FORT 17P si munitie neletala pe piata de EST
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
nedumeritu
Re: FORT 17P si munitie neletala pe piata de EST
@jordan_23
Domnule mai putin letal, te rugam cu tot respectul datorat inocentei tale in domeniu, sa ne explici
cum dreaqu' scoti camasa daca tragand cu chestia aia mai mult sau mai putin letala, dupa caz,
lovesti agresorul in mod... cu totul "MAI JOS DE TALIE", ii sectionezi cu gratzie artera femurala
si il lasi pe jos desangvinizat in 3-4 minute.
Ca doar chestia aia de ii zice artera femurala se afla sub Ecuatorul letal/neletal definit de tine
in urma profundelor tale studii in domeniu, nu?
Nu prea stim ce naiba discutam aici, suntem asa de off-topic ca uneori poti sa uiti pe ce site te afli.
Domnule mai putin letal, te rugam cu tot respectul datorat inocentei tale in domeniu, sa ne explici
cum dreaqu' scoti camasa daca tragand cu chestia aia mai mult sau mai putin letala, dupa caz,
lovesti agresorul in mod... cu totul "MAI JOS DE TALIE", ii sectionezi cu gratzie artera femurala
si il lasi pe jos desangvinizat in 3-4 minute.
Ca doar chestia aia de ii zice artera femurala se afla sub Ecuatorul letal/neletal definit de tine
in urma profundelor tale studii in domeniu, nu?
Nu prea stim ce naiba discutam aici, suntem asa de off-topic ca uneori poti sa uiti pe ce site te afli.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
A fost o gluma partea cu corpul! Doamne fereste, nu mai discut ma abtin ca acu vin urechile peste noi si ne pun inele pe maini!
Cz 83 9mm Rubber - Proud Owner
Cre'ca deaj sunt pe vizavi intr-o furgoneta de la telefoane !jordan_23 wrote:A fost o gluma partea cu corpul! Doamne fereste, nu mai discut ma abtin ca acu vin urechile peste noi si ne pun inele pe maini!
Long time no see... nu mai zice nimeni nimic? Ce-i cu neletalul? Stie cineva daca a mai adus UTI Glock? Bye
ФОРТ 17P 9mm P.A.

"I'd rather be judged by 12 than carried by 6"
N-a adus. Au CZ 83 - lot nou.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Cum adica lot nou? E vreo deosebire? Mie unul nu mi-a placut designul la CZ raman tot cu Fort 17, e pe primul loc.
ФОРТ 17P 9mm P.A.

Da, adica ala vechi s-a terminat (s-a vandut), si au adus un alt lot (gramada, bucati, sarja, etc.) care arata fix la fel ca ala vechi ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Sper sa anunte cineva daca aduc Glock la UTI. Multumesc
ФОРТ 17P 9mm P.A.

Daca aduc 88 Howitzer ma bag si eu la doua 
CZ 83
FORT 14R
FORT 14R
mmm, cred ca Howitzer nu era in 88. Iau in 120.
CZ 83
FORT 14R
FORT 14R
Da o comanda la Krupp. Cine stie poate mai produc inca.marshall wrote:mmm, cred ca Howitzer nu era in 88. Iau in 120.
Cumpar Kalasnikovtiger wrote:Da o comanda la Krupp. Cine stie poate mai produc inca.marshall wrote:mmm, cred ca Howitzer nu era in 88. Iau in 120.
ФОРТ 17P 9mm P.A.

Eu nu le-am infundat, le-am finisat. Modul in care le-am presat a facut ca bila sa fie la nivelul tubului. E posibil ca atunci cand le infunzi sa se blocheze din cauza marginii ascutite care ramane in relief. Tubul la Snail nu e conic la varf ca la Ozkursan ci aproape drept ca la glont, daca presezi bila la nivel cum zic eu o va folosi ca ghidaj.Emanuel wrote:GRESIT ! Asa am facut si eu prin 2008, cand, dupa exemplul PG-urilor, am infundat bilele dintr-o punga intreaga de AE 9, luate odata cu arma de la Chisinau,MirceaCr wrote:Sigur nu se va mai bloca. Asa am facut eu cu o cutie de libra, din aceleasi motive. Acum ma gandesc serios sa-mi fac o presa mica sa tratez astfel toata munitia, indiferent de neam, ....
iar apoi am tras 3 incarcatoare in padure la Comana rearmand manual !!!![]()
![]()
![]()
ANDUEU poate sa confirme !![]()
ФОРТ 17P 9mm P.A.