nedumeritu wrote:
Am sa iti raspund cu o serie de intrebari in gluma:
- ce consideri tu ca este normal si pe ce criterii? oare criteriile tale sunt unele de om normal? dar ale mele?
cine poate da definitia normalitatii?
Si eu glumisem cu normalitatea. Ma refeream la intrebarea ta daca un roman normal iti da cu sapa in cap cand te vede cu pistolul.
nedumeritu wrote:Cat despre amprentele de pe pistol, e mai dificil sa gasesti pe un pistol amprente care sa indice folosirea lui
pentru a trage apa la WC. Asta pentru ca de obicei se face cu totul altceva.
Pe coada sapei, da, pot fi relevante pentru ca aia nu se foloseste pentru a pune zahar in ceaiul de la ora 5.
Chiar daca se gasesc amprente pe coada sapei care arata ca ea a fost folosita ca arma, ele nu pot sa arate ca individul cu sapa a lovit primul si nu din contra, a lovit cu sapa ca sa se apere de atacul tau cu pistolul. La asta ma refeream eu. Iar amprentele de pe pistol nu pot sa arate ca tu l-ai folosit pentru aparare si nu pentru atac.
nedumeritu wrote:Vorbesc oarecum iritat deoarece eu tocmai am trecut printr-o experienta de gen si stiu cum s-a procedat si cum
se pun problemele.
Desigur, eu am avut noroc, ca sa zic asa, era aproape noapte, eram pe proprietate privata, fara martori - e drept.
Obiectele invadatoare (3 la numar) au ajuns fix la chirurg pe masa.
Acum totul este in ordine si cu siguranta in curtea cu pricina nu mai intra fraudulos cineva o vreme suficienta.
Ca vestea se duce: acolo e un nebun, are arme, si trage, si cu asta basta, hai in alta parte.
De foarte mare importanta este cum se intocmeste dosarul in faza de cercetare si, desigur, sa fi folosit
armele exact in limitele legii si armele tale sa fie in parametrii fabricantului, sa folosesti calibrul adecvat, samd.
Oricum, am un NUP de toate frumusetea.
Ma bucur ca ati scapat usor. Dupa ce ati trecut prin experienta asta neplacuta, puteti sa dati detalii despre cum se instrumenteaza aceste cazuri de legitima aparare, sau eventuale sfaturi pe care le-ati primit de la avocat sau pe care le-ati desprins din ce vi s-a intamplat?