Magazine si adresele lor

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

radu.b

Post by radu.b »

catalin_suzeanu wrote:Domnule Radu Buloca, n-are rost sa va reamintesc discutiile telefonice si incercarile nenumarate de a va contacta. Pana la urma, dupa multe insistente colega dvs mi-a dat mobilul...Cand intr-un final ati raspuns mi-ati cerut scuze ca nu ati reusit sa va tineti de cuvant, promitandu-mi ca in maxim doua zile vor ajunge la magazin cele solicitate...Lanterna si tocul le-ati trimis in urma cu 2 saptamani nu "imediat" a doua zi (adica nu in 20 sept.2007)...Repet..nu are rost nici nu e cazul sa va trimit pe email convorbirile telefonice (din pacate atat pentru mine cat si pentru cei cu care vorbesc toate convorbirile se inregistreaza automat cand sun de pe telul de serviciu). Va rog sa nu incercati sa-mi aruncati in carca vina de a nu avea dvs pe stoc accesorii elementare: toc, cartuse obisnuite, lanterna
Imi dati senzatia din randurile dvs de mai sus ca ori incercati sa iesiti deasupra mea (acuzandu-ma de neparolism sau dezinteres) ori chiar nu va mai amintiti toate discutiile telefonice purtate cu mine inclusiv cand erati intr-un MccDonalds din Bucuresti si cu greu mi-ati raspuns, apelurile mele repetate atat pe mobilul 0726.557.988 cat si pe fixul 221.0690 dovedind dorinta expresa de a intra intr-un final in posesia acelor accesorii promise de dumneavoastra.

Un istoric pe care va nu-l redau cu placere....

Pe 19 sept 2007 la 8.42:

"From: catalin_suzeanu
To: radu.b
Posted: Wed Sep 19, 2007 8:42 am
Subject: Raspuns, va rog
Va salut...imi puteti da un raspuns legat de accesoriile solicitate?

Cu stima,

Catalin Suzeanu"

Tot pe 19 sept 2007 15.42 :

"From: radu.b
To: catalin_suzeanu
Posted: Wed Sep 19, 2007 3:42 pm
Subject: Re: Raspuns, va rog
Buna ziua.
Ham din cordura orizontal, in care sa incapa M&P cu lanterna montata nu am deocamdata si sincer nu stiu cand vom primi. Lanterna o am si o trimit maine la magazin.
Cu respect.
Radu"

Tot in 19 sept la 17.15:

Posted: Wed Sep 19, 2007 5:15 pm
Subject: rugaminte....din nou
Atunci un ham in care sa intre doar pistolul...va rog...si multumesc

Cu stima"

Mai tarziu revin din nou:

Posted: Wed Sep 19, 2007 5:53 pm
Subject: Un telefon?
Exista posibilitatea sa ma contactati pe numarul de mobil din profilul meu?...Doresc sa ma interesez mai amanuntit de mai multe...si e destul de greoaie comunicarea prin forum (mai ales ca un forum nu are rolul dea favoriza o "comunicare", pentru asta existand mess online-MSN, Y!Mess, Skype).
Multumesc pentru intelegere,

Catalin Suzeanu"

Asta dovedind ca eu chiar doream accesorii legate de acel pistol...

Am revenit din nou cu PM in 24 sept.2007, dupa ce ajunsesem sa exasperez personalul magazinului de pe IC Duca, unde invariabil primeam raspuns de genul:

"Ati vorbit dumneavostra cu Radu si a zis ca a trimis la noi?...Nu am primit nimic..."

PM in 24 sept:

Posted: Mon Sep 24, 2007 4:53 pm
Subject: Comanda
Am vorbit si nu au primit nimic...
Astept..

Cu stima,

Cata"

Din 24 pana in 4 oct am tot incercat sa iau legatura cu dumneavoastra la telefoanele de mai sus insa nu am reusit decat sa "smulg" informatii ca sunteti ba liber, ba foarte prins in diverse activitati...
Evident ca fiecare are pana la urma viata lui insa...nu stiam ce sa mai cred...Pe de-o parte primeam raspus afirmativ de la dvs (inclusiv telefonic) ca maine, daca nu poimaine ajung la magazinul din Duca iar acolo, cand sunam "poimaine", cu o voce mirata eram iar intrebat..."Asa v-a spus Radu Buloca ca a trimis?"
Si asa au trecut zilele, saptamanile...si luna...Si intr-un final, primesc un telefon de la domnul Dan ca au sosit "jucariile" si ca pot trece sa le ridic....
Insa iertati-ma...timpul a trecut si nu puteam umbla cu o asemenea arma...la curea, bagata-n pantaloni...deci a trebuit sa-mi iau ceva..

Asa ca pana la urma eu raman cu "nemultumirea" mea...dumneavoastra cu...a dumneavoastra si cu asta basta (vorba "prietenilor" ce ne cotonogesc conationalii in peninsula Cizma)...

Cu respect domnule Radu Buloca,

Catalin Suzeanu (un fan al acestui forum care se inclina cu admiratie in fata celor ce semneaza in interiorul acestuia...)
Buna ziua.
Nu incerc sa "ies deasupra dumneavoastra" acuzandu-va in nici un fel.
In primul rand nu-mi permit.
Este adevarat ca discutia cu dumneavoastra este de la jumatatea lunii august si de atunci am incercat sa va rezolv dorinta lasand comanda dumneavoastra colegilor care se ocupa de magazin. Cred ca sunt bagat la mijloc fara sa am vre-o vina directa, iar mirarea mea chiar era reala dupa ce am spus ca v-am rezolvat problema in mai multe randuri.
Nu sunt absolvit de vina in totalitate, pentru ca trebuia sa urmaresc pana la capat actiunea. Ultima oara totusi, comanda am dus-o personal la magazin si acest lucru s-a intamplat pe data de 4 octombrie. Tarziu este adevarat.
Sper sa va treaca supararea pe mine si va asigur ca niciodata nu mi-am permis sa ma consider superior fata de nimeni, nici macar in gluma.
O zi buna si tinem legatura.
Cu stima.
Radu Boloca
catalin_suzeanu

Post by catalin_suzeanu »

Nu sunt suparat, iar o nemultumire e intotdeauna compensata cu o multumire... :) ...
Va multumesc oricum si imi doresc sa ramaneti in continuare la fel de saritor in a ne ajuta in problemele sau solicitarile noastre...

Cu deosebit respect,

Catalin Suzeanu
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Post Reply