Doresc sa fac o noua achizitie!

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

sith

Re: Doresc sa fac o noua achizitie!

Post by sith »

ice wrote: Tu spargi caramida din filmuletul postat de mine? :D
eu sparg caramida cu pumnul ... :lol: :lol: :lol:
cu capul, n-am curaj ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
ice

Post by ice »

sith wrote:1. curs arme si munitii
2. cazier
3. unele AEST-uri cer si analizale+ psihologic
4. adeverinta de membru al unei asociatii de colectionari
5. taxa 100 ron
6. cerere
7. copie permis, daca ai
E complicat, ce rost are sa ma uit la ea? Mai trebuie sa ma inscriu si la o asociatie de colectionari, sa mai dau bani si pe la aia anual cred in loc sa-mi iau boabe. Am intrebat de curiozitate credeam ca e mai simplu dar de arma aia ca o pusca de vanatoare scurta ce stii despre ea? Achizitionare, metoda, furnizori... Multumesc!
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
"I'd rather be judged by 12 than carried by 6"
sith

Post by sith »

Omule, acum serios vorbind, trebuie sa te informezi. Citeste si tu legea si o sa vezi ...
Pusca iti iei daca esti vanator sau colectionar.
Distractia cu armele costa, este un hobby destul de costisitor. Asta e.
Informeaza-te, si daca vrei sa devi colectionar, o sa devii ... :D
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
ice

Post by ice »

sith wrote:Omule, acum serios vorbind, trebuie sa te informezi. Citeste si tu legea si o sa vezi ...
Pusca iti iei daca esti vanator sau colectionar.
Distractia cu armele costa, este un hobby destul de costisitor. Asta e.
Informeaza-te, si daca vrei sa devi colectionar, o sa devii ... :D
Nu doresc sa devin colectionar, credeam ca am lamurit acest lucru. Am vazut in fuga ceva de genu "arma pt apararea propietatii" si avea un link cu un pistol gen pusca de vanatoare scurta cu 2 tevi, spunea ca nu trebuie sa te faci vanator pt aia, imi pare rau ca nu-l mai gasesc. Dar nu mi-ai raspuns la intrebarea despre blocajele de la GP T12M, daca exista asa ceva si care e principiul de ejectare a tubului cartus?
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
ice

Post by ice »

Mai are cineva informatii, pareri in legatura cu GP T12M? Multumesc anticipat... 8)
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
tiger

Post by tiger »

ice wrote:despre blocajele de la GP T12M, daca exista asa ceva si care e principiul de ejectare a tubului cartus?

Cred ca nu de blocaje trebuie sa-ti faci griji, eu mi-as face mai multe griiji din cauza schimbarii tipului de munitie, care a intervenit cu vreo sase luni in urma.
Importatorul a vrut sa o sclade cum ca ar fii vorba de unificarea liniei de productie cu cea pentru modelul Steyr, din motive economice si ca munitia pentru GP ar fii la fel dar...pana nu testez nu cred.

"principiul de ejectare a tubului cartus"- cum adica?
Pistolul este unul clasic, tip blowback, de alfel nu cred sa existe si un alt tip la pistoalele cu bila, ar fii inutil, zic eu la ce putere au :lol:
cris091

Post by cris091 »

salut,referitor la ejectia tubului de cartus amicul nostru poate cand a admirat pistolul gp nu a vazut gheara extractoare care este in interiorul mansonului si nu la suprafata cum este la alte arme. :D
ice

Post by ice »

cris091 wrote:salut,referitor la ejectia tubului de cartus amicul nostru poate cand a admirat pistolul gp nu a vazut gheara extractoare care este in interiorul mansonului si nu la suprafata cum este la alte arme. :D
Inca nu l-am admirat, ma gandesc sa-l achizitionez dar mai intai ma documentez. De regula blocajele sunt legate de extragerea tubului dar pare ok avand in vedere ca principiul e folosit si la cel cu glont.

http://www.grandpower.eu/en/index.php?p ... Itemid=178

Image
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
ice

Post by ice »

tiger wrote:Cred ca nu de blocaje trebuie sa-ti faci griji, eu mi-as face mai multe griiji din cauza schimbarii tipului de munitie, care a intervenit cu vreo sase luni in urma.
Importatorul a vrut sa o sclade cum ca ar fii vorba de unificarea liniei de productie cu cea pentru modelul Steyr, din motive economice si ca munitia pentru GP ar fii la fel dar...pana nu testez nu cred.
Nu esti prea convingator in privinta blocajelor, as fi preferat un raspuns argumentat :D , in privinta munitiei am gasit si explicatia pe youtube (vezi link). Deci pana la urma nu se mai gaseste decat cea cu bila infundata pt Steyr? Eu unul nu as cumpara pocnitorile alea poate distribuitorii se vor gandi la siguranta noastra, daca nu sa stea cu banii blocati in ele. Cine alege GP T12M prefera calitatea nu cantitatea zic eu si munitia isi avea rolul ei. Decat sa modifice munitia GP pt Steyr mai bine reciclau Steyr in munitie pt GP :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Om8tD40GU2k
Last edited by ice on Sun May 06, 2012 12:14 pm, edited 1 time in total.
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
ice

Post by ice »

Ma gandeam sa achizitionez si asta...

http://www.surefire.com/media/catalog/p ... 3/X300.png
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
Olar

Post by Olar »

Cand o krapa garada tragacului sa nu vi sa plangi pe forumusi sau mai bine vino!!!ca sanu se mai intzepe shi altiii!!!!!!! sti de ce? ca voi confundatzi grand power glont cu teava care circula libera cu asta pe bile de cauciuc cu putin otzel ilegal cu teava ficsa! si acolo se rupe cume si logic la un baiat i-a sarit mansonu si i sa spus ca nu la aseamblat el bn!!!!!garatzia e la partile otelite cea ce t12 nu prea are :lol: :lol: :lol: bine ca se sgarcesc la otel la trankan si il bag :lol: la munitie :lol:
ice

Post by ice »

Olar wrote:Cand o krapa garada tragacului sa nu vi sa plangi pe forumusi sau mai bine vino!!!ca sanu se mai intzepe shi altiii!!!!!!! sti de ce? ca voi confundatzi grand power glont cu teava care circula libera cu asta pe bile de cauciuc cu putin otzel ilegal cu teava ficsa! si acolo se rupe cume si logic la un baiat i-a sarit mansonu si i sa spus ca nu la aseamblat el bn!!!!!garatzia e la partile otelite cea ce t12 nu prea are :lol: :lol: :lol: bine ca se sgarcesc la otel la trankan si il bag :lol: la munitie :lol:
Ma scuzi, nu prea am inteles mesajul tau sunt mai greu de cap. La ce te referi, la comentul meu in legatura cu pocnitorile 10x28 pt Steyr sau asta e parerea ta despre GP T12M? "Voi confundati"... care voi? Deocamdata eu sunt singurul care intreb chestiile astea pt simplu fapt ca nu stiu nimic despre acest pistol. Am vazut ceva pe youtube si am zis ca nu inteleg limba rusa, nu stiam daca ala cu teava mobila e cu glont sau asta cu guma. Si garda tragaciului de ce sa crape, ca nu stii sa umbli finut cu ea? Am vazut si pozele alea. Intr-adevar un punct in minus la montat/demontat, dar pe mine ma intereseaza "o bucata de teava fara impuritati, un cartus puternic si un ciocan legat cu sarma". Daca vrei sa comentezi frumos fara atitudinea de "a tot stiutor" si sa vii cu argumente credibile in ajutorul meu si al celor interesati de acest pistol te rog sa mai postezi eventual cu linkuri utile nu comentarii puerile cu :lol: :x :shock: :!: :?: :roll: :idea: Multumesc pt intelegere!
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
Olar

Post by Olar »

ice wrote: sunt mai greu de cap.
Da esti rau de tot shi mai esti si tendetios. cica maibi9ne reciclau steyeurile si faceau munitie de grend power. trolule trolule :lol:
ice

Post by ice »

Olar wrote:Cand o krapa garada tragacului sa nu vi sa plangi pe forumusi sau mai bine vino!!!ca sanu se mai intzepe shi altiii!!!!!!! sti de ce? ca voi confundatzi grand power glont cu teava care circula libera cu asta pe bile de cauciuc cu putin otzel ilegal cu teava ficsa! si acolo se rupe cume si logic la un baiat i-a sarit mansonu si i sa spus ca nu la aseamblat el bn!!!!!garatzia e la partile otelite cea ce t12 nu prea are :lol: :lol: :lol: bine ca se sgarcesc la otel la trankan si il bag :lol: la munitie :lol:
"Prea adesea ironia nu e decat o forma a lipsei de inteligenta"

Deci n-am vrut sa te jignesc da eu zic sa mai treci pe la scoala, sa mai faci flotari cu creierul tau atrofiat. Dar apropo tu ai pistol sau iti place "sa halesti mereu ce auzi de la altii..."?
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
ice

Post by ice »

Olar wrote:
ice wrote: sunt mai greu de cap.
Da esti rau de tot shi mai esti si tendetios. cica maibi9ne reciclau steyeurile si faceau munitie de grend power. trolule trolule :lol:
Se spune ca, in general, cel destept cedeaza primul, in cazul tau prefer sa raman prost. Bai... inteligentule, mai Olar nici macar numele nu te ajuta, te vad cam bronzat la fata si cu siguranta esti pe forumul gresit, aici se discuta despre arme. Nu folosi cuvinte care nu le intelegi, pe care nici nu le poti pronunta ca-ti sclintesti limba. Eu stiam ca pentru a detine o arma trebuie sa dai un examen psihologic, daca o tii in ritmul asta o sa ajungi asa/aici, asta daca nu cumva e tacto.
CLICK AICI --> http://www.meme.ro/video/1059/Puscarias ... u-Original
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
Post Reply