Arme
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
gabrielobabacu
arme
sa inteleg ca armele comercializate de uti sunt cele mai puternice?
Presedintele ANDA e coleg de forum cu noi, iar asociatia exista bine mersi.bond008 wrote:anda nu stiu sigur dar din ce am inteles nu mai exista si daca exista rog ca cel care a ainfintato sa ma contacteze. iar anca este asociatia colectionarilor, cea ce inseamna altceva.
ANCA are un statut asemanator cu ANDA, doar ca actioneaza pe o plaja mai ingusta. Si sunt si colectionari de arme neletale!
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Pai daca exista anda de ce nu apare nicaieri? nu exista site, publicitate, etc???? si eu vreau sa intru atuncea in anda dar nu stiu cum, rog sa fiu contactat si sa mi se dea cateva detali, ma intereseaza sa fiu membru care sa lupte pentru ideile, statut, lege. asa ca astept un semn.
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
Ce stiti de armele 'de semnalizare' (altfel nu stiu sa traduc
)? Are cineva? Chiar se poate trage cu ele sau se desfac bucatele?
In speta e vorba de o replica Beretta adusa din Italia care poate trage numai cu blank-uri 9 mm. Pe acolo le-am vazut in librarii pe la 60-120 E si se vindeau peste 18 ani, fara nicio alta hartie. Fostul proprietar i-a demontat marker-ul rosu de la gura tevii (obligatoriu in Italia ca sa stie politia ca n-ai un pistol adevarat si sa nu te impuste
) si se vede ca teava este obstruata complet, pentru evacuarea gazelor avand un mic orificiu pe fata superioara. Cam tot e din aliaj usor, nu foarte bine intretinut dar este o replica foarte fidela a originalului iar pretul e 'ultracompetititv'. L-as lua numa de joaca.
In speta e vorba de o replica Beretta adusa din Italia care poate trage numai cu blank-uri 9 mm. Pe acolo le-am vazut in librarii pe la 60-120 E si se vindeau peste 18 ani, fara nicio alta hartie. Fostul proprietar i-a demontat marker-ul rosu de la gura tevii (obligatoriu in Italia ca sa stie politia ca n-ai un pistol adevarat si sa nu te impuste
Buna ziua si La multi ani!violiv wrote:Ce stiti de armele 'de semnalizare' (altfel nu stiu sa traduc)? Are cineva? Chiar se poate trage cu ele sau se desfac bucatele?
In speta e vorba de o replica Beretta adusa din Italia care poate trage numai cu blank-uri 9 mm. Pe acolo le-am vazut in librarii pe la 60-120 E si se vindeau peste 18 ani, fara nicio alta hartie. Fostul proprietar i-a demontat marker-ul rosu de la gura tevii (obligatoriu in Italia ca sa stie politia ca n-ai un pistol adevarat si sa nu te impuste) si se vede ca teava este obstruata complet, pentru evacuarea gazelor avand un mic orificiu pe fata superioara. Cam tot e din aliaj usor, nu foarte bine intretinut dar este o replica foarte fidela a originalului iar pretul e 'ultracompetititv'. L-as lua numa de joaca.
Nu imi dau seama exact despre ce pistol este vorba. Dar detinatorii de pistoale cu gaz au ca accesoriu la arma, lansator de rachete(sau cartuse de semnalizare) si se gaseste la orice model.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
Poti trage linistit cu el oarbe. Am si eu cateva.Le zice pistoale de alarma.violiv wrote:Ce stiti de armele 'de semnalizare' (altfel nu stiu sa traduc)? Are cineva? Chiar se poate trage cu ele sau se desfac bucatele?
In speta e vorba de o replica Beretta adusa din Italia care poate trage numai cu blank-uri 9 mm. Pe acolo le-am vazut in librarii pe la 60-120 E si se vindeau peste 18 ani, fara nicio alta hartie. Fostul proprietar i-a demontat marker-ul rosu de la gura tevii (obligatoriu in Italia ca sa stie politia ca n-ai un pistol adevarat si sa nu te impuste) si se vede ca teava este obstruata complet, pentru evacuarea gazelor avand un mic orificiu pe fata superioara. Cam tot e din aliaj usor, nu foarte bine intretinut dar este o replica foarte fidela a originalului iar pretul e 'ultracompetititv'. L-as lua numa de joaca.
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
asociatiearme@yahoo.combond008 wrote:referitor la site anda am tot incercat sa intru pe el dar spune ca nu mai exista, deci?? astept un semn
deja am luat legatura domnul Stancu si luna asta platesc cotiazatia si trimit actele, sunt multumit de statut, recomand sa intre cat mai multa lume in asociatie(asta depinde de moralitatea fiecaruia) pentru a putea avea un cuvant cat mai puternic in promulgarea legilor referitoare la arme.
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
Ce isi mai iau unii forumisti de pe forumurile similare
http://www.anca.com.ro/forum/viewtopic.php?t=185
http://www.anca.com.ro/forum/viewtopic.php?t=185
-
nedumeritu
Pai atunci sa le aratam si noi...Guest wrote:E vorba de principiu, ca de aratat, nu putem...![]()
prinicipiul, nu?
mama lor de imperialisti decadenti si liberali,
ce-o fi in mintea lor de ii lasa pe aia cu tunul prin curte?!
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Noua este reeditarea moderna a unui concept mai vechi....dingo20 wrote:Noutati din SUA:
http://www.palmpistol.com
Din pacate pagina se incarca destul de greu.
http://www.nfa.ca/content/view/106/197/