stie cineva ceva de carpati cu bile?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
stie cineva ceva de carpati cu bile?
ceva noutati?ca ar fi cazul sa fie.
Re: .
imi permit sa va recomand sa contactati fabrica de la cugir; pistolul exista (a fost vazut la expomil de mai multi forumisti) si producatorul asteapta comenzi (bineinteles mari); sigur veti avea succes la vanzari cu el. cu siguranta, eu voi fi unul din cumparatori.radu.b wrote:Buna ziua.sckhreech wrote:chiar!!..... a aparut pana la urma carpatiul cu bila de cauciuc? i am just wainting
Eu nu am auzit.
O zi buna.
Radu
stima
Re: .
Buna ziua.BARTHY 2 wrote:imi permit sa va recomand sa contactati fabrica de la cugir; pistolul exista (a fost vazut la expomil de mai multi forumisti) si producatorul asteapta comenzi (bineinteles mari); sigur veti avea succes la vanzari cu el. cu siguranta, eu voi fi unul din cumparatori.radu.b wrote:Buna ziua.sckhreech wrote:chiar!!..... a aparut pana la urma carpatiul cu bila de cauciuc? i am just wainting
Eu nu am auzit.
O zi buna.
Radu
stima
S-a incercat acum cativa ani colaborarea cu ei cand au scos pistolul cu gaz si nu s-a reusit. Ramane sa incercam iarasi.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
Domnule Radu, stiti ca sunt un mare sustinator al firmei ARROW. Permiteti-mi sa va fac o recomadare vis-a-vis de legaturile cu Cugirul...incercati sa faceti tot posibilul sa luati un numar de arme de la ei..si pe bila, si pe gaze(sau cum doriti dvs) pentru ca eu garantez ca ve-ti avea succes pe piata. Eu m-am deplasat la Cugir sa cumpar Carpatiul si mi-am pus aceeasi intrebare: de ce nu exista pe piata la noi?? Daca aveti nevoie de sustinerea noastra, va sprijinim cu placere...trimitem mail-uri la dvs. la conducere, la Cugir..unde trebuie numai sa ne spuneti. ATENTIE! Cerere de pistoale rezistente exista, va rugam faceti un efort si aduceti aceste arme si in magazinele dvs! Nu mai vorbim de glock-ul pe glont care il au si care cred ca s-ar vinde si la dvs! Numai bine si nu ezitati sa ne cereti sprijinul! 
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Weapon of Ukraine
Buna ziua.Adrian_is wrote:Domnule Radu, stiti ca sunt un mare sustinator al firmei ARROW. Permiteti-mi sa va fac o recomadare vis-a-vis de legaturile cu Cugirul...incercati sa faceti tot posibilul sa luati un numar de arme de la ei..si pe bila, si pe gaze(sau cum doriti dvs) pentru ca eu garantez ca ve-ti avea succes pe piata. Eu m-am deplasat la Cugir sa cumpar Carpatiul si mi-am pus aceeasi intrebare: de ce nu exista pe piata la noi?? Daca aveti nevoie de sustinerea noastra, va sprijinim cu placere...trimitem mail-uri la dvs. la conducere, la Cugir..unde trebuie numai sa ne spuneti. ATENTIE! Cerere de pistoale rezistente exista, va rugam faceti un efort si aduceti aceste arme si in magazinele dvs! Nu mai vorbim de glock-ul pe glont care il au si care cred ca s-ar vinde si la dvs! Numai bine si nu ezitati sa ne cereti sprijinul!
Haideti ca v-ati apropiat de subiect. Stiti ca firma noastra este importator si distribuitor autorizat Smith&Wesson, competitorul principal a lui Glock pe piata. Noi am incercat tot soiul de variante dar...stiti cum este.Problemele acestea, cam de aceeasi natura se intampla si la marfa de pescuit. Multi prieteni-clienti-forumisti ne intreaba de ce nu aducem si de la firma... s.a.. Va dati seama ca sunt intelegeri comerciale intre noi si furnizori, de multe ori la negocieri(ca tot romanul) fortam sa obtinem avantaje maxime.De multe ori le obtinem dar cu anumite conditii.
Oricum lasati-ma sa mai incerc sa discut problema la nivel de directori, poate cine stie...
Va multumim pentru aprecierile si sustinerea dumneavoastra si sa stiti ca nu v-am uitat cu tzuica
Cu respect.
Radu
-
RoadRunner
"[Stiti ca firma noastra este importator si distribuitor autorizat Smith&Wesson, competitorul principal a lui Glock pe piata.]"
Piata la care va referiti dumneavoastra se imparte intre SRI,SIE,SPP si toti ceilalti care mai au in dotare produsele Glock.Ca sa nu aveti probleme de concurenta,de ce nu incercati cu o alta firma,neutra:Magnum Research,Beretta,CZ ?
Piata la care va referiti dumneavoastra se imparte intre SRI,SIE,SPP si toti ceilalti care mai au in dotare produsele Glock.Ca sa nu aveti probleme de concurenta,de ce nu incercati cu o alta firma,neutra:Magnum Research,Beretta,CZ ?
Buna ziua.RoadRunner wrote:"[Stiti ca firma noastra este importator si distribuitor autorizat Smith&Wesson, competitorul principal a lui Glock pe piata.]"
Nu inteleg (imi pare rau) ce doriti sa-mi spuneti. Discutia era despre pistolul Carpati. Va referiti la alt subiect?
O zi buna.
Cu respect.
Radu
-
RoadRunner
ARW este importator S&W,care este in concurenta cu Glock,care este asamblat la Cugir,care produce/vinde si Carpati 10X22T.Ca sa nu fie probleme de concurenta sau cum s-or numi,se pot cauta alte firme care produc arme cu munitie de cauciuc si care sa nu fie cumva afiliate la Glock.Asta ar insemna sa se renunte la ideea de a comercializa Carpatiul,dar macar asa s-ar impaca si capra si varza,doritorii de arme cu bila de cauciuc ar avea si alte modele in oferta iar compania dvs. nu ar avea de suferit din cauza faptului ca are relatii comerciale cu un concurent direct.Sper ca m-am facut inteles de data aceasta.
Buna ziua.RoadRunner wrote:ARW este importator S&W,care este in concurenta cu Glock,care este asamblat la Cugir,care produce/vinde si Carpati 10X22T.Ca sa nu fie probleme de concurenta sau cum s-or numi,se pot cauta alte firme care produc arme cu munitie de cauciuc si care sa nu fie cumva afiliate la Glock.Asta ar insemna sa se renunte la ideea de a comercializa Carpatiul,dar macar asa s-ar impaca si capra si varza,doritorii de arme cu bila de cauciuc ar avea si alte modele in oferta iar compania dvs. nu ar avea de suferit din cauza faptului ca are relatii comerciale cu un concurent direct.Sper ca m-am facut inteles de data aceasta.
Am inteles. Sa stiti ca am incercat mai multe variante, inclusiv cea cu CZ-ul (am vorbit ieri despre acest model) si nici una nu a fost tentanta din diferite motive.
Cu respect.
Radu
-
RoadRunner