14 Iunie 2008 - Rezultate oficiale -

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Dualjackal

Post by Dualjackal »

Rabdare si (era sa zic tutun! - tocmai ce ma lasasem de fumat si iar m-am apucat de acest obicei infect care o sa ma omoare cumva si candva) iar rabdare!
nedumeritu

Post by nedumeritu »

yanq wrote:..nu mai zice nimeni..nimic..?
Il asteptam pe maestrul macarici cu calculele lui :shock:
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dualjackal

Post by Dualjackal »

nedumeritu wrote: Il asteptam pe maestrul macarici cu calculele lui :shock:
Imi permit sa adaug mãiestrul macarici cu trimitere la nemernicele alea de talere care erau cat un muc de tigara la mine si cat roata carului la macarici! ce blat, dom`le, ce blat![/b]
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Si daca tot asteptam, in vreme asta sa vorbim prostii.

Am o propunere.
La viitoarele sedinte de testari in poligon sau chiar simple intalniri
ale grupului nostru sa instituim un pic de ordine.
Voua v-a placut cum fiecare se plimba prin fata tevilor incarcate
si cum trageau toti cu ce le venea la gura pe unde apuca.
Recunosc, se tragea cu airsoft dar amestecatura era desavarsita.

Trebuie sa ne alegem, chiar si prin rotatie, un fel de "maestru de
ceremonii".
Stabilim programul cu activitatile ce se vor desfasura, asta de comun acord
si pe urma responsabilul in charge pe ziua respectiva va avea grija sa
se desfasoare totul precum am stabilit dinainte.

Din cauza dezorganizarii nu s-a tras cu toate armele cu toate munitiilepe care am facut eforturi sa le aduc de la mama draqu.
Asta nu este bine.
Nu s-a definitivat testul de grupaje decelat pe distante.
Eu am reusit sa il fac pentru armele mele pentru ca acolo fiecare facea
cate un mic test personal.
Este pacat, atmosfera este de exceptie, am inceput sa ne cunoastem,
stim despre fiecare aproape ce si cat face din ce promite.
Hai sa facem un mic efort si ne va fi si mai bine.
Data viitoare, daca faceti asta, aduc eu si tigarile si cafeaua, ce naiba. :lol: :lol:
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dualjackal

Post by Dualjackal »

Am vaga impresie (ceilalti prezenti la intalnire o pot confirma) ca absolut nimeni nu s-a plimbat linistit prin fata tevii Fort-ului! ;-)

Legat de amestecatura, intr-adevar, a fost un pic de "bulibaseala", dar, din fericire, toata lumea a fost - voit sau atentionat - constienta ca nu e bine sa faci ture printre tragatori.

Pentru maestrul de ceremonii il propun pe Macarici. Cine e impotriva? Nimeni. Cine se abtine? Nimeni.

Sa vedem dara un set de reguli!

PS: fara tigari si cafea. sa spunem un NU hotarat drogurilor.
yanq

Post by yanq »

...eu tot sunt curios....a tras cineva in afara de @nedumeritu cu munitie ruseasca?
Walther PP Nickel
Image
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Dualjackal wrote:Am vaga impresie (ceilalti prezenti la intalnire o pot confirma) ca absolut nimeni nu s-a plimbat linistit prin fata tevii Fort-ului! ;-)

Legat de amestecatura, intr-adevar, a fost un pic de "bulibaseala", dar, din fericire, toata lumea a fost - voit sau atentionat - constienta ca nu e bine sa faci ture printre tragatori.

Pentru maestrul de ceremonii il propun pe Macarici. Cine e impotriva? Nimeni. Cine se abtine? Nimeni.

Sa vedem dara un set de reguli!

PS: fara tigari si cafea. sa spunem un NU hotarat drogurilor.
Aia cu macarici se sustine neconditionat!

Cu drogurile este altceva.
Sa definim cele 3 droguri albe care ne omoara silentios:
- faina alba
- sarea
- zaharul rafinat

Celelalte am putea sa le consumam, dar cu maaare cumpatare.
Altfel ce naiba mai ramane din chestia asta de-i zicem viata?
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
haiosu

Post by haiosu »

dupa cum am promis am stat si m-am gandit ce se mai putea imbunatatii la o intalnire exceptionala.
1. in primul rand trebuie sa ii dau dreptate lui nedumeritu: invalmaseala, incoerenta si iata ce s-ar putea face in acest sens:
1.1 existenta mai multor aliniamente de tragere
1.2 delimitarea printr-o panglica sau ceva asemanator a liniei si aliniamentelor. in interior si peste "granita" vor intra doar supraveghetorii aliniamentului de tragere
1.3 maestrul de ceremonii, un fel de arbitrul principal, iar arbitrii de tusa sa fie supraveghetorii aliniamentului de tragere care vor si nota rezultatele

2. delimitarea spatiului de odihna, cafea, tigari,suc etc de locul de unde se trage. acesta trebuie sa fie in spate cam pe unde s-a tras cu airsoftul...

3.locul de odihna merge "acoperit" de cort, la aliniamentele de tragere se pot folosi umbrele

sigur mai sunt si altele, dar las si onorabilii colegi sa mai zica cate ceva 8)
haiosu

Post by haiosu »

yanq wrote:...eu tot sunt curios....a tras cineva in afara de @nedumeritu cu munitie ruseasca?
da, eu cu un 10x22 din rezerva lui nedumeritu. erau unele mai rosiatice...cred ca erau rusesti :oops:
nedumeritu

Post by nedumeritu »

haiosu wrote:dupa cum am promis am stat si m-am gandit ce se mai putea imbunatatii la o intalnire exceptionala.
1. in primul rand trebuie sa ii dau dreptate lui nedumeritu: invalmaseala, incoerenta si iata ce s-ar putea face in acest sens:
1.2 delimitarea printr-o panglica sau ceva asemanator a liniei si aliniamentelor. in interior si peste "granita" vor intra doar supraveghetorii aliniamentului de tragere
1.3 maestrul de ceremonii, un fel de arbitrul principal, iar arbitrii de tusa sa fie supraveghetorii aliniamentului de tragere care vor si nota rezultatele

2. delimitarea spatiului de odihna, cafea, tigari,suc etc de locul de unde se trage. acesta trebuie sa fie in spate cam pe unde s-a tras cu airsoftul...

3.locul de odihna merge "acoperit" de cort, la aliniamentele de tragere se pot folosi umbrele

Ce va sa zica experienta?
Vezi neicushorule?
Se poate si avem si cu cine!
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
nedumeritu

Post by nedumeritu »

haiosu wrote:
yanq wrote:...eu tot sunt curios....a tras cineva in afara de @nedumeritu cu munitie ruseasca?
da, eu cu un 10x22 din rezerva lui nedumeritu. erau unele mai rosiatice...cred ca erau rusesti :oops:
Sunt rusesti
10x22T LIVE
le zice, si cand mai aveti nevoie de testari cu ele va tin la dispozitie
cateva sectoare.

Si mai am, tot rusesti,
PND 9R - 9 MM R
Alea pentru revolver, cu bile teflonate, alea pe care le-am uitat in
sertarul din dreapta :lol: :lol:
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dualjackal

Post by Dualjackal »

La intalnirea viitoare, in groapa va exista un poligon de pistol, deci automat teritoriul nostru va fi ceva mai mic (si mai circumspect ;-))

Avand in vedere si luand in considerare faptul ca la cativa metri de noi se va trage cu Glock-uri, cred - din start - ca vom fi mult mai atenti cu pasii pe care ii facem, unde tragem si alte amanunte de genul.
Rainman

Post by Rainman »

haiosu wrote:dupa cum am promis am stat si m-am gandit ce se mai putea imbunatatii la o intalnire exceptionala.

Stiti de ce-mi aduce aminte asta? De secventa cu caietul de sarcini si indatoriri citit de Toma Caragiu in "Operatiunea Monstrul" :D :D :D
Sa speram ca noi o sa-l respectam totusi :)
Rohm RG88 10x22T

www.romsdc.ro
haiosu

Post by haiosu »

nedumeritu wrote:
haiosu wrote:
Sunt rusesti
10x22T LIVE
le zice, si cand mai aveti nevoie de testari cu ele va tin la dispozitie
cateva sectoare.
eu sunt dispus sa fac cu rg-ul teste cu munitia asta.

si ca sa vedeti la ce ma refeream.... la intalnirea generala de anul trecut a clubairguns, s-a facut delimitarea liniei de tragere cu o panglica rosie si marginea exterioara a liniilor de tragere cu o panglica albastra, acestea fiind de plastic din cele folosite de politie,pompieri,apanova etc...
de remarcat ca deplasarea se face numai prin spatele tragatorilor...
de remarcat si prietenul meu : babanu :wink:

Image
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Rainman wrote:

Stiti de ce-mi aduce aminte asta? De secventa cu caietul de sarcini si indatoriri citit de Toma Caragiu in "Operatiunea Monstrul" :D :D :D
Sa speram ca noi o sa-l respectam totusi :)
Ye Silent Observer, Rainman :!: :lol:
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Post Reply