Este doar o parere personala bazata pe incercarea in poligon a ambelor modele,nu tin sa conving pe nimeni de contrariu dar am observat ca multi ridica in slavi GLOCKUL, incercati sa aveti ocazia sa trageti cu mai multe tipuri de arme si dupa aceea o sa va puteti face o parere personala despre ele, mie GLOCKUL in afara faptului ca se curata mai usor si are o greutate mai mica decit Beretta, altceva nu ma impresionat la el, cursa tragaciului mi-a dat impresia ca trag cu pistoalele care se gaseau in magazinele de jucarii pe vremea rapaosatului cele de 4,5 lei, care isi mai aduc aminte de ele, binenteles ca exista pistoale mult superioare celor cunoscute uzual de noi la care nici macar nu visam sa putem trage cu ele aici in rromanica, dar sa le mai si avem.
Din pacate nu mai am 92 FS, am vrut 90 TWO tot de la Beretta si cu ocazia Expozitiei de armament din octombrie l-au adus si am reusit sa i-au unul, din pacate a treb sa renunt la cel vechi conform legilor noastre beton avea ac lungime a tevii si nu poti avea 2 la fel