VALTRO 98 CIVIL 9mm

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Lionheart

VALTRO 98 CIVIL 9mm

Post by Lionheart »

Stie cineva de unde pot procura un pistol VALTRO 98 CIVIL 9mm pe gaze precum si munitia aferenta+ un incarcator de rezerva??
Cei de la arrow pt procura aceasta arma la comanda?Sau daca nu, am rugamintea cine cunoaste alta firma sa-mi dea un mesaj pe privat
Multumesc anticipat
radu.b

Re: VALTRO 98 CIVIL 9mm

Post by radu.b »

Lionheart wrote:Stie cineva de unde pot procura un pistol VALTRO 98 CIVIL 9mm pe gaze precum si munitia aferenta+ un incarcator de rezerva??
Cei de la arrow pt procura aceasta arma la comanda?Sau daca nu, am rugamintea cine cunoaste alta firma sa-mi dea un mesaj pe privat
Multumesc anticipat
Buna ziua.
Acest pistol nu il comercializam noi si din pacate nu avem cum sa facem comanda pentru un singur pistol(implica multe formalitati).Incercati la celelalte magazine. Dar de ce neaparat modelul acesta? RG88 nu este bun?
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
Luciano

Post by Luciano »

Dupa ce m-am jucat putin cu aceasta arma ( VALTRO 98 CIVIL 9mm ), nu o pot recomanda cuiva care doreste o arma de purtat zilnic deoarece este foarte grea; garantat dupa prima luna o sa renunti la ea.
In schimb este buna de colectie.

Daca eventual te gandesti ca se poate transforma usor pentru a folosi cartuse cu bila, nu e chiar asa simplu, se poate doar prin inlocuirea tevii asa ca nu renteaza.

L.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
Lionheart

Post by Lionheart »

Vreau sa multumesc in primul rand celor de mai sus care mi-au raspuns si sa fac niste precizari:
-imi place pistolul pt ca are magazia mai mare si in primul tand ca design
-am zis de Valtro pt ca mi-a placut f mult designul si Mai ales ca e metal, chiar daca e greu si nu m-am gandit sa-l modific pt bila pt ca nu am incredere in eficienta bilei de cauciuc la viteza masurata in J care se vinde la noi in tara,poate doar daca tragi la cap sa faci damage ca la pumn sau in ochi
-cel mai important aspect :vreau un pistol care sa nu se blocheze chiar daca trag 2 incarcatoare consecutiv, bineninteles folosind munitie adecvata,vreau sa trag blank si gaze(cs si piper)
-am dat search pe google pe image la rohm, modelul specificat de Dl. Radu B si am vazut imagini in care arata destul de bine ca design, dar am inteles ca sunt facute din zamac si am auzit (si aici pe forum si in afara) ca au fost destule incidente cu ele...nu vreau sa jignesc pe nimeni si niciun producator sau importator...vreau doar o arma(pistol), sa nu se blocheze, sa nu se sparga(d-asta ziceam de Valtro) si un incarcator de rezerva+ munitia aferenta..
Am inteles de la Dl Radu ca e mai complicat sa comanzi o sg arma, asta e..
Daca imi este asigurata garantia, banii nu sunt o problema!
Numai bine!
Guest

Post by Guest »

Pai si Valtro e tot din zamak!
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
radu.b

Post by radu.b »

Lionheart wrote:Vreau sa multumesc in primul rand celor de mai sus care mi-au raspuns si sa fac niste precizari:
-imi place pistolul pt ca are magazia mai mare si in primul tand ca design
-am zis de Valtro pt ca mi-a placut f mult designul si Mai ales ca e metal, chiar daca e greu si nu m-am gandit sa-l modific pt bila pt ca nu am incredere in eficienta bilei de cauciuc la viteza masurata in J care se vinde la noi in tara,poate doar daca tragi la cap sa faci damage ca la pumn sau in ochi
-cel mai important aspect :vreau un pistol care sa nu se blocheze chiar daca trag 2 incarcatoare consecutiv, bineninteles folosind munitie adecvata,vreau sa trag blank si gaze(cs si piper)
-am dat search pe google pe image la rohm, modelul specificat de Dl. Radu B si am vazut imagini in care arata destul de bine ca design, dar am inteles ca sunt facute din zamac si am auzit (si aici pe forum si in afara) ca au fost destule incidente cu ele...nu vreau sa jignesc pe nimeni si niciun producator sau importator...vreau doar o arma(pistol), sa nu se blocheze, sa nu se sparga(d-asta ziceam de Valtro) si un incarcator de rezerva+ munitia aferenta..
Am inteles de la Dl Radu ca e mai complicat sa comanzi o sg arma, asta e..
Daca imi este asigurata garantia, banii nu sunt o problema!
Numai bine!
Buna ziua.
RG88 este un pistol foarte bun, cred ca ati inteles gresit. Alte modele au fost cu incidente. Forum-istii au facut un clasament al pistoalelor si pe primul loc este RG88(puteti verifica).
Oricum gusturile nu se discuta si daca Valtro este preferatul dumneavoastra nu insist. Totusi daca va razganditi... :wink:
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
yanq

Post by yanq »

radu.b wrote: Buna ziua.
RG88 este un pistol foarte bun, cred ca ati inteles gresit. Alte modele au fost cu incidente. Forum-istii au facut un clasament al pistoalelor si pe primul loc este RG88(puteti verifica).
Cel mai bun la raportul pret-calitate... :)
Last edited by yanq on Tue Jan 08, 2008 10:51 pm, edited 1 time in total.
Walther PP Nickel
Image
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

yanq wrote:
Ce mai bun la raportul pret-calitate... :)
AI AUZIT BABANULE ??? :wink:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
yanq

Post by yanq »

BARTHY 2 wrote:
yanq wrote:
Ce mai bun la raportul pret-calitate... :)
..dar daca luam in calcul doar calitatea, facand abstractie de pret??...ajungem la obiectul din semnatura mea, nu? :lol:
Walther PP Nickel
Image
Lionheart

Post by Lionheart »

pan la urma RG sau Walter??
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

yanq wrote:
BARTHY 2 wrote:
yanq wrote: Ce mai bun la raportul pret-calitate... :)
..dar daca luam in calcul doar calitatea, facand abstractie de pret??...ajungem la obiectul din semnatura mea, nu? :lol:
da, pentru defilare sunt recomandate armele lucioase.
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
emy

Post by emy »

Lionheart din care vrei tu.....baietii sunt amuzanti
dar unul e mai mare ..altul e mai mic.....samd pana le descoperi toate diferentele....lungime, gramaj. tu hotarasti. le tii in mana, si cumperi pe care vrei.....mai ales ca din ce am inteles vrei pe gaz.
Adrian_is

Post by Adrian_is »

:lol: mai baieti mai..sunteti culmea!
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
bond008

Post by bond008 »

valtro 98 civil pe gaz nui din zamac, este din metal, am dat de pamant cu el nici o zgarietura, am tras cu el si nu s-a blocat, daca ai un toc pentru el(unu mai usor sa nu fie din piele) il poti purta fara probleme si daca ai un tricou sau bluza nu se vede, la un moment dat te obijnuiesti si te simti chiar foarte bine cu el.Asa ca....
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

bond008 wrote:valtro 98 civil pe gaz nui din zamac, este din metal, ......................................
si zamacul este tot metal dar un metal neferos. un aliaj defapt.
Image
“feci sed iure feci"

Post Reply