Walther PP Nichelat cu bila

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

yanq

Post by yanq »

..cateva poze.....scuzati calitatea..sunt facute cu telefonul mobil...

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
sorin mok

Post by sorin mok »

yanq wrote:Tocmai l-am luat ...:) Waltherul PP Nickel....o sa revin cu impresii...si eventual si cu poze....

- Waltherul nichelat arata mult, mult mai bine decat RG88 nichelat
- in prospectul din cutie scrie " Use only ammunition with a maximum energy of 7,5 Joules!"
- are un singur opritor pe teva (foarte micut) in partea de sus aproape de camera de ardere..
E, intradevar, foarte stilat. A la James Bond. :D
Poti sa faci o poza si la prospectul acela pe care scrie "maxim 7,5J"? Ca parca se spunea ca rezista si la 100J! :roll: :roll:
cristib

Post by cristib »

sorin mok wrote: Poti sa faci o poza si la prospectul acela pe care scrie "maxim 7,5J"? Ca parca se spunea ca rezista si la 100J! :roll: :roll:

Dl Radu a zis ca la RG 88 si Mauser HSC camera cartusului rezista la 100 J, despre Walther nu a zis asta.
yanq

Post by yanq »

cristib wrote:
sorin mok wrote: Poti sa faci o poza si la prospectul acela pe care scrie "maxim 7,5J"? Ca parca se spunea ca rezista si la 100J! :roll: :roll:

Dl Radu a zis ca la RG 88 si Mauser HSC camera cartusului rezista la 100 J, despre Walther nu a zis asta.
..sa inteleg ca au testat un Whalter cu munitie de 100 j si a crapat teava?

Image
Image
Image
Image
sorin mok

Post by sorin mok »

cristib wrote:

Aici ai mare dreptate! N-am fost prea atent atunci.

Yanq, multumesc pentru poze! :lol:
radu.b

Post by radu.b »

yanq wrote:
cristib wrote:

..sa inteleg ca au testat un Whalter cu munitie de 100 j si a crapat teava?

Image
Image
Image
Image
Buna ziua.
Nu am facut acest test. Tot ce am scris sunt date tehnice date de producator. Din pacate la Walther nu scrie acest lucru spune doar ca sa nu se foloseasca munitie ce dezvolta mai mult de 15 J, dar se prea poate ca acest avertisment sa fie masura de protectie pentru accidentarile grave. Nu stiu sa va raspund exact.
Cu respect.
Radu
yanq

Post by yanq »

..pana la urma s-a facut acea comparatie in poligon de care se vorbea dintre Walther si RG88?

..eu de-abia astept wekendul sa trag cateva cartuse...
Babanu

Post by Babanu »

Remarc la acest manual ca pe coperta este prezentat modelul vechi de PP, cel cu doua opritoare. Alt aspect, piesa 31 nu exista pentru modelul 10x22t deoarece nu exista munitie blank in acest calibru si nici arma nu are filetul specific pe teava.
Treaba cu sa nu se foloseasca munitie peste 15J imi pare similara cu contractele de abonament semnate la conex sau dialog, indiferent ce se intampla, chiar daca este vina noastra, defapt este vina voastra si nu aveti nici un drept de comentariu.

PS: Walther PP si Rohm RG88 ambele rezista la 100J
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
sorin mok

Post by sorin mok »

Ceea ce inseamna ca, daca in garantie se intampla ceva, e vina ta pentru ca nu ai folosit corespunzator - adica conform instructiunilor - obiectul cumparat. Nu?

Babanu, in carticica ta apare aceeasi atentionare?
yanq

Post by yanq »

sorin mok wrote:Ceea ce inseamna ca, daca in garantie se intampla ceva, e vina ta pentru ca nu ai folosit corespunzator - adica conform instructiunilor - obiectul cumparat. Nu?
Nu....munitia se vinde doar in baza Certificatului de detinator....deci legal...vanzatorul imi poate da doar munitie adecvata....e foarte usor de sustinut si demonstrat acest aspect in instanta (asta daca se invoca faptul ca ai folosit alt tip de munitie)...

Art. 65. - Muniţia aferentă armelor neletale poate fi procurată numai în baza certificatului de deţinător al armei, de la armurierii autorizaţi să o comercializeze.
Babanu

Post by Babanu »

eu am un manual mai ciudat, pe coperta scrie "Gebrauchsanleitung Operating instructions Instructions d'emploi", in interior pisele din schema explodata au denumiri in germana, instructiunile sunt in limba rusa :? iar singurul text in engleza este "Use only ammunition with a maximum energy of 7,5 Joules!" :lol:
macarici

Post by macarici »

Babanu wrote: "Use only ammunition with a maximum energy of 7,5 Joules!" :lol:
Si?
Tu ce-ai facut?
Te-ai conformat?
:lol: :lol: :lol:
Image
Guest

Post by Guest »

Cred ca aici in discutii se amesteca energiile dezvoltate de proiectile in balistica exterioara, cu presiunile dezvoltate in camera in momentul exploziei, care sunt chestii relativ distincte
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
yanq

Post by yanq »

..am constatat ca al 7 lea glont intra foarte greu in incarcator...iar asa(cu 7 gloante)..am reusit cu greu sa imping incarcatorul in patul pistolului...oare se va mai "inmuia" arcul?

...la introducerea incarcatorului e indicat sa tii butonul de blocare/deblocare (al lui) apasat?..sau se impinge puternic pana se blocheaza?
Babanu

Post by Babanu »

O sa-si faca un rodaj arcul si in timp va fi mai usor de incarcat.
De multe ori si eu tin butonul apasat cand bag incarcatorul in ideea in care am eu asa o manie sa am grija de el si sa nu-l uzez inutil. In mod normal daca este uns bine poti sa impingi direct, nu exista o regula anume la treaba asta.
Post Reply