CATEVA INTREBARI

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

sepuku

Re: CATEVA INTREBARI

Post by sepuku »

- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
tevez

Post by tevez »

cris091 wrote:salut, la mine pe autorizatie nu scrie nimic la capitolul munitie oare de ce? sunt tare curios daca o sa imi spuna ca imi trebuie si munitie dupa ce ma voi duce sa inscriu pistolul. :roll:
Glonţ?
cris091

Post by cris091 »

da, un pistol cu glont in 22lr ,azi am fost si i-am facut expertiza balistica la etajul 4 la camera 421 au tras 4 cartuse in bazin si au pastrat patru proiectile si tuburile aferente dupa care m-am dus din nou cu arma la et 6 unde mi-au inscris-o in permis.
crys78

Post by crys78 »

Cat a costat 22-ul? Pe colectie nu?
Fort 17R cal 9mm P.A
tevez

Post by tevez »

Spor la tras!
cris091

Post by cris091 »

nu e pe colectie,multumesc ptr urari l-am luat ca antrenor.
Wolfman

Post by Wolfman »

tiger wrote:
dcrist wrote:La achizitionarea armei neletale iti poti cumpara si ratia de 100 de boabe, la letale doar 50 :evil:

Nu se poate.
La cumpararea cartuselor trebuie trecut in registrul acela special datele de pe permis.
Pe autorizatie nu ai nici o data gen serie, nr, etc. Si eu am intrebat prima oara cand am cumparat arma si a ras armurierul de mine vreo cinci minute :oops: . Dupa care mi-a spus ca personal nu are nimic cu mine, deci nu-mi vrea raul si ca meseria lui chiar ii place, nu vrea sa si-o schimbe :lol:

Cand am luat Streamer-ul, am luat si niste boabe fara sa ma treaca nicaieri. Sau poate n-am fost eu atent cand a trecut si munitia. Cert e ca am cumparat-o dupa ce am terminat cu formalitatile pentru pistol (registru, factura) si l-am achitat. Munitia am luat-o impreuna cu niste Ballistol, asa cum iei struguri de la Billa.
Streamer 2014 titan - 10x22T
violiv

Post by violiv »

Pe autorizatia de cumparare exista rubrica pentru munitie. Daca este trecut acolo un numar poti cumpara si munitie odata cu arma.
In registru se trece seria autorizatiei.
unde

Post by unde »

Wolfman wrote:Cand am luat Streamer-ul, am luat si niste boabe fara sa ma treaca nicaieri. Sau poate n-am fost eu atent cand a trecut si munitia. Cert e ca am cumparat-o dupa ce am terminat cu formalitatile pentru pistol (registru, factura) si l-am achitat. Munitia am luat-o impreuna cu niste Ballistol, asa cum iei struguri de la Billa.
Proba balistica se face doar la armele cu glont (metalic).
Fort 12RM cal .45
Wolfman

Post by Wolfman »

unde wrote:
Wolfman wrote:Cand am luat Streamer-ul, am luat si niste boabe fara sa ma treaca nicaieri. Sau poate n-am fost eu atent cand a trecut si munitia. Cert e ca am cumparat-o dupa ce am terminat cu formalitatile pentru pistol (registru, factura) si l-am achitat. Munitia am luat-o impreuna cu niste Ballistol, asa cum iei struguri de la Billa.
Proba balistica se face doar la armele cu glont (metalic).

Nici nu s-a pus vreodata problema de proba balistica. Ar fi complet inutila in conditiile in care vorbim de niste bile de cauciuc. Nu ca la armele cu glont ar fi buna la ceva, dar se prefac si ei ca tin o baza de date.
Aici era vorba despre faptul ca nu am vazut armurierul sa treaca in registrul de operatiuni munitia pe care am luat-o impreuna cu pistolul.
tevez

Post by tevez »

Cartuşele cumpărate de la magazin se trec în "catastif", indiferent că sunt cu bilă de cauciuc, cu glonţ, gaze sau blankuri.
Singura asemănare cu strugurii de la Billa este textura asemănătoare cu a cauciucului şi preţul mai mare decât la "original".
Wolfman

Post by Wolfman »

tevez wrote:Singura asemănare cu strugurii de la Billa este textura asemănătoare cu a cauciucului şi preţul mai mare decât la "original".

So true :D
dandana

Post by dandana »

tiger wrote:
dcrist wrote:La achizitionarea armei neletale iti poti cumpara si ratia de 100 de boabe, la letale doar 50 :evil:

Nu se poate.
La cumpararea cartuselor trebuie trecut in registrul acela special datele de pe permis.
Pe autorizatie nu ai nici o data gen serie, nr, etc. Si eu am intrebat prima oara cand am cumparat arma si a ras armurierul de mine vreo cinci minute :oops: . Dupa care mi-a spus ca personal nu are nimic cu mine, deci nu-mi vrea raul si ca meseria lui chiar ii place, nu vrea sa si-o schimbe :lol:
pe baza autorizatiei iti poti lua si munitia, asta daca este trecuta acolo. Eu cind am fost cu autorizatia mi-a dat si 100 bucati, dar era trecut in autorizatie
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
unde

Post by unde »

Wolfman wrote:Aici era vorba despre faptul ca nu am vazut armurierul sa treaca in registrul de operatiuni munitia pe care am luat-o impreuna cu pistolul.
Ciudat... poate nu ai vazut tu, desi pe mine cel putin m-a pus sa semnez de fiecare data in catastif.
Fort 12RM cal .45
Post Reply