FORT 17P si munitie neletala pe piata de EST

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

ice

Re: FORT 17P si munitie neletala pe piata de EST

Post by ice »

sassu wrote:Din ce vad eu parca a ramas afara 1cm nu 1mm . Esti sigur ca nu munitie 10x22t ?

Referitor la ce a postat domnul nedumeritu ,foarte interesant sa stii ca arma poate trage cand e plina de apa , folositor.
Imi aduc aminte de filmul '' No country for old man '' acolo eroul principal era urmarit de un pittbull , a inotat intr-un rau iar cand a iesit a trebuit sa scoata incarcatorul din coltul 1911 pe care il avea , sa scoata cartusul din camera , sa sufle in teava ,apoi sa armeze si sa traga in cainele care mai avea un metru pana la el . Toate operatiunile le-a facut in 2 secunde . Foarte bun filmul .
Imi dau seama ca nu ai Fort 17R. Partea lucioasa nu e cartusul, e jumatate din camera cred ca e intarita sau ceva de genu. Uite-te aici, acolo e distanta care se observa. Oricum m-am cam lamurit, depinde de munitie. Cred ca cea originala intra perfect. Numai bine.

http://a.imageshack.us/img560/1169/59343857.png
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
"I'd rather be judged by 12 than carried by 6"
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

N-are nimic arma si nici munitia. Asa sta cand e cu cartus "pe teava".
Curat-o bine, scoate-o la poligon, antreneaza-te bine, apoi, acasa curat-o bine de tot si te va tine o viata intreaga indiferent ce munitie(cumparata legal si nemodificata) vei folosi. Curatarea armei trebuie sa o faci cat mai curand dupa sesiunile de tragere pentru ca reziduurile depuse sunt corozive si procesul de coroziune va incepe curand.
ice

Post by ice »

Multumesc pt sfat. Asa faceam si in armata dupa fiecare tragere :). Nu stiam insa ca o sa devina asa si la cauciuc. Nu prea are loc acelasi proces chimic metal/metal. Oricum voi tine cont de sfat dar maine vreau sa mai trag putin cu el :). Nici nu mi-am luat ceva de curatat. Arma vine doar cu o vergea. Ce ulei folositi? La asta nu m-am gandit indelung...
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
tevez

Post by tevez »

Balistol e cel mai folosit.
Emanuel

Post by Emanuel »

Balistol sau ceva similar.
De vergea poti agata in fanta din varf o bucata de carpa moale, gen laveta, si cureti cu ea. Dar asta ar fi la final.
Inainte de asta poti curata arma cu periile dintr-un set pentru 9 mm cumparat de la magazine. E vreo 50 ron. Si sint bune !
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
tevez

Post by tevez »

Mai bine un set pentru A.C.-uri. Ţeava de fort are cam 6mm pentru a împiedica idei năstruşnice care ar putea
trece prin mintea cuiva şi, desigur, pentru a opune rezistenţa necesară reîncărcării. :D
ice

Post by ice »

tevez wrote:Mai bine un set pentru A.C.-uri. Ţeava de fort are cam 6mm pentru a împiedica idei năstruşnice care ar putea
trece prin mintea cuiva şi, desigur, pentru a opune rezistenţa necesară reîncărcării. :D
Ideile nastrusnice exista in orice situatie, doar toate sunt facute de om. Spre exemplu poti sa bagi o bila de rulment prin fata ca in evul mediu fara nici un fel de modificare :) "Do not try this at home"
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
MirceaCr

Post by MirceaCr »

ice wrote:Multumesc pt sfat. Asa faceam si in armata dupa fiecare tragere :). Nu stiam insa ca o sa devina asa si la cauciuc. Nu prea are loc acelasi proces chimic metal/metal. Oricum voi tine cont de sfat dar maine vreau sa mai trag putin cu el :). Nici nu mi-am luat ceva de curatat. Arma vine doar cu o vergea. Ce ulei folositi? La asta nu m-am gandit indelung...
Reziduurile care ataca teava nu-s numai de la glont, ci in special de la pulbere. Eu curat arma dupa tragere astfel: Scot culata ca sa am acces la teava si la camera cartusului. Dau din belsug cu spray degripant peste tot, apoi cu vergeaua si cu o carpa moale curat teava. Curat apoi cu o bucata de carpa moale camera cartusului. Suflu cu aer comprimat intreaga arma pana cand indepartez tot degripantul aplicat acolo. Aplic cu un pulverizator fin ulei de arma (d-ala de la mama lui, roz), sterg cu o carpa moale resturile de ulei de pe zonele vizibile si excesul de pe culata, montez arma si o sterg iarasi ca sa nu ma murdaresc pe haine.
Форт 17 Р
Image
Babanu

Post by Babanu »

eu il spal in chiuveta cu sapun si apoi ii dau cu vaselina de BMW peste tot si merge perfect :twisted:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
ice

Post by ice »

Babanu wrote:eu il spal in chiuveta cu sapun si apoi ii dau cu vaselina de BMW peste tot si merge perfect :twisted:
Nice :lol:
ФОРТ 17P 9mm P.A.
Image
dcrist

Post by dcrist »

De aia il vinzi :lol:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Babanu

Post by Babanu »

nu e de vanzare :D
in special dupa ce am devenit intimi si am impartit acelas sapun in aceiasi baie :lol:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Babanu wrote:nu e de vanzare :D
in special dupa ce am devenit intimi si am impartit acelas sapun in aceiasi baie :lol:
si mai folositi si vaselina. HUOOOO !, vorba lui Emanuel. :twisted: :mrgreen: .
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
dcrist

Post by dcrist »

Fara vaselina, ca trebuie si Dr.Gi sa aiba o piine de mincat :lol:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
nedumeritu

Post by nedumeritu »

dcrist wrote:Fara vaselina, ca trebuie si Dr.Gi sa aiba o piine de mincat :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Nu este adevarat!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Post Reply