Oroles vs Rudy si invers
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Oroles vs Rudy si invers
tara arde babele se balacaresc pe forum
Unde arde, ca avem niste mititei de pus pe gratar ?Olar wrote:tara arde babele se balacaresc pe forum
eram sigur felicitari!1 cea mai arma buna duopa ce citesti prostii pe forum shi te krezi nmare scula. faza e ca ma doare la p--- de care va credeti pruteanu si va loati de spellingul meu pot sa vorbesc shi sa scriu corect nu am insa timo si cu asha parteneri de dialog nu merita. dialog ce zic eun MONOLOG! PS cand se ruoe garda tragacviului si tragi cu mansoane duopa bronzati ca mien sa ne spui-
Am extras de pe forum un citat de-al tau, care spune multe sau nimic. Personal, nu comentez.
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
de ce nu va intalniti ?
arbitrez eu ...
arbitrez eu ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
50 de $ pe rudy k pare mai incisiv

Gratie. Si am si cu ceDanielT wrote:50 de $ pe rudy k pare mai incisiv![]()
![]()
si ce naiba sa facem? am avut niste schimburi de pareri, nu trebuie sa ne luam la bataie pentru astasith wrote:de ce nu va intalniti ?![]()
arbitrez eu ...
eu sunt linistit de felul meu. cred ca o arma ar trebui sa-l calmeze pe om si sa-l faca sa se fereasca de conflicte mai mult decat o facea inainte nu sa-l faca mai agresiv.DanielT wrote:50 de $ pe rudy k pare mai incisiv![]()
![]()
doar LOLRudy wrote:Gratie. Si am si cu ceDanielT wrote:50 de $ pe rudy k pare mai incisiv![]()
![]()
.. In comparatie cu ventuzele lui @oroles...
Zau ?oroles wrote:eu sunt linistit de felul meu. cred ca o arma ar trebui sa-l calmeze pe om si sa-l faca sa se fereasca de conflicte mai mult decat o facea inainte nu sa-l faca mai agresiv.
De cand sunt amele sinonime cu linistea, respectiv calmitatatea sau pacea ?
Nici scopul dar nici necesitatea aparitiei lor, nu a fost pentru aducerea linistii.
Nici daca stai si asculti cu urechea la gura tevii, nu o sa auzi vreodata liniste vreodata.
Ca atare exprimarea de mai sus i se poate atribui numai unei persoane "neinarmate"
Om linistit=om fara arma care sta frumusel in banca lui. Atentie suntem pe un forum de arme... aici nu gatim, nu discutam reteta unei ciobe de perisoare si nici nu facem reclame la tigaile bahmutzencei.
P.S. mai jos replica deja stiuta.... LOL.
am zis eu asta?Rudy wrote:Zau ?
De cand sunt amele sinonime cu linistea, respectiv calmitatatea sau pacea ?
daca vorbim de aparare (ca asta e subiectul), atunci da, arma e pentru linistea ta, ca te poti apara in caz de doamne fereste.Rudy wrote:Nici scopul dar nici necesitatea aparitiei lor, nu a fost pentru aducerea linistii.
trecem pesteRudy wrote:Zau ?
Nici daca stai si asculti cu urechea la gura tevii, nu o sa auzi vreodata liniste vreodata.![]()
bine zis lol...eu ti-am spus direct ca TOATE presupunerile tale despre mine sunt gresite, vrei sa-ti desenez?Rudy wrote:Ca atare exprimarea de mai sus i se poate atribui numai unei persoane "neinarmate"![]()
din punctul meu de vedere e gresit ce spui. corect ar fi om cu arma = om care sta frumusel in banca lui. arma aduce cu ea o responsabilitate si ar trebui sa aduca si puterea de a evita conflictele pe cat posibil.Rudy wrote:Om linistit=om fara arma care sta frumusel in banca lui.
iar ai presupus gresitRudy wrote: P.S. mai jos replica deja stiuta.... LOL.
Eu ma retrag. Ai devenit obositor si m-am plictisit de comentarii pe textele si ideile mele. Parca-i fi un spectator de peluza, vesnic nemultumit de jocul din teren, care nu-si scoate vuvuzeaua din gura.
Dar am o mica satisfactie: pe capul meu s-au pus 50 de gologani
, pe cand...
Dar am o mica satisfactie: pe capul meu s-au pus 50 de gologani
hm.....citeste putin mai sus si ai sa vezi ca de fapt tu ai comentat ce am zis eu......deci nu stiu cine e cu vuvuzeaua.Rudy wrote:Eu ma retrag. Ai devenit obositor si m-am plictisit de comentarii pe textele si ideile mele. Parca-i fi un spectator de peluza, vesnic nemultumit de jocul din teren, care nu-si scoate vuvuzeaua din gura.
iar despre comentat.....am sa comentez atat timp cat o sa am ceva de spus si argumente care sa-mi sustina spusele.....cred ca asta e idea unui forum.
mai pun si eu 50.....acum esti si mai mandru de tine?Rudy wrote:Dar am o mica satisfactie: pe capul meu s-au pus 50 de gologani, pe cand...
PS: glumeam, hai sa nu transformam topicul iar in balacareala.
urmarind topicul imi vine iarasi in cap aia cu si tu ai dreptate situ ai dreptate si tu...si tu... haideti mai bine sa gasim inamicul comun ca pe niciiunul nu va "coafeaza" schimbarea legii armelor shi amandoi a-ti avut contributii serioase tehnice pana la ceaerta asta!!!!!!!
Total de acord, de asta nici nu am vrut sa poluam topicul dedicat. Suntem in fata unor propuneri de schimbare a legii care ne duce mult in spate si ar trebui sa facem tot ce putem pentru a evita asta.
postati fiecare cate o poza sa vedem pe cine pariem. 
Na ca ne-am intalnit la uti la concurs si din pacate pentru unii nu ne-am luat la bataie