EKOL VIPER 2.5" - cal. 9mm Rubber/P.A.K.

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

hedone

Post by hedone »

hedone wrote:Nu e nevoie de felicitari, si in niciun caz nu am eu vre-un merit deosebit. Tot ce am facut a fost sa dam sfoara-n tara ca existam si oamenii vin, incet, unul cate unul. Acelasi lucru trebuie facut in fiecare oras / orasel din tara.
O faza foarte "mistou" a fost ca in timp ce-i explicam instructorului din poligon despre dorintele noastre de a aduce lumea inspre poligon, din padure (ca poligonul este intr-o padure) se si aude "pooooc".
...Moment in care am iesit din birou si am lasat mesaju-n plata domnului :lol:

Ideea e ca ceea ce incercam sa-i explicam omului, s-a intamplat cu exemplu cu tot. Ne-a spus ca se intampla frecvent, dar politia vine foarte rar sa-i caute pe aia prin padure. Dar totusi au mai venit. E trist.
Un motiv in plus sa ne luptam cu si mai multa indarjire sa realizam ceva
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
MrPlici

Post by MrPlici »

Parerea mea este ca ar cam trebui sa facem niste reguli pe acest forum , 5 reguli de baza si sa respectam cu toti indiferent de ce a fost ( de acum in colo )

1 - cred eu ca ar fi sa nu se mai scrie bancuri pe forum

PAREREA MEA ESTE CA SA VENIM FIECARE CU CATE O PROPUNERE DE REGULA, LE ANALIZAM SI FACEM O BAZA , CE SPUNETI ?
CA DACA NU AJUNGEM LA BALACEANCA
_ Image

MrPlici

Post by MrPlici »

hedone wrote:
hedone wrote:Nu e nevoie de felicitari, si in niciun caz nu am eu vre-un merit deosebit. Tot ce am facut a fost sa dam sfoara-n tara ca existam si oamenii vin, incet, unul cate unul. Acelasi lucru trebuie facut in fiecare oras / orasel din tara.
O faza foarte "mistou" a fost ca in timp ce-i explicam instructorului din poligon despre dorintele noastre de a aduce lumea inspre poligon, din padure (ca poligonul este intr-o padure) se si aude "pooooc".

Ideea e ca ceea ce incercam sa-i explicam omului, s-a intamplat cu exemplu cu tot. Ne-a spus ca se intampla frecvent, dar politia vine foarte rar sa-i caute pe aia prin padure. Dar totusi au mai venit. E trist.
Macar aia au fost civilizati si au fost in padure , bine ca nu erau in parc , nu dai dovada de bun cetatean daca anunti politia ca cineva mai trage cateva focuri in padure , poate nu aveau bani de poligon si din dorinta de a mai trage cu arma au fost in padure , ce tu ai tras numai in poligon HEDONE , bag de seama ca va transformati in ciripei
( MA REFER LA CEI CARE TRAG CU CARTUSE DE ZGOMOT SI CAUCIUC ) NU CU PUSCA DE VANATOARE SAU CU AK 47 :lol: :lol: :lol: :lol:
_ Image

cataok

Post by cataok »

Mai Pliciule tu ai fost la scoala cand erai mic, ai invatat sa citesti si sa digeri ce citesti sau la tine daca scrie unu ca afara e soare e acelasi lucru cu ploua? Citeste ce scrie omu si pe urma fa-l ciripel. Tu atunci ce esti chiorel?
hedone

Post by hedone »

Nu am anuntat politia, desi as fi facut asta cu mare drag daca focurile ar fi continuat. Asa cum am vrut sa fac si cand am vazut retardati cu masinile pe raul Bega pe gheata...cu copii mici in masina. N-am apucat sa sun ca a si aparut politia. Primul meu foc de arma l-am tras in poligon, ultimul la fel. Am fost la poligon de doua ori in viata mea, si am tras maxim 30 de focuri. Atatia bani am avut, atata am tras.
Daca asta consideri ciripeala, esti retardat.
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
MrPlici

Post by MrPlici »

hedone wrote: Daca asta consideri ciripeala, esti retardat.
Hedone Vezi de asta iti spuneam ca daca scriu pe forum toti din romsdc o sa va pierdeti credibilitatea pe care de altfel nici nu o mai aveti . Eu spuneam de ciripei ca unul de al vostru tot mare membru ma amenintat ca ma toarna si pe mine , si de asta am spus , ca incepeti sa va laudati cat de repede turnati voi la politie , mi sa parut oarecum ciudat ca 2 membri marcanti ai marelui club , sa se dea mari pe forum cu ce lucruri marete fac ei , in treaba cu gheata tu nu ai auzit de sport extrem :lol:

Cataok sa stii de la mine ca prost nu e ala care cere , prost e ala care da Acum ca te-ai bagat cu mine in seama poate ai invatat ceva
_ Image

cataok

Post by cataok »

Cine sa te toarne mai pe tine Pliciule? Si tu faci afaceri cu arme? Hai nu fi sfios cine te-a putut ameninta din ROMSDC cu asemenea fapte. Eu nu te cred! Sport extrem cu masina pe gheata? Pai la unii si ganditul e sport extrem!!!
MrPlici

Post by MrPlici »

cataok wrote:Cine sa te toarne mai pe tine Pliciule? Si tu faci afaceri cu arme? Hai nu fi sfios cine te-a putut ameninta din ROMSDC cu asemenea fapte. Eu nu te cred! Sport extrem cu masina pe gheata? Pai la unii si ganditul e sport extrem!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: O intrebare tare , pai fraierul ma confundase cu unu care nu stiu ce nereguli ar fi avut si sustinea mare si tare ca ma cunoaste , imi spunea ca daca era el baiat rau ma turna la politie ca stie el ca eu ( adica ala ) ar fi luat permisul pe naspa :lol: :lol: :lol: :lol:
. :lol: nu mai spun cine este ca stie el
_ Image

haiosu

Post by haiosu »

cataok wrote:
haiosu wrote:vorba unui preten... unde sunt zilele alea unde ne pupam pe arme si faceam un poligon doar de dragul tehnicitatii si a recreeri?!?
sa va fie rusine tuturor!! incepand cu mine si terminand... terminand cu cine vreti voi....
chiar nu v-ati pus intrebarea de ce s-au retras multi din discutii... eu si cei mai vechi decat mine?!? mai vedeti postari tehnice? de la mine, babanu, macarici, barthy,niky, violiv, cristi (si v si "colectionarul"), idmisto, schrecee, etc, etc...?!? sfaturi tehnice eu unul am mai dat.. la tel... probabil ca nici acolo nu voi mai raspunde...potoliti-va si hai sa ne readucem aminte ce am vrut sa facem si care este telul nostru...
invective? va dau cate vreti... catalin.. cum e vremea in sectorul 6? nedumeritu... ploua pe valea prahovei sau e cerul senin si se vad stele...una doua sau trei ca deja de la 4 ne apropiem de maresal si saracii nu au fost decat trei, si istoria in curand va mentiona doar doi?... emanuel... am un compas, o rigla negradata si un echer obtuzunghic... se cere sa se afle varsta pilotului...! hedone... tineretea e un avantaj doar la babele nimfomane, in rest aia batranii ne mananca la micul dejun ca au vederea slaba si nu vad ce baga intre molari...moldova sa se uneasca cu tara... cu tara lor mah! am o gandire socio-comunisto-tehnocrata... trecem mai departe? astia din armata... am in vedere ofiterii... o fo' bun salamul soldatilor?!? sau fripturile cat cascheta facute din hrana amaratilor de metei?!?
eu sunt lesbi...imi plac femeile...
Probleme Gogule?!?... ??? ... ?!?
bagati-va mintile in cap si terminati cu prostiile... ca alfel nu progresam ci batem pasul pe loc!!!
invective, plasari de dovezi, dosare,secretomanie,injuraturi, babe violate... stirile de la ora "X" can-can-uri... lasati pe seama massmediei... haisa ne vedem de ale noastre, sa vedem cum facem cu o floare primavara... hai sa nu mai avem initiative nascute moarte... ne uneste un crez, ideii si mai ales o pasiune! poate ca totusi nu e ceasul al 12-lea... si chiar de ar fi, tot se mai poate face ceva...
ce ziceti?!?
:oops:
Domnu presedinte ROMSDC dar cand eu am pus o intrebare pe forum de ce nu a raspuns nimeni? Ca era o intrebare pertinenta, am un RG si vreau sa-l intretin cat mai bine, daca sunteti atatia destepti de ce numai Dan mi-a dat niste sfaturi cum sa schimb teava la RG? Am intrebat si am tipat ca vreau sa aflu. Ai scris n cuvinte mai sus si nu ai zis nimic, adu si tu ceva folositor, daca esti asa destept si te-ai retras sa nu te patezi pe rochita cea noua. La bancuri esti primu, dar adu si tu ceva util ca LA morala repede apari. Zici ca esti un presedinte de club, pai arata ca esti destept nu scrie o abureala de nu stiu cate randuri fara sa spui nimic. Pune un topic util, scrie ceva bun si la obiect si pe urma fa pe desteptu! Daca voi atatia astia destepti si vechi nu sunteti in stare sa aduceti un topic util si singure lucruri sunt certurile unora cu probleme, nu va mai plangeti. Asta va e soarta bine meritata. Traiti in Romania si va complaceti in mizerie si lene.
am impresia ca ai uitat, sau poate nu ai cautat... ei bine eu sunt dobitocul care a postat o pleiada de poze cu rg adus la stadiul de piesulici... de ce nu am vb de schimbarea tevii la rg? simplu... nu eu am facut asa ceva, asa ca a vorbit cel indreptatit. altceva in afara de injurii mai stii?!?
ciocu mic si joc de glezna! batista pe tambal si cauta in postarile vechi. vino cu intrebari/probleme/problematica noua si vom cauta sa te ajutam. nu ma intreba cum se unge o arma ca asta ai invatat in primele ore de tilicarie cand erai biban mic si proaspat (sau gogosar cum se mai spune in alte structuri militare)...
probleme gogule? unde-s multi puterea creste, pana la 40 grade :wink:
haiosu

Post by haiosu »

cataok wrote:Frumos ce au facut cei la Timisoara, bravo Hedone, tot respectul pentru Timisoara.

De restul mi-e scarba, oameni in toata firea care se jignesc si isi arunca vorbe grele. Dane ma asteptam mai mult de la tine ca totusi ai fost ceva la viata ta, dar se pare ca nu gresesc cand spun "ai fost", vad ca ai inceput sa vorbesti de dosare si alte porcarii, ar trebui sa-ti fie rusine tocmai tu sa pomenesti cuvantul dosare. Mai bine ai tacea chitic si ti-a vedea de pensie.

Angel Of Light nu am vorbit mult dar ar trebui sa te verifici tata, cred ca ai capatat o obsesie pentru Nedumeritu cum spune o tampenie cum sari la gatul lui, am inteles ca esti destul de tanar, observ ca esti inflacarat si cauti sa arati lumii ca esti o persoana dreapta corecta. Da ne-am dat seama, esti sufletul corectitudinii in ROMSDC, dar mai lasa-ne in ... aia a noastra sa traim cu bunele si relele noastre ca stim si noi sa facem curat intre noi, nu avem nevoie de un pustan sa ne arate calea.

ROMSDC Bucuresti, mai bine v-ati pune pe treaba ca vad ca Timisoara e cu cateva luni bune inaintea voastra, nu va mai roadeti unu pe altu si puneti osu la treaba. Ori aratati-ne ca e ceva de capu vostru ori retrageti-va. Nimeni nu spune nimic folositor pe forum, sunteti atatia si taceti ca muierile, hai curaj ca nu va ia nimeni glanda.
poate ca si flavius a sarit calul, dar si-a cerut scuze...
nu exista romsdc bucuresti sau timisoara sau mai stiu eu ce naiba... e romsdc si atat. romsdc inseamna romanian self defense club, adica clubul roman de autoaparare. e o societate inregistrata legal si GATA!
de ce nu misca romsdc? simplu... nu avem inca forta monetara (financiara) necesara... ne poti sponzoriza? cu contract in regula si tot ce mai vrei? atunci o sa dam drumu la mai multe activitati si alte cele. pana atunci sunt doar proiecte pe hartie. vrei sa verifici? platesti si iti arat. pana una alta sunt proprietatea mea intelectuala si vor apartine romsdc-ului. gata si cu asta
vrei sa vezi ce e in capul meu? nu cred ca am donat corpul meu spitalului unde dumneata faci practica ca sa faci oaresce trepanatii sa vezi ce e in capul meu.
ai ceva de zis constructiv? te rog frumos... astept cu interes si placere.
nu?!? ... reiterez:"batista pe tambal!!!"
haiosu

Post by haiosu »

macarici wrote:
haiosu wrote:vorba unui preten... unde sunt zilele alea unde ne pupam pe arme si faceam un poligon doar de dragul tehnicitatii si a recreeri?!?
sa va fie rusine tuturor!!.
Subscriu!S-a facut un mare cacat,aici pe forum.(scuze de cuvantul "forum").
Am in continuare cateva semne de intrebare,le tin pentru mine,dar ma lamuresc eu pana la urma.
Despre ceea ce gandesc,s-a vazut (sper),din fervoarea cu care m-am bagat in asa-zisele discutii demne de un forum despre arme.Am ajuns s-o dam de gard cu ghicitori si bancuri,ca de altceva nu suntem capabili.
Miscarea s-a mutat in Banat.Bravo lor!"Tot Banatu-i fruncea!" Pacat ca sunt 550 de km pana acolo.
Sper sa ne auzim cu subiecte despre arme.
sunt alaturi de tine ca si pana acum... si se pare ca mare parte din intrebarile tale le am si eu... poate ne raspunde candva cineva...
cum? de ce? unde? si mai ales de ce??
si cea mai grea... chiar vreti sa revenim la nimic? chiar va place atitudinea asta si reactiile animalice? sau cautam iluminarea si inaltarea? cautam progresul sau decaderea?...?!?
haiosu

Post by haiosu »

nedumeritu wrote:@Haiosu

raspunsul este simplu dom' Presedinte!
In mod cert se pot face mai multe acum.
Cred ca stii la fel ca mine ca mai in toate trupele operative/operationale
echipele se sudeaza numai dupa ce trec testele de stress intern.
Se "bat" toti cu toti, intre ei, se scuipa, se zgarie [pe oki], fac de toate cele
si intr-un final se topesc toate "umorile" interne.
Fiecare stie pe fiecare, stie pe ce se poate baza in certe cazuri.
Ca si cum ar fi un team-building, da' mai cazon.
Vrand nevrand cam asta am facut noi pana acum. Ne-am pus chilotzii
pe garduri.
Acum ca stim cine cu cine votam, zic ca nu ramane sa faceti altceva
de facut decat sa continuati ce ati inceput.
In masura in care o sa pot, o sa continuu sa ajut cu ce pot, ca mai la
inceputuri.
Detalii tehnice, pe forum, nu cred ca isi vor mai avea locul.
Dar sfaturi de la avansati spre cei noi sunt al naibii de bine-venite.
Fotografii cu detalii constructive, cu piese in "suferinta", cu accidente,
cu proceduri de urmat, samd. sunt la fel de bine-venite.
La un moment dat cred ca ar fi cazul sa ne bulucim cu totii la copii aia
zglobii de la Timisoara. Ca vad ca au decolat puternic si ne cam dau
clase.
Cand va veni timpul ar trebui sa ne varsam nerfii capului in
poligoanele de la Chisinau.
Eu merg din nou miercuri la ei si antamez problema.
Pe de alta parte, dom' Presedinte, mi se pare ca am cam depasit termenul
cu procedurile de inscriere la "Anatolie Salceanu". Si oamenii ceia chiar
sunt seriosi si cand ne-a fript buza ne-au ajutat.
S-au cam adunat multe. Nu?
Atunci, vorba ta: LA TREABA CA E MULT DE ... TRAS!
se va face, dar stam prost cu timpul si cu finantele... probabil ca incepand cu martie... dau si eu un termen, asa, ca un simplu iobag pe plantatie alaturi de isaura
haiosu

Post by haiosu »

hedone wrote:

hedone, dingo21, mariuscor si toti ceilalti. aveti marele merit ca ati iesit, v-ati mai "facut" mana si ati cheltuit ceva bani atat de importanti in aceste momente de criza economica generalizata... sa vezi ce dezastru e la pretenul erdo:fabrici inchise, busines ioc, nimeni pe strada, galantare goale, dezamagire resemnare si furie inghitita cu lacrimi...
cum spuneam si pe topicul celalalt: BRAVOS!!! VOUA TUTUROR!
haiosu

Post by haiosu »

MrPlici wrote:Parerea mea este ca ar cam trebui sa facem niste reguli pe acest forum , 5 reguli de baza si sa respectam cu toti indiferent de ce a fost ( de acum in colo )

1 - cred eu ca ar fi sa nu se mai scrie bancuri pe forum

PAREREA MEA ESTE CA SA VENIM FIECARE CU CATE O PROPUNERE DE REGULA, LE ANALIZAM SI FACEM O BAZA , CE SPUNETI ?
CA DACA NU AJUNGEM LA BALACEANCA
toate forumurile care se respecta au sectiunea de umor/discutii diverse samd. incearca tu sa stai numai la munca sa vezi ce placut e! :twisted:
poate ca se mai simte nevoia si de descretire a fruntii, ca altfel se nasc dobitoci ca x si y care cer marirea zilei de lucru. asa stam la lucru si poate nu se mai concep asemena specimene...
ce bine era daca parintii lui hitler, ceausescu, stalin si altii ar fi stiut ce e ala prezervativ... :twisted:
haiosu

Post by haiosu »

MrPlici wrote:
hedone wrote: Daca asta consideri ciripeala, esti retardat.
Hedone Vezi de asta iti spuneam ca daca scriu pe forum toti din romsdc o sa va pierdeti credibilitatea pe care de altfel nici nu o mai aveti . Eu spuneam de ciripei ca unul de al vostru tot mare membru ma amenintat ca ma toarna si pe mine , si de asta am spus , ca incepeti sa va laudati cat de repede turnati voi la politie , mi sa parut oarecum ciudat ca 2 membri marcanti ai marelui club , sa se dea mari pe forum cu ce lucruri marete fac ei , in treaba cu gheata tu nu ai auzit de sport extrem :lol:

Cataok sa stii de la mine ca prost nu e ala care cere , prost e ala care da Acum ca te-ai bagat cu mine in seama poate ai invatat ceva
nu se cheama turnatorie ci spirit civic... tu probabil ca daca vezi pe unul ca arunca un tomberon in mijlocul intersectiei zici ca ala s-a gandit ca ar trebui sa aibe soferii unde sa arunce gunoiul...
ai ceva de spus?!? inteligent si inteligibil? spune. nu? TACI!!!
Post Reply