vrei, trebuie sa stii" (poate chiar are dreptate, dar totusi...), in fine toate ca toate, am completat eu dupa cum m-a "taiat" capul si spre surpriza mea inainte sa ies pe usa am observat ca stimabila doamna si-a permis sa bifeze "DETINERE" pe cerere lucru care m-a ofensat. Revenind la cerere pe motivul "este necesar sa completez codul postal?" am observat ca ea chiar a bifat! HA! Incredibil! Si i-am atras atentia! As dorii sa va intreb, CE ANUME EXACT si CUM trebuia sa completez cererea respectiva? In special la rubrica ce determina permisul care iti va fi eliberat, eu initial am completat in felul urmator:
A fi eliberat in regim normal pentru portul si folosirea unei arme cu destinatia autoaparare.

Sfaturi? Va rog frumos!
Last edited by Aerius on Sun Feb 19, 2012 11:09 pm, edited 2 times in total.
dcrist

Post by dcrist »

Nu cred sa ai vre-o problema la ,,detinere" se trec armele care le ai pe colectie, daca ai completat port si folosire aia o sa fie.
Last edited by dcrist on Mon Dec 20, 2010 7:53 pm, edited 2 times in total.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
dandana

Post by dandana »

daca ai bifat "port si folosire" atunci asa o sa fie si scris pe permis
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
Post Reply