Citind topicurile acestui forum m-am decis (sper!) sa achizitionez un Walther PP Nichelat de la Arrow Buzau...dar strict despre acest model nu gasesc chiar nimic. Nu il are nimeni? ceva teste? macar cateva poze detaliate...
Baiatul de la magazinul Arrow din Buzau mi-a promis ca mi-l aduce de sambata trecuta...dar mi-a comunicat ca s-a ivit o problema...si acum astept sambata asta....sper sa nu mai apara altceva ca vin si-l cumar eu din Bucuresti.
Dar pana soseste..totusi as mai dori ceva detalii...mecanismul e identic cu Walther-ul PP negru? are un singur opritor in partea de sus a tevii?
"Jucandu-ma" (prin amabilitatea vanzatorului)...cu modelele Walther PP negru, RG88 si Mauser...am constatat ca la Walther teava are un usor "joc" (tinand degetul la capatul tevii pe unde iese glontul teava se misca foarte usor prin apasare spre extreme in acel locas (cat ii permite culata...sper ca n-am gresit termenul)...la celelalte modele teava e perfect fixa...acest fapt dandu-mi o oarecare "nesiguranta" in privinta Waltherului...la fel e si modelul nichelat?...
-termenii "single action" (SA) si "double action" (DA) - ce insemna?..am citit explicatia in engleza ..dar spre rusinea mea nu prea am inteles.
-Waltherul PP Nichelat cu bila se poate folosi si cu...cartus cu gaz?
- ce toc recomandati ?...am inteles ca unele ataca nichelul..
Pana sambata sper sa rezolv toate aceste "necunoscute" si sa ma decid asupra achizitiei...va multumesc.