Domule Radu, chair ati vorbit serios candati spus ca ati contactat Pobjeda? Va felicit pentru initiativa, chiar ma bucur sa aud acest lucru. Nu cred ca ar trebui sa va faceti probleme pentru rezistenta armelor RG88 sau PP, au fost deja testate de catre noi si nu am avut probleme de spargere a mansoanelor. Cred ca totusi ar trebui sa o importati si sa fie disponibila in magazin. Sper sa reusiti sa o importati direct si sa aveti un pret mai mic de 3ron pe cartus. Daca vreti doar sa o cumparati din Romania de la Novarm nu cred ca veti putea avea un pret competitiv.
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Domule Radu, chair ati vorbit serios candati spus ca ati contactat Pobjeda? Va felicit pentru initiativa, chiar ma bucur sa aud acest lucru. Nu cred ca ar trebui sa va faceti probleme pentru rezistenta armelor RG88 sau PP, au fost deja testate de catre noi si nu am avut probleme de spargere a mansoanelor. Cred ca totusi ar trebui sa o importati si sa fie disponibila in magazin. Sper sa reusiti sa o importati direct si sa aveti un pret mai mic de 3ron pe cartus. Daca vreti doar sa o cumparati din Romania de la Novarm nu cred ca veti putea avea un pret competitiv.
Buna ziua.
Da am contactat firma si probabil comanda se va materializa cam peste o luna. De la Novarm nu am luat niciodata marfa...Singurii cu care am colaborat in acest sens sunt cei de la NG Int. pentru Walther si munitia UAG. Si atat...
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
Super treaba ati facut atunci, va felicit sincer. As fi super incantat sa pot cumpara Pobjeda direct de la Arrow
Chiar ma simteam ca un tradator sa ma tot duc pe la Novarm dupa munitie
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)