corect ce spui cu legitimatia, dar daca nu exista poligon autorizat in zona? ce alta explicatie valabila ar mai fi?
Daca mergi ocazional in Buc, TM, BH si mergi intr-un poligon autorizat, esti intregistrat? sau platesti, se da un bon fiscal, tragi si gata.
o intrebare
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: o intrebare
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
stie cumva cineva daca pierzi din cartuse ce se intimpla? trebuie sa declari asta?
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
Declari şi tu că le-ai tras la poligon.dandana wrote:stie cumva cineva daca pierzi din cartuse ce se intimpla? trebuie sa declari asta?
Dacă ai de la poligon o chitanţă, ceva şi ai rămas în condica de acolo e suficient. Oricum nu vom avea prea
curând controale pe tema asta, decât dacă face reclamaţie "vrun nebun".
-
nedumeritu
"Nebuni au fost
nebuni sunt inca..."
vorba cantecului.
As zice ca, din contra.
Controale vor fi, problema este ca din cand in cand se iau la studiat
registrele si daca iti gasesc lucratorii in cauza seria de permis de 2000 de ori
intr-o luna, fie chiar si la diverse magazine, nu prea stiu cum o scalzi cu poligonul.
De fapt mirarea mea este: ce naiba faci cu atata munitie?
Stocuri pentru zile negre?
Pregatesti o noua revolutie, de data asta una din guma, ca sa zic asa, ca parca ar merge,
dupa o revolurie de KK una brand new din rubber ar suna interesant?
Se poate folisi ca supozitor sau se poate face supa din 9 mm rubber.
Chiar nu inteleg.
Cumperi cota, o epuizezi pe bune in poligon si pe urma iti cumperi alta si
astepti organizarea altui poligon si tot asa. Intre sesiuni iti pastrezi un minim
de un incarcator doua fix pentru scopul propus pentru care ai si primit dreptul de
detinere/port/uz de arma.
Asta ar fi logic pentru oricine, deci si pentru cei ce fac controale tematice.
nebuni sunt inca..."
vorba cantecului.
As zice ca, din contra.
Controale vor fi, problema este ca din cand in cand se iau la studiat
registrele si daca iti gasesc lucratorii in cauza seria de permis de 2000 de ori
intr-o luna, fie chiar si la diverse magazine, nu prea stiu cum o scalzi cu poligonul.
De fapt mirarea mea este: ce naiba faci cu atata munitie?
Stocuri pentru zile negre?
Pregatesti o noua revolutie, de data asta una din guma, ca sa zic asa, ca parca ar merge,
dupa o revolurie de KK una brand new din rubber ar suna interesant?
Se poate folisi ca supozitor sau se poate face supa din 9 mm rubber.
Chiar nu inteleg.
Cumperi cota, o epuizezi pe bune in poligon si pe urma iti cumperi alta si
astepti organizarea altui poligon si tot asa. Intre sesiuni iti pastrezi un minim
de un incarcator doua fix pentru scopul propus pentru care ai si primit dreptul de
detinere/port/uz de arma.
Asta ar fi logic pentru oricine, deci si pentru cei ce fac controale tematice.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Cartusele stau de obicei in incarcator si incarcatorul in arma sau daca e cel suplimentar in port incarcator, daca le tii aruncate cine stie pe unde dupa ce le iei de la magazin si le pierzi ca pe un pix sau alt obiect nesemnificativ se pune intrebarea daca e cazul sa detii asa ceva, gindeste-te ca cineva poate folosii aceea munitie sa raneasca sau sa ucida, in functie de tipul ei.dandana wrote:stie cumva cineva daca pierzi din cartuse ce se intimpla? trebuie sa declari asta?
P.S. Parerea mea personala este ca daca ajungi sa incepi sa pierzi munitie nu mai astepta sa pierzi si arma si du-te si renunta voluntar la permisul de port arma e mai bine pentru toata lumea.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
nu am pierdut si am mare grija. Ideea era ca nu stiam ce se face in cazul asta.
...mai e valabila faza aia cum ca nu ai voie sa porti cu tine mai mult de 12 cartuse ? Si la F.m.j-uri si la rubber ? Alta prostie pe care n-am inteles-o ! ...poate se gandesc sa ne menajeze arcurile de la incarcatoare,cei ce avem peste 12... 
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
numai la aparare si paza.sepuku wrote:...mai e valabila faza aia cum ca nu ai voie sa porti cu tine mai mult de 12 cartuse ? Si la F.m.j-uri si la rubber ? Alta prostie pe care n-am inteles-o ! ...poate se gandesc sa ne menajeze arcurile de la incarcatoare,cei ce avem peste 12...