Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

BARTHY 2

Re: Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Post by BARTHY 2 »

nedumeritu wrote:.....si sa vezi iarashi dansuri pe tema data.
http://www.adevarul.ro/locale/constanta ... 61273.html
presa wrote:Oamenii care au lucrat în apropierea postului de poliţie unde s-a împuşcat Constantin Faur spun că subofiţerul a declanşat arma intenţionat în piept. „De dimineaţă am făcut curat în zona unde s-a împuşcat băiatul acela. Colegele mele din tura de noapte mi-au spus că au auzit că poliţiştul s-a împuşcat pentru că avea mustrări de conştiinţă, după ce azi-noapte ar fi snopit în bătaie un boschetar chiar în postul de poliţie“, a spus Petruţa Burdi (54 de ani), femeie de serviciu.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
aurorauno

Post by aurorauno »

Am vazut in provincie si pistoale cu bila,RG parca,la comunitari,cei din Bucuresti stiu ca le au p-alea albastre,dar asta e alta discutie.Cat despre baiatul asta mort,chiar sa vrei sa te omori cu o arma cu bila de cauciuc?Inteleg ca era o pusca de vanatoare,putere mare,dar chiar sa fii sigur ca nu supravietuiesti?Nu mai simplu si sigur era Carpatiul daca avea ganduri d-astea?Si a naiba femeie de serviciu,stia si ce a facut ala azi-noapte...inca dupa parerea mea suspecta povestea...
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
dandana

Post by dandana »

"e cusuta cu ata alba" nu cred nimic din toata povestea asta
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
dcrist

Post by dcrist »

Ciudata alegerea armei pentru sinucidere, sa nu fie cu totul altceva in spatele ei.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
nedumeritu

Post by nedumeritu »

dcrist wrote:Ciudata alegerea armei pentru sinucidere, sa nu fie cu totul altceva in spatele ei.
Intotdeauna este altceva, sau "si altceva" in spatele acestor gesturi.
Cum obisnuiesc eu sa spun:
"- orice mi s-ar intampla, sa stiti ca eu nu am vrut!"
De gandit si la asa ceva de fiecare data.
Dar sa lasam profesionistii sa se pronunte, adica ... presa.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
sith

Post by sith »

"Poliția Capitalei se dezice de propriul purtător de cuvânt Christian Ciocan, care recomandase oamenilor să nu mai intervină în conflictele stradale. Ba chiar îi avertiza că vor fi cercetați alături de făptaș.
Declaraţiile făcute de comisarul-şef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, privind atitudinea pe care cetăţenii trebuie să o aibă în momentul în care sunt martorii unei fapte antisociale nu reprezintă punctul de vedere oficial al Poliţiei, aceste afirmaţii fiind strict personale, precizează DGPMB.
„Poliţia Capitalei doreşte un parteneriat real cu cetăţenii, cu societatea civilă, cu mass-media, încurajează participarea comunităţii la prevenirea faptelor antisociale şi mulţumeşte celor care prin responsabilitate şi spirit civic contribuie la asigurarea unui climat de siguranţă publică. Prevenirea şi combaterea criminalităţii poate fi înfăptuită mai eficient de Poliţie în colaborare cu alte instituţii sau organizaţii, precum şi cu sprijinul cetăţenilor. Împreună vom fi mai puternici”, se afirmă în comunicatul DGPMB."

sursa http://www.politisti.ro/topic/858-chris ... tul-civic/
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
tevez

Post by tevez »

sith wrote:"Poliția Capitalei se dezice de propriul purtător de cuvânt Christian Ciocan, care recomandase oamenilor să nu mai intervină în conflictele stradale. Ba chiar îi avertiza că vor fi cercetați alături de făptaș.
Declaraţiile făcute de comisarul-şef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, privind atitudinea pe care cetăţenii trebuie să o aibă în momentul în care sunt martorii unei fapte antisociale nu reprezintă punctul de vedere oficial al Poliţiei, aceste afirmaţii fiind strict personale, precizează DGPMB.
Dar încă e în funcţie domnul absolvent al Academiei de Teatru şi Film...la o aşa gafă monumentală mergea un transfer undeva departe. :P
Probabil nu mai e nimeni în Poliţia Bucureşti capabil să emane atâtea clişee pe minut ca dl. Ciocan. Mai are să spună că adversarul şi-a
dorit mai mult victoria şi ia trofeul lingura de lemn pentru limba de lemn dusă la plus infinit.
tevez

Post by tevez »

http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti ... 61354.html
Prostia se plăteşte deci.
Nu, nu mă refer la ştatul de plată pe care apare domnul Ciocan ci la sancţiune. :)
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

tevez wrote:http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti ... 61354.html
Prostia se plăteşte deci.
Nu, nu mă refer la ştatul de plată pe care apare domnul Ciocan ci la sancţiune. :)
El si cu Geoana. Doi prostanaci suspendati. :lol:
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
aurorauno

Post by aurorauno »

:lol: :lol: O masura binemeritata pentru greseala facuta.Intre timp imbecilul de Placinta cere sa se descopere "pistolarul" care l-a "agresat",face pe victima..A facut plangere penala impotriva lui ...
Despre incidentul din America ce parere aveti?Cu tipul inarmat in timpul sedintei din scoala.Unii spun ca avea blank-uri ,altii ca au avut noroc victimele ca nu au fost nimerite de gloante...un scurt reportaj despre incident : http://www.youtube.com/watch?v=EkFMrAMI9SM
Parerea mea este ca daca macar unul dintre domnii de la prezidiu era purtator de "concealed carry" cum spun ei situatia se rezolva mai repede,aveai suficiente momente in care il puteai dobora cu o arma.
P.S: tampita ideea femeii de a rezolva problema cu geanta.....
'
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

aurorauno wrote:.............P.S: tampita ideea femeii de a rezolva problema cu geanta.....
...zise Ciocan ! :mrgreen:
Image
“feci sed iure feci"

aurorauno

Post by aurorauno »

NU,am zis eu.Daca ala era mai tembel aia era moarta acum! Inteleg sa ripostezi,sa ajuti dar nu cu o geanta impotriva unuia inarmat!Asta se numeste inconstienta nu spirit civic.Daca sotia ta Barthy facea asta si era impuscata nu cred ca spuneai ca a fost un gest corect ci o greseala!Inteleg ca vrei sa ma contrazici tot timpul dar cu un pic de logica macar,altfel o dai in penibil.
'
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

aurorauno wrote:NU,am zis eu.Daca ala era mai tembel aia era moarta acum! Inteleg sa ripostezi,sa ajuti dar nu cu o geanta impotriva unuia inarmat!Asta se numeste inconstienta nu spirit civic.Daca sotia ta Barthy facea asta si era impuscata nu cred ca spuneai ca a fost un gest corect ci o greseala!Inteleg ca vrei sa ma contrazici tot timpul dar cu un pic de logica macar,altfel o dai in penibil.
In care, dracu', penibil s-o mai dau ca ai ocupat tu tot recipinentu'. Ai bagat capu' la fund si ti-ai pus si capacul deasupra. Tu ceri logica pentru ca nu stii ce e aia. Deh ! Cine a stat patru ani la Cuza nu se poate dezice de Ciocan.
Si daca tot e sa amestecam in discutie si membri de familie, la ce minte si suflet ai, tu nici pe nevasta-ta n-ai sari s-o ajuti la un necaz dintr-asta. Esti atat de las incat si pe forum stai cu profilul ascuns.
Hai du-te cu colindul !
Image
“feci sed iure feci"

aurorauno

Post by aurorauno »

Fiecare trage concluziile,nu ma cert cu tine,prostia o ignor...si ma amuz :lol: :lol:
P.S : Asta se numeste spirit civic : http://www.crimetime.ro/international/a ... video.html
'
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Pe vremuri au fost niste militieni care se autoamendau. Acum a aparut unul care se autoignora.
Sigur ia premiu la Stupid Talent. :mrgreen:
Image
“feci sed iure feci"

Post Reply