catalin_suzeanu wrote:haiosu wrote:sfatul meu? nici unul din cele doua. opteaza pt cobra doar daca ai de unde sa faci rost de piese de rezerva din alta parte decat de la uti. pretenii stiu de ce. sau iei pistolul daca poti cumpara si piese de rezerva plus teava de rezerva, altfel nu.
recomandari: beretta sau cz...
la uti au si cz-uri
siguranta aia din palma, e un clenci... sa imi spui si mie daca fortele speciale au asemenea sigurante la armele lor. si cei care au-daca au- sa iti spuna daca si-ar lua alte arme
asa ca as recomanda cz-ul compact

Pai...dc as face rost de piese de rezerva de la Metro, Carrefour, Gima sau...Kaufland???Nu e normal sa fac rost de piesele cu pricina de la cei care mi-au vandut acel produs???
Ai senzatia ca la Citroen am luat piese de schimb de la VW sau Mercedes???
Scuze dar a sunat putin cam rautacioasa recomandarea "din alta parte decat de la UTI"...
Nu ca l-as iubi pe Tibi Urdareanu et Co. insa cel putin din ce am vazut, teava CZ-ului a coclit, Beretta are ghidajul arcului recuperator de parca-r fi un pix de 20 bani...
Toate cele de mai sus le-am vazut, unul langa celalalt, exact ca intr-un magazin de arme din SUA, la UTI...Toate armele compact, una langa cealalta...Inclusiv clasicele Carpati cu fratiorul mai mare (9x17) UMC...
Recomand, pentru cei cu adevarat interesati, nu doar de dragul de a comenta in stg sau in dr, sa faca o vizita acelui magazin si apoi sa incerce sa mai posteze astfel de....sa zicem, mici rautati...(cu siguranta far' de voie)...
Cu stima, inca un "nedumerit"...
Cata
PS/LE...acea siguranta este chiar o revolutionara "piedica" impotriva incidentelor sau a accidentelor in situatiile domestice...(aceeasi "prieteni" ai tai, stiu ce vreau sa spun cu asta)...
cred ca nu m-ai inteles... am cz-ul cumparat fix de la uti! iti recomand sa iei cz nu pt ca as avea eu, dar gasesti piese in cehia, sau de pe net... caci cuvantul celor de la uti nu poate fi pus la indoiala... foaaarte seriosi, au vandut cz 83 si munitie de 9mm pe cauciuc din luna mai nici acuma...
legat de tiberiu t. urdareanu bune si frumoase, daca nu ar vinde cobra, daca nu ar rezilia contractul cu izraelieni... nu te baza ca tiberiu t urdareanu e la fel de parolist ca tiberiu s urdareanu
beretta, arma buna si de gasit inclusiv la arw
sau dai o fuga pana afara si iei un HK, de ex
sau dai mai multi bani si poti gasii arme adevarate (sa zicem de la 3000 de euro in sus?!?)
sadu... cea mai mare porcarie si ca arme si ca munitie. am si eu munitie percutata si neplecat glontul... amintire de la ultima iesire la joita, din arma unuia din fostii arbitri de la concurs
ghidajul de la arcul recuperator e de plastic si la px4 storm si la cz... se pare ca cel de la cz ar fi mai reusit. oricum cred ca un tuning nu strica
cum cocleste teava de cz?
sa vezi beretta 90 two... arma taticu!
cumpara munitie si vin eu cu cz si dcrist cu 90-ul la poligon la uti si tragi cat vrei,cumva pe principiul acceptam orice testare... arme taticu...
ia vezi adam tyc cam ce zice "din cz-u"! cauta pe youtube... am impresia sau cam ia locul I ?!?
nu "vorbesc vorbe" la mine faptele importa!