ATuM Ra wrote:........ cu piatra de caldaram o singura data am dat dupa un tovaras sa l sperii dar din pacate l am nimerit in cap si i l am spartdupa fffffff multe injurii ne am impacat aveam vreo 15 ani
Stiu ca multi il vorbesc de rau...
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Stiu ca multi il vorbesc de rau...
daca ma lasi sa-ti zgarii pistolul ala nichelat cu un cui !yanq wrote:........Pai spune-ne unde gasim...
BARTHY 2 wrote:daca ma lasi sa-ti zgarii pistolul ala nichelat cu un cui !yanq wrote:........Pai spune-ne unde gasim...![]()
![]()
Hahahaha ce sadic
AmUn
ATuM Ra wrote: Hahahaha ce sadic![]()
tu mai bine zii de ce nu te-ai trezit de dimineatza si ne-ai facut sa te asteptam? nici nu sti ce ai pierdut
barty are dreptate, ce zi a fost...
au fost prezente arme de air soft, ac, autoaparare, si chiar si un arc.
intuitiv in pistol eu aveam uag, pg,uag,pg... vreau sa spun ca nu stiu daca voi folosi aceasta combinatie in continuare, dar in urma testelor de azi, prima va fi intotdeauna uag,poate si a doua si abea apoi un pg, si din nou uag si iar pg
mie imi lasa impresia ca pg e f bun dar de aproape, 2 max 3 metri. daca nu l-ai incapacitat de la 5 metri si isi continua drumul, tragi repede 2 focuri, uag +pg
parerea mea... asteptam si alte opinii
au fost prezente arme de air soft, ac, autoaparare, si chiar si un arc.
intuitiv in pistol eu aveam uag, pg,uag,pg... vreau sa spun ca nu stiu daca voi folosi aceasta combinatie in continuare, dar in urma testelor de azi, prima va fi intotdeauna uag,poate si a doua si abea apoi un pg, si din nou uag si iar pg
mie imi lasa impresia ca pg e f bun dar de aproape, 2 max 3 metri. daca nu l-ai incapacitat de la 5 metri si isi continua drumul, tragi repede 2 focuri, uag +pg
parerea mea... asteptam si alte opinii
Iar a iesit azi in poligon PP-ul peste RG88?BARTHY 2 wrote:daca ma lasi sa-ti zgarii pistolul ala nichelat cu un cui !yanq wrote:........Pai spune-ne unde gasim...![]()
![]()
Walther PP Nickel

BARTHY 2 wrote:ATuM Ra wrote: Hahahaha ce sadic![]()
tu mai bine zii de ce nu te-ai trezit de dimineatza si ne-ai facut sa te asteptam? nici nu sti ce ai pierdut
AmUn
yanq wrote:..............Iar a iesit azi in poligon PP-ul peste RG88?
din pacate, nu ! poate daca ar fi fost unul nikelat.....da' n-a fost
..PP-ul nikelat cu siguranta...e mai bunBARTHY 2 wrote:yanq wrote:..............Iar a iesit azi in poligon PP-ul peste RG88?
din pacate, nu ! poate daca ar fi fost unul nikelat.....da' n-a fost
Walther PP Nickel