Dan Zaharia aka Nedumeritul
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
gabrielobabacu
Re: Dan Zaharia aka Nedumeritul
salut,mai stiti acum doi ani cand eram eu singurul care ma luam de el pe aici si sarea lumea sa-l apere ca e om cu greutate pe forum nu ca mine un novice, si asta doar pt ca aveam tupeul sa-l contrazic vis a vis de Record.

........spune-ne si ce se vorbea despre Record ca sa shtim si noi. Plus ca eu ma gandeam sa-mi iau un record , si m-ai facut CURIOS
-
Angel_Of_Light
Exista deja un topic unde s-a inceput discutia despre Record... daca gabriel mai poate sa impartaseasca acolo niste idei despre el ar fi super. Aici discutia se numeste Nedumeritul 
Si eu sunt curios in legatura cu armurierul din ploiesti
Wow deci am lipsit putin de pe forum si lumea chiar a umplut topicul meu si minune Nedumeritul nu a combatut nici o opinie, nu a venit cu o replica inteligenta demna de renumele lui, deci ce s-a zis pana acum nu sunt povesti de adormit copii. Deci nedumeritule te apasa vina?
Legat de armurier nu stiu prea multe, doar ca atunci cand era in floare afacerea Fort, Zaharia promitea ca aduce din Moldova cateva zeci de pistoale Fort si lua bani de la oameni in avans, armurierul din Ploiesti a dat si el crezand in corectitudinea nedumeritului, nu stiu daca a reusit sa-i recupereze, stiu doar ce am auzit de la cativa membrii ROMSDC, care erau sunati de armurierul asta care incerca sa afle un numar de telefon a lui Zaharia, sa vb cu el, caci numarul care il primise era mereu inchis. Daca cineva stie mai multe, cineva poate confirma, il invit sa vina sa spuna ce stie.
Legat de armurier nu stiu prea multe, doar ca atunci cand era in floare afacerea Fort, Zaharia promitea ca aduce din Moldova cateva zeci de pistoale Fort si lua bani de la oameni in avans, armurierul din Ploiesti a dat si el crezand in corectitudinea nedumeritului, nu stiu daca a reusit sa-i recupereze, stiu doar ce am auzit de la cativa membrii ROMSDC, care erau sunati de armurierul asta care incerca sa afle un numar de telefon a lui Zaharia, sa vb cu el, caci numarul care il primise era mereu inchis. Daca cineva stie mai multe, cineva poate confirma, il invit sa vina sa spuna ce stie.
Nu vreau nimic decat o lume mai buna, nu caut nimic decat sa ajut!
De cand cu topicul asta NU a mai aparut pe nicaieri. Asta e partea buna a lucrurilor.Nemilosul wrote:Wow deci am lipsit putin de pe forum si lumea chiar a umplut topicul meu si minune Nedumeritul nu a combatut nici o opinie, nu a venit cu o replica inteligenta demna de renumele lui, deci ce s-a zis pana acum nu sunt povesti de adormit copii. Deci nedumeritule te apasa vina?
Sa il apese vreo vina ?!? Da' ce, il crezi vreo maicuta de pe la Agapia, gen ?
Armurier:
- i-a luat banii;
- nu i-a mai dat banii;
- respectivul l-a lasat in pace, avea alte treburi mai importante, a considerat suma pierduta;
- in cele din urma (am aflat de la terti) cica i-ar fi dat banii, odata cu sume returnate si altora, dar vorbim de cei inselati cu valori (relativ) mici - cateva zeci de milioane fiecare. Incearca sa inchida gura celor multi si cu sume (mai) mici, ca da nasol sa ai plangeri foarte multe, indiferent de sume. Asa ramane doar cu cateva plangeri si procese, nu cu zeci.
In concluzie, daca aveti ceva de spus si/sau de reclamat - DO IT !!!
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
Eu mai ţin minte contradicţia, urmăream interesat Record Cop-ul, mă gândeam să-mi cumpăr şi încă mai credgabrielobabacu wrote:salut,mai stiti acum doi ani cand eram eu singurul care ma luam de el pe aici si sarea lumea sa-l apere ca e om cu greutate pe forum nu ca mine un novice, si asta doar pt ca aveam tupeul sa-l contrazic vis a vis de Record.
că e un zamak rezonabil, mai ales la banii lui.
basty80 era fericit şi mulţumit de Fortul lui 12, dar a dispărut subit, mai ţine cineva legătura cu el?
Vroiam să mă benoclez o ţâră la mult-doritul Fort 12 şi nu mai ştiu pe altu'.
O fi murit, doar il cunostea pe nen'tu !

Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
-
Angel_Of_Light
Emanuel cand ne povestesti si patania ta cu Dan? Cred ca lumea ar fi interesata caci e mult mai grav decat la mine.
LOL devine un fel de "nedumeritii anonimi".
Salut numele meu este Dan si am fost "nedumerit".
Salut Dan ... Spune si tu povestea ta cu nedumeritu ...
Emanuel a spus-o deja mai multor persoane...banuiesc ca si in scris la avocat
Nu ar fi rau sa o aflam cu totii.
PS Pt cine stie si cunoaste ... Nu am ajuns la suc sambata dar sper ca ne organizam si noi la o tragere (ar fi frumos) sau daca timpu inca nu permite macar la un sprit sau altele (va las sa alegeti)
Salut numele meu este Dan si am fost "nedumerit".
Salut Dan ... Spune si tu povestea ta cu nedumeritu ...
Emanuel a spus-o deja mai multor persoane...banuiesc ca si in scris la avocat
Nu ar fi rau sa o aflam cu totii.
PS Pt cine stie si cunoaste ... Nu am ajuns la suc sambata dar sper ca ne organizam si noi la o tragere (ar fi frumos) sau daca timpu inca nu permite macar la un sprit sau altele (va las sa alegeti)
AK Sadu cal. 7,62x39
Fort 14 cal. 9mm
Mauser HSc 90 cal. 10x22T
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
3 sabii si vreo 50 de cutite
...................................
(se va completa ulterior)
Fort 14 cal. 9mm
Mauser HSc 90 cal. 10x22T
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
3 sabii si vreo 50 de cutite
...................................
(se va completa ulterior)
mai reprede cred ca cu flacara potcovarudcrist wrote:..
O lucra cu flacara violet?
-
Angel_Of_Light
Cineva a cerut sa se povesteasca toate intamplarile de catre cei implicati deci.... cred ca asa e corect. Oricum mi se pare nesimtire cand tu ai facut atatea porcarii sa te afisezi si sa mai postezi un rahat de link ca sa zica lumea ce om extraordinar esti... ca vezi doamne arati la prosti niste filmulete si deci ai salvat Roma... lasa Dane sa vada toti ce a facut nedumeritul... Multi habar nu au, nu-l cunosc cred ca este doar un batranel cumsecade si care ajuta pe toti cum poate....
Povestesc, doar ca povestea e mai lunga, unii dintre voi o stiti deja, iar mie mi-e de mult GREATZA de dan zaharia a.k.a. nedumeritu !Angel_Of_Light wrote:Emanuel cand ne povestesti si patania ta cu Dan? Cred ca lumea ar fi interesata caci e mult mai grav decat la mine.
Chiar azi am fost la Brasov, am avut termen intr-un proces cu el, la Curtea de Arbitraj Comercial - Camera de Comert Brasov,
iar el nici acum n-a binevoit sa apara, nici macar aparatorul lui, ci doar un substitut al acestuia - adica ceva de genul un avocat la mana a a doua, sa-i tina locul azi.
El cica, sanchi, e in strainatate pentru 2-3 saptamani, plecat deja fiind de cateva zile.
Asta e ca atunci cand trebuia sa se intalneasca cu vreun pagubit, dar lui ii spunea ca e la Chisinau, cu smenuri,
altora le spunea ca tocmai il ajuta pe Didi cu tatal lui, la Timisoara,
iar in fapt era la fi-sa, la Mogosoaia, adus de mine, de la Rupea. Domnilor, acelasi DAAAN ZAHARIAAAA !!!
Apropo, stiti ceva de el, zilele astea pe unde ii licaresc felinarele, pe la Dachau, pe la Torgau, pe la Ravensbruck ? (vedea-l-as !!!)
Iar culmea obrazniciei e ca, in aceste procese, tot el se considera victima, de exemplu EU nu am vrut sa ma intalnesc cu el, sa imi dea banii !!!
De aceea zic, mi-e sila de el, dar imi va trece repede asa ca veti avea ce citi/afla !
Despre DAAAN ZAHARIAAAA !!!
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
Asa domnilor, informati populatia, ca nu cumva sa cada si altii in acelasi pacat.
Ma bucur sa va regasesc bine, sanatosi si aprigi.
Ma bucur sa va regasesc bine, sanatosi si aprigi.