INTREBARE!!!

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
PIEDONE_BBG

INTREBARE!!!

Post by PIEDONE_BBG »

as dori sa stiu daca exista pe piata arme cu gaz sau bila de cauciuc dar model: arma de vanatoare sau shotgun nu gen pistol: mauser,walter etc.
- daca exista as vrea sa stiu un pret si daca pot face comanda cat mai repede si unde ?! detin permis de port arma!
B B G
dcrist

Post by dcrist »

Exista munitie pt armele de vinatoare in cal 12 si 16 cu munitie de cauciuc dar nu am vazut prin magazine de vinzare tipul asta de munitie, doar la institutiile abilitate sa asigure ordinea publica. Altfel de arme cu cauciuc am vazut doar la UTI, au ceva pistoale care folosesc munitie asemanatoare cu cea de vinatoare cu bile de cauciuc.P.S. Guest e mai bine informat :wink:
Last edited by dcrist on Wed Dec 05, 2007 9:52 pm, edited 1 time in total.
Guest

Post by Guest »

Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

exista in bulgaria replica a carabinei cu repetitie winchester dar nu o poti aduce in romania deoarece legea romana nu da dreptul persoanelor fizice sa poarte decat arme de autoaparare ( gaz sau bila ) scurte ( pistol sau revolver) care sa nu depaseasca 60 cm lungime ) ori carabina respectiva are 90 cm.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
radu.b

Re: INTREBARE!!!

Post by radu.b »

PIEDONE_BBG wrote:as dori sa stiu daca exista pe piata arme cu gaz sau bila de cauciuc dar model: arma de vanatoare sau shotgun nu gen pistol: mauser,walter etc.
- daca exista as vrea sa stiu un pret si daca pot face comanda cat mai repede si unde ?! detin permis de port arma!
Buna ziua.
Exista munitie cu bila de cauciuc pentru arme de vanatoare cal.12 si le avem chiar noi in magazine la vanzare. Daca aveti autorizatie de cumparare pentru arme de vanatoare puteti merge oricand la colegii mei.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
PIEDONE_BBG

Post by PIEDONE_BBG »

BARTHY 2 wrote:exista in bulgaria replica a carabinei cu repetitie winchester dar nu o poti aduce in romania deoarece legea romana nu da dreptul persoanelor fizice sa poarte decat arme de autoaparare ( gaz sau bila ) scurte ( pistol sau revolver) care sa nu depaseasca 60 cm lungime ) ori carabina respectiva are 90 cm.
poti sa imi dai un site sau link sa vad si eu arma? respectiv un pret.... merci
B B G
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

PIEDONE_BBG wrote:..........
poti sa imi dai un site sau link sa vad si eu arma? respectiv un pret.... merci

poti sa o vezi aici : http://sotisbg.com/shop/product_info.ph ... ucts_id=60

e interesant de avut asa ceva acasa dar din pacate e cam lunga
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
emy

Post by emy »

1lv = ......? ron? ms babane! era si convertor valutar :oops: dar nu l-am vazut
Last edited by emy on Fri Dec 07, 2007 7:20 am, edited 2 times in total.
Babanu

Post by Babanu »

180Lv = ~95E
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
bond008

intrebare

Post by bond008 »

Aveti de vanzare incarcator pentru pistol cu gaza valtro 98 civil de 9mm in magazinul din brasov? ca in sibiu nu stiu sa aveti magazin.
bond008

O alta intrebare

Post by bond008 »

Nimeni nu doreste sa infinteze o Asociatie Nationala a Detinatorilor de Arme Neletale? eu as vrea sa infintez aceasta asociatie dar trebuie sa fie si doritori, nui asa??? :wink: si daca in asa ceva se baga si o firma ca arrow va dati seama ca ar merge treaba. Astept raspunsuri.
bond008

intrebare

Post by bond008 »

Vindeti cumva pistoale carpati care folosesc gloante cu bile de cauciuc? se fac modele de acest tip? si cam care ar fi pretul unuia de acest tip? va multumesc
dcrist

Post by dcrist »

Nu vind pentru ca inca nu se fabrica, la expozitia de armament din octombrie a fost prezentat un pistol Carpati folosind munitie cu bila de cauciuc dar nu stiau data aparitiei si nici daca se va produce pe scara larga, asteptau reactiile pietii sa vada daca ar fi cineva interesat de model si pe urma vor lua o decizie,nici de pret aproximativ nu stiau sa zica nimic,poti incerca cu un tel. la fabrica sa vezi ce sa mai hotarit.P.s. ai pm cu link catre tocuri facute dupa beretta 92 fs sunt duale si ham si pt curea.
bond008

Post by bond008 »

multumesc pentru informatii, am sa ma uit, eu vreau ceva din corduna, sunt mai usoare si mai practice, multumesc inca o data
Post Reply