Va multumesc!
sfat
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
x_files
-
cosminioans
Ar trebui sa deschidem un nou topic cu numele "Precizie" unde sa trecem experienta personala despre arma detinuta(despre precizia armei).
O singura data am tras cu alta arma, dar nu mai tin minte ce marca era si ce precizie avea
. Eu deobicei trag in cutii si capace, nu imi place sa trag in hartie(mi se pare plictisitor), de aceea nu iti pot spune preciz grupajul gloantelor.
Pot sa palesc un capac de sticla (diametru aprox. 2.5cm) la 30m si cutie de pateu(diametru aprox. 7cm) la 60m.
O singura data am tras cu alta arma, dar nu mai tin minte ce marca era si ce precizie avea
Pot sa palesc un capac de sticla (diametru aprox. 2.5cm) la 30m si cutie de pateu(diametru aprox. 7cm) la 60m.
Gamo CFX 5,5mm, Norconia 3-9x32
-
x_files
M-am lamurit voi face un club al tragatorilor cu aer comprimat la Timisoara
sper sa reusesc
Site acte si oamnei am nevoie de site nu-i problema acte sper sa rezolv cu ceva pile si oamnei intr-un an cred ca voi strange ceva.
Decat fiecare sa traga de capu lui prin parcuri mai bine in mod organizat stil competitie
Astept sa-mi spuneti parerile voastre si sa-mi urati succes
sper sa reusesc
Site acte si oamnei am nevoie de site nu-i problema acte sper sa rezolv cu ceva pile si oamnei intr-un an cred ca voi strange ceva.
Decat fiecare sa traga de capu lui prin parcuri mai bine in mod organizat stil competitie
Astept sa-mi spuneti parerile voastre si sa-mi urati succes
-
cosminioans
-
x_files
Cu cat ma documentez mai bine cu cat intru in ceata mai mult: CFX sau Shadow 1000 pentru tras la tinta (distante mari) si eventual o cioara
Am nevoie de sfatul unui expert (si daca puteti sa-mi dati ceva relatii despre modul de incarcare si tragere la CFX)
M-ar interesa mult precizie la distanta.
Va multumesc!
Am nevoie de sfatul unui expert (si daca puteti sa-mi dati ceva relatii despre modul de incarcare si tragere la CFX)
M-ar interesa mult precizie la distanta.
Va multumesc!
-
cosminioans
-
cosminioans