Guest wrote:Daca voi sunteti "acei frumosi nebuni", inseamna ca eu sunt urat si sanatos la cap?haiosu wrote:degeaba exista "acei frumosi nebuni si armele lor minunate" cum ar fi:
- "gasca pistolarilor" (din care ma bucur sa fac parte):babanu, macarici,idmisto,BARTHY 2,Nikki,si toti ceilalti care au participat la testele pistoalelor cu bila de cauciuc
- "gasca ac-istilor" : cyrus12, roadrunner, eugen N,ave25,parabelum si toti membrii clubairguns
- "gasca vanatorilor" scirocco, hunt,ave25,violiv, bill, si multi multi altii
- "gasca impatimitilor" :adrian_is, adrianppp, cristib, catalin suzeanu, sorin mok, si multi altii
.Trebuie sa ma orientez spre o gasca de cartier...
![]()
Si ca sa lamuresc nelamurirea , nikul Guest l-am luat pentru ca numele meu era "ocupat" de altcineva. Si pentru ca tot postam ca guest, nu mi-am mai fortat imaginatia. Sunt lenes, e drept, asa spune si nevasta-mea...![]()
doamne fereste, cristi nu te-am uitat. doar si tu esti (alaturi de violiv,bill si altii) o sursa de informatii deloc de neglijat si demna de luat in seama.
imi cer scuze fata de tine si de cei pe care i-am mai omis dar repet :
"(o lista incompleta de nume, [...] "
adevaratii pasionati sunt multi, si din pacate toate actiunile s-au rasfrant asupra noastra nu asupra infractorilor in adevaratul sens al cuvantului.
mai are sens sa mai amintesc disparitia (mai mult decat regretata) a revistelor de profil, editate,tiparite etc, in limba romana?!?