Nou RG 88 cu bila !
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
care a iesit victorios ca pistol sau ca munitie?
cred ca fiecare cioara isi va lauda puiul... parerea mea este ca rg are aceleasi calitati ca si contracandidatul sau dar pretul il face sa fie pe primul loc...
dar e vb si de noroc... poti nimeri 1 arma cu defect si sa crezi ca toate sunt la fel... dupa teste doar 2 pistoale s-au ridicat... mai ramane si 99T dar se pare ca au ajuns cam multe inapoi la firme, la service. p99 ramane o solutie doar in varianta glont (parerea mea)
cred ca fiecare cioara isi va lauda puiul... parerea mea este ca rg are aceleasi calitati ca si contracandidatul sau dar pretul il face sa fie pe primul loc...
dar e vb si de noroc... poti nimeri 1 arma cu defect si sa crezi ca toate sunt la fel... dupa teste doar 2 pistoale s-au ridicat... mai ramane si 99T dar se pare ca au ajuns cam multe inapoi la firme, la service. p99 ramane o solutie doar in varianta glont (parerea mea)
tocmai ca rezultatele s-au publicat (multumita lui babanu si tutror celorlalti) [ps: mai cititi si voi pe aici baietzi...] si rezultatul rezultatelor este ca firma arrow incearca sa aduca pobeda... oricum sa speram ca nu veti fi nevoiti sa folositi niciodata arma in caz de forta majora ci doar la teste si trageri in poligoane!
SARBATORI FERICITE TUTUROR!!
SARBATORI FERICITE TUTUROR!!
concursurile tip ipsc se poate si in romania cu pistoale cu aer comprimat, airsoft, si cu bile de cauciuc, precizia la o munitie mai puternica este chiar foarte buna, iar un concurs ca acesta se trace maxim 3 bile intr-o tinta de la maxim 6 metri, iar pentru distanta mare se face la maxim 10m, referitor la pretul munitiei, din aceasta cauza se face asociatie, sponsori, publicitate, etc,
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.