GLOCK-cea mai buna varianta cu bila
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
GLOCK-cea mai buna varianta cu bila
eu cred ca din toate marcile pe care le gasim in Romania, pe piata si la armurieri, Glock-ul ar fi cea mai puternica arma cu proiectil de cauciuc..
de fapt e impropriu, Glock-ul foloseste alte gloante decat cele cu bila pe care le stim noi..vezi : http://www.simunition.com/cartridges/cq ... ing_en.php
o sa revin cu alte informatii, dar astept parerile voastre..
stima.
de fapt e impropriu, Glock-ul foloseste alte gloante decat cele cu bila pe care le stim noi..vezi : http://www.simunition.com/cartridges/cq ... ing_en.php
o sa revin cu alte informatii, dar astept parerile voastre..
stima.
ideea e urmatoarea..eu lucrez de 3 ani in politia comunitara, deci nu ar trebui sa fie probleme, pot sa detin si arma cu glont..mai ales ca raspund de logistica instuitiei si am avut contacte cu ei, il cunosc personal pe directorul general din Romania..dingo20 wrote:Eu am incercat sa cumpar in toamna. Am luat legatura cu cei de la Glock Romania, dar acestia mi-au comunicat ca nu vand persoanelor fizice nici unul din cele 2 modele de pistol cu bila de cauciuc.
eu militez de multi ani pt drepturile cetateanului de a-si apara viata si proprietatea cu arma in mana..sunt scarbit de secretomania asta de 2 lei de la noi, nu stiu cum sa mai faca sa puna bete in roate cetatenilor de rand cand e vb de a achizitiona o arma..va garantez ca nu exista nici o lege care sa interzica comercializarea armelor Glock T catre populatie, e o conventie mai mult intre autoritati si firma..ei nu sunt interesati sa vanda la bucata, au contracte de la cateva zeci de bucati pana la cateva mii cu politia, armata, jandarmeria, etc..
http://www.glock.com/downloads/GLOCK_rum.pdfhaiosu wrote:cum ai luat legatura cu ei? o adresa ceva se poate...?!?dingo20 wrote:Eu am incercat sa cumpar in toamna. Am luat legatura cu cei de la Glock Romania, dar acestia mi-au comunicat ca nu vand persoanelor fizice nici unul din cele 2 modele de pistol cu bila de cauciuc.
Initial le-am dat un mail, ei mi-au transmis un nr. de tel si numele persoanei de contact- dl. A.Popescu.haiosu wrote:cum ai luat legatura cu ei? o adresa ceva se poate...?!?dingo20 wrote:Eu am incercat sa cumpar in toamna. Am luat legatura cu cei de la Glock Romania, dar acestia mi-au comunicat ca nu vand persoanelor fizice nici unul din cele 2 modele de pistol cu bila de cauciuc.
Datele de contact sunt aceleasi cu cele din linkul lui Alin.
-
alexsileanu
Ar fi interesant daca au schimbat politica de vanzari cei de la Glock, am participat la achizitionarea de armament pentru o Politie Comunitara si cei de la Glock nu vand arme persoanelor fizice indiferent de statut. Daca aveti si alte informatii cred ca ar fi multe persoane interesate.
Multumim anticipat!
Multumim anticipat!
-
catalin_suzeanu
Am fost contactat de catre GLOCK Romania, asta in urma unei solicitari legate de achizitionarea unui pistol Glock 26 insa raspunsul a fost : "Nu vindem catre persoane fizice"...si in urma intrebarii legate de ... legalitatea acestei decizii, raspunsul a venit..."Politica firmei austriece" ...Deci te crucesti cand afli ca poti sa cumperi Glock cu glont de plumb si nu poti cu glont din teflon...Motivul? sa nu fie dotat "civilul" mai bine decat fortele de ordine...Tot raspuns al respectivului domn caruia, din motive pur ortodoxe nu-i voi dezvalui identitatea pentru ca a fost o discutie mai mult decat amiabila, discutie ce in final mi-a intarit convingerea ca nu numai la noi sunt "discriminari" fata de persoanele fizice...
Cu stima,
Cata
Cu stima,
Cata
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Modalităţi specifice de procurare a armelor în cazul unor
categorii speciale de persoane
Art. 22. - (1) Persoanele care îndeplinesc o funcţie de demnitar sau care implică exerciţiul autorităţii publice pot procura arme de apărare şi pază şi de la instituţiile în care sunt încadrate sau, după caz, le pot primi în dar sau recompensă de la aceste instituţii, în condiţiile stabilite prin ordin al conducătorului instituţiei respective.
Fiti atenti, am vb cu directorul meu..eu o cumpar pe Politia Comunitara si el mi-o face cadou..a mai facut cineva chestia asta??
Art. 22. - (1) Persoanele care îndeplinesc o funcţie de demnitar sau care implică exerciţiul autorităţii publice pot procura arme de apărare şi pază şi de la instituţiile în care sunt încadrate sau, după caz, le pot primi în dar sau recompensă de la aceste instituţii, în condiţiile stabilite prin ordin al conducătorului instituţiei respective.
Fiti atenti, am vb cu directorul meu..eu o cumpar pe Politia Comunitara si el mi-o face cadou..a mai facut cineva chestia asta??
Last edited by alin on Sat Jan 04, 2014 3:23 am, edited 1 time in total.
Buna ziua.alin wrote:Modalităţi specifice de procurare a armelor în cazul unor
Nu am mai auzit asa ceva... dar sa stiti ca am oferta foarte buna la pistoale si revolvere Smith&Wesson si munitie la fel. Asa ca tinem aproape...
O zi buna.
Cu respect.
Radu
-
catalin_suzeanu
E bine sa verifici mai temeinic ceea ce crede directorul tau ca e posibil sa faca. Nu contest textul de lege pentru ca si eu pot sa-mi cumpar arma care e in evidenta contabila a institutiei unde lucrez. Dar de aici si pana a face astfel de "tranzactii"...recomand prudenta...alin wrote:Modalităţi specifice de procurare a armelor în cazul unor
"Tinem aproape" daca oferta este aceeasi: proiectil teflon indiferent daca e Glock sau Smith&Wesson, altfel?!?...Ar fi interesant daca am gasi la Arw ceea ce altii au dar nu ne dau..radu.b wrote:[Buna ziua.
Nu am mai auzit asa ceva... dar sa stiti ca am oferta foarte buna la pistoale si revolvere Smith&Wesson si munitie la fel. Asa ca tinem aproape....
O zi buna.
Cu respect.
Radu
Cu stima,
Cata
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009