emy wrote:sa inteleg ca nu aduceati munitia.......
o sa aduceti si cartuse de cal 8mm (blank si gaz)???
sau doar munitie pt modelele de arme pe care le comercializati?
va multumesc!
Buna seara.
Munitia cu gaz o importam noi si numai cal.9mm pentru pistoalele care le comercializam.
O seara buna.
Cu respect.Radu
Stimate domnule Radu,in ciuda faptului ca sunt daca pot spune asa......"nou in bransa" mi-asi permite sa va pun o intrebare dumneavoastra care din cate inteleg sunteti oarecum "reprezentantul" nostru celor posesori de arme neletale.Se pune foarte des intrebarea ce energie cinetica pot dezvolta anumite modele de arme si spre regretul multora(sunt sigur) raspunsul se doreste a fi pe departe precis.Oare comerciantii,cei care investesc in marfa achizitionata sa nu poata avea acces la informatii tehnice mai detaliate,ce ne puteti spune? Exemplul cel mai concludent este propria-mi persoana deoarece cand mi-am cumparat arma( Mauser HSc 90 ) simpatica doamna de la magazin nu a putut sa-mi dea nici cel mai mic detaliu,cat despre cartea tehnica insotita de arma stiti la fel de bine ca si mine cum sta treaba la capitolul detalii tehnice........ = 0 .Cu profund respect va multumesc anticipat pentru eventualul raspuns.
"Foloseste arma doar atunci cand aceasta este unica solutie"
emy wrote:sa inteleg ca nu aduceati munitia.......
o sa aduceti si cartuse de cal 8mm (blank si gaz)???
sau doar munitie pt modelele de arme pe care le comercializati?
va multumesc!
Buna seara.
Munitia cu gaz o importam noi si numai cal.9mm pentru pistoalele care le comercializam.
O seara buna.
Cu respect.Radu
asta stiu....dar intrebam in eventualitatea ca poate veti aduce si ce nu ati adus pana acum....poate trebuie comanda speciala?
am mai intrebat si de alte modele....rg70/ rg90.....baikal
daca sa presupunem as cumpara un rg 90 pt sotie...cal .315K... din asta nu aduceti ca e de 8 mm (scurt)
.......-----...... atunci poate aduceti rg 59 ...cal 9mm ;
daca eu gasesc munitie de 8mm in celalalt capat de Iasi....tot de acolo am sa cumpar si cartuse de 9mm....samd
ma scuzati....si promit sa nu va mai necajesc cu cererile mele.
o seara placuta!
flexibil29 wrote:Stimate domnule Radu,in ciuda faptului ca sunt daca pot spune asa......"nou in bransa" mi-asi permite sa va pun o intrebare dumneavoastra care din cate inteleg sunteti oarecum "reprezentantul" nostru celor posesori de arme neletale.Se pune foarte des intrebarea ce energie cinetica pot dezvolta anumite modele de arme si spre regretul multora(sunt sigur) raspunsul se doreste a fi pe departe precis.Oare comerciantii,cei care investesc in marfa achizitionata sa nu poata avea acces la informatii tehnice mai detaliate,ce ne puteti spune? Exemplul cel mai concludent este propria-mi persoana deoarece cand mi-am cumparat arma( Mauser HSc 90 ) simpatica doamna de la magazin nu a putut sa-mi dea nici cel mai mic detaliu,cat despre cartea tehnica insotita de arma stiti la fel de bine ca si mine cum sta treaba la capitolul detalii tehnice........ = 0 .Cu profund respect va multumesc anticipat pentru eventualul raspuns.
Buna ziua.
La intrebari asemanatoare cu a dumneavoastra au fost deschise mai multe topic-uri care au generat acele teste cu cronograful in poligon, teste facute de Babanu, Macarici s.a.. In cartea tehnica a armei dumneavoastra spune doar ca sa nu folositi munitie ce dezvolta mai mult de 100 J.
Energia dezvoltata de un pistol sau altul in principal depinde de mai multi factori tehnici care tin atat de pistol cat si de munitia care o folositi.
Recomandarea mea este sa cautati topic-urile respective si o sa obtineti un raspuns cat se poate de concret, cu date poze s.a.. Data cand au fost postate este intre 15.08.07 si 01.10.07.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
si vin si eu cu intrebarea.... cati Jouli dezvolta munitia cu bila de cauciuc pe care o comercializati?
Nu de alta, dar ca sa stim pe care putem o sa o folosim in conditii de siguranta si pe care nu...
imircea wrote:si vin si eu cu intrebarea.... cati Jouli dezvolta munitia cu bila de cauciuc pe care o comercializati?
Nu de alta, dar ca sa stim pe care putem o sa o folosim in conditii de siguranta si pe care nu...
Buna ziua.
Munitia de 10X22 exista 3 variante de putere: 35J, 50J, 70J. Toate trei variantele au fost importate de NG International si comercializate si de noi.
Informatia este furnizata de Sorinmok si preluata de pe un topic din luna august. Daca doriti mai multe informatii va rog sa urmariti testele facute cam in aceeasi perioada.
Cu respect.
Radu
radu.b wrote:
Munitia de 10X22 exista 3 variante de putere:
35J ............
50J ............
70J ............
Toate trei variantele au fost importate de NG International si comercializate si de noi.
Radu
....va rugam, completati spatiile....cu numele munitiei..
radu.b wrote:
Munitia de 10X22 exista 3 variante de putere:
35J ............
50J ............
70J ............
Toate trei variantele au fost importate de NG International si comercializate si de noi.
Radu
....va rugam, completati spatiile....cu numele munitiei..
Buna ziua.
Imi cer scuze puteti fi mai explicit?
Cu respect.
Radu
dar sa nu te bucure prea tare caci munitia care dezvolta cea mai mare energie cinetica are o bila facuta din burete ca altfel nu pot sa-i zic; probabil ca daca ar fi combinat pulberea de la pobjeda cu bila de la umarex ( UAG ) s-ar fi obtinut ceva ca lumea.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
“feci sed iure feci"
Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)