Nou RG 88 cu bila !

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

radu.b

Post by radu.b »

yanq wrote:....daca se publica rezultatele...se va vinde un singur pistol si un singur tip de munitie... :D

..@dl radu
La magazinul din Buzau de ce nu trimiteti si Pobjeda, UAG albastru..etc..sa aiba clientul de unde alege, testa si compara?
Buna ziua.
Au fost toate modelele de cartuse mai putin cele Pobjeda. Modelul comercializat este ales in urma testarilor facute de clienti si functie de rezultatele sau problemele aparute,asa am ajuns la munitia verde. Firma importatoare a munitiei UAG este NG International cu care Arrow are relatii de afaceri.
Va rog ca atat dumneavoastra cat si ceilalti participanti la forum sa propuneti munitie pe care sa o putem aduce. Multumim cu aceasta ocazie lui Babanu', Macarici, Sorin Mok s.a.(imi cer scuze sunt prea multi) pentru toate testele facute si pot sa va spun ca parerea lor a influentat hotararea de a aduce munitie Pobjeda intr-un viitor foarte apropiat.
Sarbatori fericite si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
bond008

Post by bond008 »

rog spunetimi adresa magazinului din brasov si daca mai au RG88 cu bila si pretul acestuia.Multumesc, plus acolo cu cine sa vorbesc.
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
Nikki

Post by Nikki »

radu.b wrote:Va rog ca atat dumneavoastra cat si ceilalti participanti la forum sa propuneti munitie pe care sa o putem aduce.
Cel mai bine ar fi, daca puteti, sa reveniti la UAG albastru in cazul in care PG nu se poate. UAG verde este mai slaba si decat UAG rosu :cry: :cry: :cry:
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Nikki wrote:
radu.b wrote:Va rog ca atat dumneavoastra cat si ceilalti participanti la forum sa propuneti munitie pe care sa o putem aduce.
Cel mai bine ar fi, daca puteti, sa reveniti la UAG albastru in cazul in care PG nu se poate. UAG verde este mai slaba si decat UAG rosu :cry: :cry: :cry:

SUBSCRIU !!!
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
dingo20

Post by dingo20 »

Si eu sunt de acord cu Nikki, de la UAG cele mai bune sunt cele albastre.

Si pentru ca se apropie sarbatorile, va doresc tuturor forumistilor ca sfanta sarbatoare a Nasterii Domnului sa va aduca insemnate castiguri sufletesti si multe clipe frumoase, de tihna si veselie alaturi de cei dragi. Si fie ca Noul An sa va inmulteasca bucuriile si sa vi le insoteasca cu belsug si noroc in tot ce faceti!
yanq

Post by yanq »

Stiind ca la Arrow Buzau nu au decat UAG verde ieri am trecut pe la celalalt magazin buzoian de vanatoare si pescuit (deschis dupa revolutie....omul de acolo are o experienta de peste 15 ani in comertul cu astfel de produse...)

...si ce am gasit :) ...munitie Pobjeda (cutii mici rosii)...dar bucuria a fost de scurta durata...pt ca omul m-a intrebat daca sigur vreau din aceea..si l-am intrebat de ce?...atunci a desfacut cutia si mi-a aratat faptul ca bila din cauciuc e mult iesita in afara cartusului fapt ce a determinat in multe cazuri (atat la clientii lui ..cat si din propriile teste)...blocarea cartuselor in incarcator...omul a fost sincer si m-a avertizat...asa ca am luat tot UAG verde...
..voi ce ziceti?
Walther PP Nickel
Image
dcrist

Post by dcrist »

Poti impinge bila in cartus.
yanq

Post by yanq »

dcrist wrote:Poti impinge bila in cartus.
..m-am gandit si eu...dar din consistenta si forma cauciucului mi-a dat seama ca precizia lasa de dorit..asa ca am ramas deocamdata la UAG verde si nimeresc bine de la 8 metri cu ea..
Walther PP Nickel
Image
Nikki

Post by Nikki »

La ce iti trebuie precizie? Pana in 3 metri te asigur ca nu ratezi un om, iar la distanta mai mare degeaba tragi...cu orice munitie cu bila.
yanq

Post by yanq »

Nikki wrote:La ce iti trebuie precizie?
..pentru cutiile de bere....ce satisfactie ai cand tragi de la 3 m in ele...?
Walther PP Nickel
Image
Nikki

Post by Nikki »

OK :lol: :lol: :lol: aici te inteleg! Eu am slabiciune pentru pepeni :lol:
flexibil29

Post by flexibil29 »

Interesant este ca va intereseaza munitia ,verde,albastra,rosie ,etc pentru precizia pe care o puteti atinge.Totusi sfatul meu este sa optati pentru munitia puternica avand in vedere ca sunteti posesori de arme pentru autoaparare ci nu arme de tir.Cat despre pepeni,cutii de bere,etc..........,ce sa spun..........prefer "carnea vie" :D
"Foloseste arma doar atunci cand aceasta este unica solutie"
Nikki

Post by Nikki »

Pai ce sa facem daca nu ne ataca nimeni (slava domnului)? Tragem si noi in ce putem :roll: :D E un mod foarte placut de a te relaxa. In ce priveste munitia de la Tekhrim, daca gasesti la noi, ai din partea mea 20 de pepeni-tinta :D la vara la poligon :D
Din cate stiu eu cei de la Tekhrim nu produc 10x22T, doar 9mm si 10x23T si cel mai apropiat loc de unde poti achizitiona (tot asa, din ce stiu eu) este din Basarabia/Ucraina.
radu.b

Post by radu.b »

flexibil29 wrote:Interesant este ca va intereseaza munitia ,verde,albastra,rosie ,etc pentru precizia pe care o puteti atinge.Totusi sfatul meu este sa optati pentru munitia puternica avand in vedere ca sunteti posesori de arme pentru autoaparare ci nu arme de tir.Cat despre pepeni,cutii de bere,etc..........,ce sa spun..........prefer "carnea vie" :D
Buna ziua.
Munitia UAG este importata si comercializata de firma NG Int., cu care avem relatii de afaceri. Decizia modelului de cartus (albastra,rosie sau verde) le apartine avand in vedere problemele care le-au avut ei cu pistoalele care le importa. Mai dureaza putin si reusim sa aducem si noi munitia noastra.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
emy

Post by emy »

sa inteleg ca nu aduceati munitia.......
o sa aduceti si cartuse de cal 8mm (blank si gaz)???
sau doar munitie pt modelele de arme pe care le comercializati?
va multumesc!
Post Reply