Prelungire/vizare permis

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

violiv

Re: Prelungire/vizare permis

Post by violiv »

Ai scapat usor. Si asta pentru ca sunt zeci in situatia ta si s-au saturat si politistii si procurorii de intocmit dosare.
Sa scapi de el va fi foarte greu, nici sa-l dai de pomana nu mai merge ....
LRadu

Post by LRadu »

Am scapat de el, adica l am vandut unui tip din Constanta care doar ce si a scos permisul. Pot spune ca am avut noroc. Am platit o taxa de 88 lei catre armurier ( nu stiu ce impozite alea alea) si asta a fost. Pana in prezen vad ca nu mi a venit nimic prin posta de la politie referitor la cererile mele de anulare permis si radiere arma, asa cum imi spusesera. Vedem...

P.S.: cat l am avut la vanzare pe net am primit vreo 9 cereri ca sa l vand, dar fara acte...deci e plin de tipi pusi pe fapte mari ;)
LRadu

Post by LRadu »

Azi am primit si hartiile prin Posta prin care sunt informat ca mi s a anulat dreptul de permis port arma si dreptul de detinere arma. Cu alte cuvinte, sper ca povestea s-a incheiat aici. Am ajuns la concluzia ca mult mai util este un spray cu piper sau un baston cu ceva curent in el... :D
violiv

Post by violiv »

Pacat!

Dintr-o prostioara ai renuntat singurel la un drept castigat cu greu si pe care iti va fi si mai greu sa-l recapeti....
LRadu

Post by LRadu »

da...stiu! dar sincer nici nu imi mai trebuie. Imi pare mai rau pentru banii dati pe pistol si nerecuperati (cumparat cu 1800 lei si vandut cu 500). Oricum nu am folosit niciodata pistolul (in afara de vreo 20 de cartuse consumate pe niste cutii de bere), iar daca il foloseam in legitima aparare, nu vreau sa ma gandesc cat as fi dat cu subsemnatul. Ghinion....cum ar zice un presedinte in viata! :D
Post Reply