Eu propun sa ne intalnim sambata la ora 9:oo la statia de metrou Gorjului(de fapt acolo unde ne-am mai adunat),pentru a fi la 10:00 in poligon.
Nu de alta,dar am observat ca suntem"deficitari"la capitolul punctualitate.
Astept confirmari,inclusiv pe telefon.0742914320.
La arw mosilor nu aveau munitie 10x22T... Dar domnul de acolo a fost foarte amabil ca de obicei si a sunat la arw maihai bravu sa vada daca ei au... In concluzie am fost acolo si am luat UAG VERDE... vedem maine ce le poate "pielea"
Bai fratilor bai...era vorba ca ne ziceti si noua cum fu tragerea din poligon cu cartuse pe bila( din cutia cu verde) nu?...ceva rezultate sau uitara-ti?
dingo10 wrote:Dupa parerea mea cea mai puternica munitie cal. 10x22T este Pobjeda.
Subscriu.
Ce e de reprosat munitiei pobjeda ,e calitatea bilei care e mai moale si se desface pe teava cu mai multe sicane.Ideala ar fi cu bila de la uag care e si mai tare.
Mai o nedumerire
De ce nu spuneti de unde sunteti,fratilor?Va e teama sau rusine?Sau pe forumul asta se discuta ilegalitati(arme )si asa va simtiti mai aparati?
dingo10 wrote:Dupa parerea mea cea mai puternica munitie cal. 10x22T este Pobjeda.
conform cronografului asa este dar materialul din care este facuta bila pune semne de intrebare; interesant ar fi sa facem niste teste pt. a observa efectul la tinta cat si precizia intrucat la anumite pistoale pe traseul parcurs prin teava bila se cresteaza si atunci traiectoria ei exterioara este mai ciudata.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
“feci sed iure feci"
Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)