Arme de la bulgari? Da de unde?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Eu m-am conversat cu baietii de la sotis din Bulgaria!
Si mi-au raspuns foarte promt la intrebarile mele. Mi-au trimis si un mail cu adresa si cu numerele de telefon. Iar daca vin sa imi cumpar arma de la ei sa ii anunt cu vreo cinci zile inainte pentru a avea nu arma, ci culoarea armei pe stoc pentru atunci cand voi veni!!!
Deci baieti seriosi si nu ca ar fi vorba de sute de euro pe o arma, ci doar un pistol de 35 de euro!
ADRESA SOTIS : Dobrinova Skala Blvd.
1343 Sofia
Bulgariq Sotis Arms Ltd.
Si mi-au raspuns foarte promt la intrebarile mele. Mi-au trimis si un mail cu adresa si cu numerele de telefon. Iar daca vin sa imi cumpar arma de la ei sa ii anunt cu vreo cinci zile inainte pentru a avea nu arma, ci culoarea armei pe stoc pentru atunci cand voi veni!!!
Deci baieti seriosi si nu ca ar fi vorba de sute de euro pe o arma, ci doar un pistol de 35 de euro!
ADRESA SOTIS : Dobrinova Skala Blvd.
1343 Sofia
Bulgariq Sotis Arms Ltd.
Streamer 2014
Ekol Special 99
GVTTA CAVAT LAPIDEM NON VI SED SAEPE CADENDO! (P. Ovidius Naso)
LIBERTAS EST POTESTAS FACIENDI ID QVOD IURE LICET!
Ekol Special 99
La Varna?
Pentru cei care vor sa mearga pe la Varna sa ia ceva, sa stiti ca io nu am gasit nimic. Doar cutite si arbalete!
Adevarul este ca nici nu am cautat prea mult pe stradutele adiacente centrului orasului!
Asa ca tot la Ruse este "raiul". Abia astept sa merg sa-mi iau, acum sa vad cand!
Am citit ca doar 2 arme de persoana te lasa sa treci la vama? Astept confirmare!
Da imi mai iau un amic si luam 4, dacai asa!
Hai, succes!
Adevarul este ca nici nu am cautat prea mult pe stradutele adiacente centrului orasului!
Asa ca tot la Ruse este "raiul". Abia astept sa merg sa-mi iau, acum sa vad cand!
Am citit ca doar 2 arme de persoana te lasa sa treci la vama? Astept confirmare!
Da imi mai iau un amic si luam 4, dacai asa!
Hai, succes!
Am intrat si pe forumuri de la oragie si sotis si am postat un anunt. Raspunsul --- in Bulgaria ei cumpara pistoalele pe baza de buletin si pot detine si 5 arme
))!!!! Te rog anunta-ma si pe mine cum este! Daca au arme nichelate de la Ekol, unde sunt magazinele si cum se comporta la vama...pentru ca eu bat aprox. 700 de km dus-intors in ultimele zile de concediu!
Bafta multa si spor la cumparaturi!!!
Bafta multa si spor la cumparaturi!!!
Streamer 2014
Ekol Special 99
Ekol Special 99
este vorba de introducerea legala de arme in romania, si se permit doar 2 arme la o trecere, indiferent de natura(autoaparare,tir sportiv) sau calibru. actele necesare sunt ca si pt cumpararea din ro (notificare). din bulgaria puteti lua cate vreti dar la vama trebuie sa le declarati si trebuie sa va supuneti legislatiei in vigoare.deci puteti avea cate notificari vreti(eu am avut la un moment dat 4 odata) dar legal la vama veti putea declara si introduce doar 2 de persoana.veti face mai multe drumuri, din pacate 
nu recomand achizitia pe numele altei persoane ca e mai complicat...dar nu intram in amanunte.
nu recomand achizitia pe numele altei persoane ca e mai complicat...dar nu intram in amanunte.
Ce stiti de taxele de comisionar vamal si taxa de prelucrare Asycuda, astea pe langa taxa de pod de la Ruse si cea de drum din Bulgaria care am inteles ca trebuiesc platite?
Streamer 2014
Ekol Special 99
Ekol Special 99
Eu merg la Ruse cu inca 3 tovarasi sa ne luam pistoale. Venim din Constanta.
Asadar suntem 4. Cine vrea, o persoana din Buc, sa vina cu noi sa ia de la ruse, atunci mai am un loc. Pretul, doar gazu il are de platit, negociabil, ca nu stiu cat e de la buc cu drumurile! Si, desigur sa aibe autorizatia de cumparare la el.
Asadar, noi pe miercuri sau joi vrem sa mergem. Cine vrea, luni sa-si depuna notificarea, ca pe miercuri-joi so aiba gata!
Mai vorbim in timpul weekendului, sa stabilim cum facem, cine vrea! Da, doar un loc este din pacate. Nu puteam pleca gol din Cta!
Cat e cu microbuzu pan la giurgiu, dela buc? Care stie? Hai, repede, sa facem treaba!
Asadar suntem 4. Cine vrea, o persoana din Buc, sa vina cu noi sa ia de la ruse, atunci mai am un loc. Pretul, doar gazu il are de platit, negociabil, ca nu stiu cat e de la buc cu drumurile! Si, desigur sa aibe autorizatia de cumparare la el.
Asadar, noi pe miercuri sau joi vrem sa mergem. Cine vrea, luni sa-si depuna notificarea, ca pe miercuri-joi so aiba gata!
Mai vorbim in timpul weekendului, sa stabilim cum facem, cine vrea! Da, doar un loc este din pacate. Nu puteam pleca gol din Cta!
Cat e cu microbuzu pan la giurgiu, dela buc? Care stie? Hai, repede, sa facem treaba!