Noutati in Less Lethal guns and ammo

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

nedumeritu

Re: Noutati in Less Lethal guns and ammo

Post by nedumeritu »

Deosebit de corect.
Din respect pentru gazda noastra nu prea dau nume si adrese pe acest forum.
Dar, da, acolo sunt toate.
Si am amici buni ce detin asa ceva luate de acolo.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
radu.b

Post by radu.b »

nedumeritu wrote:CU toate acestea, va dau o informatie sigura:
- armele cu bila de cauciuc daca nu au teava mai lunga decat 40 cm [parca] sunt permise pentru persoanele
private indiferent de calibrul lor atata timp cat sunt prevazute din constructie prevazute cu sistem
de impiedicarea folosirii munitiei "hard".
Deocamdata sunt cateva modele mai aparte si nu asa de finisate la unul din vanzatorii din Bucuresti
si am si discutat cu "arma pe masa" cu unul din cei ce si-a procurat o astfel de arma.
Iata lista de arme prezente in Bucuresti.
090909.jpg
Nu va contrazic, nu cunosc detalii , totusi nu cred ca este chiar asa, cred ca exista totusi o limita a calibrului la armele neletale pentru persoanele particulare.
Cu respect.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Nu este vorba de contraziceri, desigur, dar eu astept acordul persoanelor in cauza si
public numele si datele lor de contact ale catorva din cei ce au monstri din astia de autoaparare.
Orice calibru este permis inclusiv bilele acelea de 44mm. Din sursa sigura, din sistem.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
tevez

Post by tevez »

Am dat un telefon la AEST, nu există limitare de calibru, dar e posibil ca pentru anumite arme să
se refuze înregistrarea, din alte motive. Care motive? Nu ştiu că se grăbea respctivul şi mi-a zis că
vorbim când merg pentru autorizaţie.
@nedumeritu - dacă puteţi să daţi datele respectivelor persoane ar fi foarte bine, chiar şi numai judeţul
de reşedinţă. Precedentul odată creat poate fi de ajutor celor care ar întâmpina probleme la înregistrarea
armei. Apropo de precedent , mai există cineva care a adus Ekol Viper 2.5 rubber din Bulgaria? La preţul
ăla ar fi trebuit să mai existe încercări.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

tevez wrote:Am dat un telefon la AEST, nu există limitare de calibru, dar e posibil ca pentru anumite arme să
se refuze înregistrarea, din alte motive. Care motive? Nu ştiu că se grăbea respctivul şi mi-a zis că
vorbim când merg pentru autorizaţie.
@nedumeritu - dacă puteţi să daţi datele respectivelor persoane ar fi foarte bine, chiar şi numai judeţul
de reşedinţă. Precedentul odată creat poate fi de ajutor celor care ar întâmpina probleme la înregistrarea
armei. Apropo de precedent , mai există cineva care a adus Ekol Viper 2.5 rubber din Bulgaria? La preţul
ăla ar fi trebuit să mai existe încercări.
Hehehe,
este vorba chiar de ... judetul... Bucuresti, ca sa zic asa.
Chestia cu Ekol este perfect fezabila.
Si fara probleme deosebite atata vreme cat pe factura exista mentiunea Rubber, Gaz, Blank, Submarine Atomice, Navete Spatiale.
La vama au formulare speciale pentru asta. In rest eu nu am intampinat probleme.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
haiosu

Post by haiosu »

perfecte ghilimelele alea puse la vanzator, caci desi au oameni de "calibru" firma ca atare da dovada de multe...neconcordante, ca sa fiu bland.
sunt inca unii care si acum mai asteapta munitia de 9mm de cauciuc :twisted:
si multe alte can-can-uri, mai mult sau mai putin stiute :wink: pretenii stiu de ce :mrgreen:
Post Reply