Magazine si adresele lor

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

catalin_suzeanu

Magazine si adresele lor

Post by catalin_suzeanu »

Deschid acest topic in speranta ca putem face o lista cu magazinele si adresele acestora, din tara si din strainatate...
Stiu ca dintre voi unii au ajuns si in Turcia (Istanbul) sau chiar la vecinii nostri (Bulgaria si Moldova de peste Prut).
Consider, nu numai mie, ca ne-ar prinde bine sa cunoastem adresa (postala sau prin puncte de reper) unde putem sa achizitionam accesorii si nu numai, stiut fiind faptul ca magazinele de specialitate din Romania nu prea "exceleaza"...

Cu stima,

Cata
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
radu.b

Re: Magazine si adresele lor

Post by radu.b »

catalin_suzeanu wrote:Deschid acest topic in speranta ca putem face o lista cu magazinele si adresele acestora, din tara si din strainatate...
Stiu ca dintre voi unii au ajuns si in Turcia (Istanbul) sau chiar la vecinii nostri (Bulgaria si Moldova de peste Prut).
Consider, nu numai mie, ca ne-ar prinde bine sa cunoastem adresa (postala sau prin puncte de reper) unde putem sa achizitionam accesorii si nu numai, stiut fiind faptul ca magazinele de specialitate din Romania nu prea "exceleaza"...

Cu stima,

Cata
Buna seara.
V-as ruga totusi sa nu continuati acesta actiune si acest lucru dintr-un motiv lesne de inteles. Site-ul este al firmei Arrow si prin urmare nu pot face reclama firmelor concurente care au magazine in domeniu. Pentru alte produse comercializate de concurenta noastra am mai inchis ochii dar pentru a posta pe site-ul nostru adresele concurentilor va rog sa ma credeti ca nu ne convine.Imi pare rau pentru pozitia noastra dar sper sa ne intelegeti.
O seara buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
imircea

Post by imircea »

Se referea la magazinele DIN STRAINATATE, care, totusi, nu cred ca sunt concurente ale firmei dvs.
In situatia in care gasim aceeasi marfa si in Ro, nu are rost sa ne batem capul cu problemele birocratice ca sa cumparam din strainatate... cumparam direct de aici.
catalin_suzeanu

radu.b wrote: Buna seara.
V-as ruga totusi sa nu continuati acesta actiune si acest lucru dintr-un motiv lesne de inteles. Site-ul este al firmei Arrow si prin urmare nu pot face reclama firmelor concurente care au magazine in domeniu. Pentru alte produse comercializate de concurenta noastra am mai inchis ochii dar pentru a posta pe site-ul nostru adresele concurentilor va rog sa ma credeti ca nu ne convine.Imi pare rau pentru pozitia noastra dar sper sa ne intelegeti.
Cu respect.
Radu
Nu va ascund faptul ca sunt usor nemultumit de impromptitudinea dvs, trebuind sa treaca mai mult de o luna ca sa-mi trimiteti (promisiune facuta de dvs in 19 sept 2007) un toc, in conditiile in care spuneati ca "maine (20 sept) il trimit spre magazinul AROW din ....(ca sa nu fac reclama :wink: )...
Imi cer scuze daca am gresit deschizand acest TOPIC, intentia fiind mai mult de a afla magazine din strainatate (in Istanbul am cautat 5 ore ca pana la urma sa aflu ca e in partea asiatica, deci peste Bosfor, din motive lesne de inteles)... Cum bine a spus si "imircea" nu cred ca cele din strainatate v-ar face concurenta daca ati avea rafturile "ticsite" cu tot ce vrea sufletelul nostru...
Indraznesc sa sper ca macar in al 12-lea ceas sa intelegeti ca nu dorim sa umblam pe coclauri cautand nu stiu ce toc, lanterna, cartuse sau...mai stiu eu ce in loc sa vin la magazinul dvs din colt si de unde sa nu stiu asupra carui produs sa ma hotarasc din pricina diversitatii expuse ochilor mei...
In speranta ca cele de mai sus au fost receptate de catre dumneavoastra asa cum am intentionat, imi doresc sa apuc ziua in care sa-mi faceti observatia:

"domnule Suzeanu, din 15 modele de hamuri si tocuri (vezi: http://www.smith-wesson.com/webapp/wcs/ ... &training=), care mai de care mai fatos, orizontal, vertical, de picior, , din 10 modele de lanterne (vezi: http://www.smith-wesson.com/webapp/wcs/ ... &training=) si din 10 tipuri de munitie (vezi: http://www.sellier-bellot.cz/pistol-and ... ?product=9) , toate NUMAI pentru arma dumneavoastra, nu va place chiar nimic???"
Nadajduiesc sa nu-mi reprosati de LINK-uri, rostul postarii acestora fiind doar de a va arata cate accesorii si nu numai pot sa existe doar pentru acest tip de arma, firesc fiind ca daca v-ati asumat aceasta "responsabilitate" de a fi UNICI S&W pentru Romania atunci sa comercializati si accesorii pentru armele respective (situatia penibila in care m-am aflat cand am plecat din magazinul dumneavoastra cu pistolul fara un toc pentru acesta, e cea mai relevanta)....

Cu respect,

Catalin Suzeanu
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
cristib

Post by cristib »

catalin_suzeanu wrote:
Cu respect.
Radu
Nu va ascund faptul ca sunt usor nemultumit de impromptitudinea dvs, trebuind sa treaca mai mult de o luna ca sa-mi trimiteti (promisiune facuta de dvs in 19 sept 2007) un toc, in conditiile in care spuneati ca "maine (20 sept) il trimit spre magazinul AROW din ....(ca sa nu fac reclama :wink: )...
Imi cer scuze daca am gresit deschizand acest TOPIC, intentia fiind mai mult de a afla magazine din strainatate (in Istanbul am cautat 5 ore ca pana la urma sa aflu ca e in partea asiatica, deci peste Bosfor, din motive lesne de inteles)... Cum bine a spus si "imircea" nu cred ca cele din strainatate v-ar face concurenta daca ati avea rafturile "ticsite" cu tot ce vrea sufletelul nostru...
Indraznesc sa sper ca macar in al 12-lea ceas sa intelegeti ca nu dorim sa umblam pe coclauri cautand nu stiu ce toc, lanterna, cartuse sau...mai stiu eu ce in loc sa vin la magazinul dvs din colt si de unde sa nu stiu asupra carui produs sa ma hotarasc din pricina diversitatii expuse ochilor mei...
In speranta ca cele de mai sus au fost receptate de catre dumneavoastra asa cum am intentionat, imi doresc sa apuc ziua in care sa-mi faceti observatia:

"domnule Suzeanu, din 15 modele de hamuri si tocuri (vezi: http://www.smith-wesson.com/webapp/wcs/ ... &training=), care mai de care mai fatos, orizontal, vertical, de picior, , din 10 modele de lanterne (vezi: http://www.smith-wesson.com/webapp/wcs/ ... &training=) si din 10 tipuri de munitie (vezi: http://www.sellier-bellot.cz/pistol-and ... ?product=9) , toate NUMAI pentru arma dumneavoastra, nu va place chiar nimic???"
Nadajduiesc sa nu-mi reprosati de LINK-uri, rostul postarii acestora fiind doar de a va arata cate accesorii si nu numai pot sa existe doar pentru acest tip de arma, firesc fiind ca daca v-ati asumat aceasta "responsabilitate" de a fi UNICI S&W pentru Romania atunci sa comercializati si accesorii pentru armele respective (situatia penibila in care m-am aflat cand am plecat din magazinul dumneavoastra cu pistolul fara un toc pentru acesta, e cea mai relevanta)....

Cu respect,

Catalin Suzeanu
Si totusi domnul Radu pe care nu-l cunosc a adresat o rugaminte de bun simt. Daca dumneavoastra o sa aveti in propria casa niste musafiri la care le oferiti vin de Cotnari iar ei o sa zica " vrem de Bohotin" trebuie neaparat sa aveti acest vin in casa? Gusturile sunt atat de diverse incat nu poti sa le faci fata. Puneti-va in situatia de investitor in acest domeniu! Credeti ca veti multumi pe toata lumea? NICIODATA!
catalin_suzeanu

cristib wrote: Si totusi domnul Radu pe care nu-l cunosc a adresat o rugaminte de bun simt. Daca dumneavoastra o sa aveti in propria casa niste musafiri la care le oferiti vin de Cotnari iar ei o sa zica " vrem de Bohotin" trebuie neaparat sa aveti acest vin in casa? Gusturile sunt atat de diverse incat nu poti sa le faci fata. Puneti-va in situatia de investitor in acest domeniu! Credeti ca veti multumi pe toata lumea? NICIODATA!
...si totusi domnule cristib, atunci cand doresc sa import autoturismul marca X ma asigur intai ca:

- in Romania exista tipul de combustibil necesar autoturismului cu pricina;
- volanul este pe stanga pentru a se putea circula pe partea dreapta;
- asigur import si pentru piesele de schimb pentru garantie si post-garantie...

...asta ca tot am sarit de la arme la...vin.......hop si eu la masini...
Nu vreau ca prin continuarea acestui subiect "ucis in fasa" sa-mi atrag oprobiul celorlalti forumisti insa constat cu tristete ca "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"...(de ce sa fie atat de simplu incat sa cumpar un pistol cu toc si munitia aferenta dintr-un singur loc cand pot sa cumpar pistolul de aici, munitia de acolo si tocul de dincolo...)

Inchei prin a va intreba daca respectati L295/2004 purtand arma dumneavoastra in toc?...sau o purtati bagata in pantalon la spate precum Bruce Willis in "Greu de ucis"?

Cu stima,

Cata
Guest

Post by Guest »

[quote="catalin_suzeanu
Inchei prin a va intreba daca respectati L295/2004 purtand arma dumneavoastra in toc?...sau o purtati bagata in pantalon la spate precum Bruce Willis in "Greu de ucis"?

Cu stima,

Cata[/quote]

Eu o port ca McLane , dar intr-un toc intern, pentru a respecta 295! :D
Image
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
cristib

Post by cristib »

catalin_suzeanu wrote:
cristib wrote: Si totusi domnul Radu pe care nu-l cunosc a adresat o rugaminte de bun simt. Daca dumneavoastra o sa aveti in propria casa niste musafiri la care le oferiti vin de Cotnari iar ei o sa zica " vrem de Bohotin" trebuie neaparat sa aveti acest vin in casa? Gusturile sunt atat de diverse incat nu poti sa le faci fata. Puneti-va in situatia de investitor in acest domeniu! Credeti ca veti multumi pe toata lumea? NICIODATA!
...si totusi domnule cristib, atunci cand doresc sa import autoturismul marca X ma asigur intai ca:

- in Romania exista tipul de combustibil necesar autoturismului cu pricina;
- volanul este pe stanga pentru a se putea circula pe partea dreapta;
- asigur import si pentru piesele de schimb pentru garantie si post-garantie...

...asta ca tot am sarit de la arme la...vin.......hop si eu la masini...
Nu vreau ca prin continuarea acestui subiect "ucis in fasa" sa-mi atrag oprobiul celorlalti forumisti insa constat cu tristete ca "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"...(de ce sa fie atat de simplu incat sa cumpar un pistol cu toc si munitia aferenta dintr-un singur loc cand pot sa cumpar pistolul de aici, munitia de acolo si tocul de dincolo...)

Cu stima,

Cata
Apreciez foarte mult la dumneavoastra ca aveti simtul umorului! E o calitate foarte importanta. Eu cred ca ne-am intelege foarte bine in poligon, si nu numai.Am avut multe lucruri de invatat de la dumneavoastra si e un lucru natural deoarece aveti experienta. In privinta ,,Arrow" considerati-i ca o familie cu obiceiurile ei, iar daca nu va place familia respectiva puteti sa vizitati alta. Spre exemplu puteti veni in Iasi si sa organizam o tragere pe cinste. Prin prisma simtului umorului ,,de care v-am acuzat'' cred ca ati prins ideea.
catalin_suzeanu

cristib wrote: Apreciez foarte mult la dumneavoastra ca aveti simtul umorului! E o calitate foarte importanta. Eu cred ca ne-am intelege foarte bine in poligon, si nu numai.Am avut multe lucruri de invatat de la dumneavoastra si e un lucru natural deoarece aveti experienta. In privinta ,,Arrow" considerati-i ca o familie cu obiceiurile ei, iar daca nu va place familia respectiva puteti sa vizitati alta. Spre exemplu puteti veni in Iasi si sa organizam o tragere pe cinste. Prin prisma simtului umorului ,,de care v-am acuzat'' cred ca ati prins ideea.
:) ... ma consider membru al acestei mari familii si accept cu placere invitatia...

Cu respect,

Cata
Bill

Post by Bill »

Iertati-ma ca intervin, voi incerca sa fiu obiectiv. Cu o asemenea lege cum este aceea de care ne "bucuram" noi, sincer ma si mir ca ARW a avut curajul sa faca asemenea importuri si sunt sigur ca, avand in vedere numarul de potentiali cumparatori ai acestui produs, si importul a fost pe masura, adica relativ mic. Iar la preturile acestea probabil ca adaosul a fost pur simbolic. (vedeti preturile de dincolo) Mai cunosc vre-o cativa care au achizitionat asemenea arme si va pot spune ca si-au cumparat o cutie de cartuse iar pe urmatoarea probabil ca o vor cumpara anul viitor. Spre deosebire de membrii acestui forum, majoritatea au cumparat arma numai asa, pur si simplu pentru ca aveau dreptul si nici decum datorita unei pasiuni mistuitoare. Prezenta lor in poligon este dictata strict de regulamente si multi nu se vor inghesui sa traga prea mult cu arma proprie pentru ca munitia costa. O prefera pe aia de serviciu ca e gratis.
Asa ca munitia si accesoriile devin in aceasta situatie marfa greu vandabila, de aceea importatorul se limiteaza la strictul necesar.
Asa ca pentru situatia creata trebuie sa-i multumim tot legiuitorului.
Este parerea mea personala si are marea calitate ca nimeni nu este obligat sa tina cont de ea. :lol:
radu.b

Post by radu.b »

imircea wrote:Se referea la magazinele DIN STRAINATATE, care, totusi, nu cred ca sunt concurente ale firmei dvs.
In situatia in care gasim aceeasi marfa si in Ro, nu are rost sa ne batem capul cu problemele birocratice ca sa cumparam din strainatate... cumparam direct de aici.
Buna ziua.
Imi cer scuze dar cred ca nu ati citit atent ce a scris domnul Suzeanu, magazine din tara si din strainatate ceea ce a si generat reactia mea. Daca considerati ca am gresit, atunci va rog sa cititi majoritatea topicurilor despre armament si o sa va dati seama ca am fost deschisi catre orice discutie legate de produse, ca sunt sau nu comercializate de firma noastra si indiferent ca erau comentarii pozitive sau nu, cu referire la aceste produse.
Nu am cum sa accept postarea adreselor magazinelor concurente pe site-ul nostru dintr-un considerent logic. Pai ii fac reclama gratuita concurentei??? Dumneavoastra in locul meu ce ati fi facut?
Inchid discutia aici cu acelasi final, o zi buna si tinem legatura. Despre alt subiect.
Cu respect.
Radu
radu.b

Post by radu.b »

catalin_suzeanu wrote:
Cu respect.
Radu

Cu respect,

Catalin Suzeanu
Buna ziua.
Nu inteleg ce imi reprosati personal. Lanterna pentru pistol dupa cate imi aduc aminte v-am trimis si toc de pistol la fel, chiar daca este unul de cordura. De la bun inceput v-am spus ca momentan toc original de pistol M&P nu am.
Despre importurile de armament stiu ca sunteti in tema, asa ca un import de la S&W stiti ca poate dura suficient de mult cu licentele atat din partea romana cat si americana (care sunt mai drastice decat ale noastre).
Cat despre adresele de magazin v-ati referit atat cele din tara si cele din strainatate (in aceasta ordine).
Ramane valabila intelegerea ca in momentul importului sa va anunt.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
macarici

Post by macarici »

[quote="Bill"]
Asa ca munitia si accesoriile devin in aceasta situatie marfa greu vandabila, de aceea importatorul se limiteaza la strictul necesar.
quote]

Greu vandabila mi se pare munitia cu bila de cauciuc,care are un pret,cel putin prohibitiv.4,5 lei un 10x22T sau 5 lei un .380 GUM mi se pare mult prea mult.
Si cu toate astea,cunosc o gramada care se rup... din alta parte si isi cumpara si cate o cutie la preturi "astronomice" in timp ce o cutie de 50 bucati de 9x19 Para costa 60 lei.Nu s-ar vinde mai multa munitie cu bila daca ar fi mai ieftina?Ba sigur ca da!
Si aici s-a impartit dreptatea!
Vorbesc si eu de ce ma doare!
Image
radu.b

Post by radu.b »

catalin_suzeanu wrote:
Cu respect.
Radu

Cu respect,

Catalin Suzeanu
Buna ziua din nou.
M-am interesat la colegii de la magazin in privinta lanternei si a tocului care l-ati cerut acum o luna. Asa cum am spus le-am trimis de o luna dar dumneavoastra nu ati mers dupa ele. Acum nu inteleg eu cu ce v-am nemultumit, pentru-ca nu v-am "trimis pe coclauri" ci la magazinul nostru cel mai apropiat, unde ati spus ca va cunoasteti bine cu colegul meu Dan Fanataneanu. Probabil nu m-am facut eu inteles si imi cer scuze dar aceste produse le gasiti la magazin retinute pentru dumneavoastra.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
catalin_suzeanu

Domnule Radu Buloca, n-are rost sa va reamintesc discutiile telefonice si incercarile nenumarate de a va contacta. Pana la urma, dupa multe insistente colega dvs mi-a dat mobilul...Cand intr-un final ati raspuns mi-ati cerut scuze ca nu ati reusit sa va tineti de cuvant, promitandu-mi ca in maxim doua zile vor ajunge la magazin cele solicitate...Lanterna si tocul le-ati trimis in urma cu 2 saptamani nu "imediat" a doua zi (adica nu in 20 sept.2007)...Repet..nu are rost nici nu e cazul sa va trimit pe email convorbirile telefonice (din pacate atat pentru mine cat si pentru cei cu care vorbesc toate convorbirile se inregistreaza automat cand sun de pe telul de serviciu). Va rog sa nu incercati sa-mi aruncati in carca vina de a nu avea dvs pe stoc accesorii elementare: toc, cartuse obisnuite, lanterna
Imi dati senzatia din randurile dvs de mai sus ca ori incercati sa iesiti deasupra mea (acuzandu-ma de neparolism sau dezinteres) ori chiar nu va mai amintiti toate discutiile telefonice purtate cu mine inclusiv cand erati intr-un MccDonalds din Bucuresti si cu greu mi-ati raspuns, apelurile mele repetate atat pe mobilul 0726.557.988 cat si pe fixul 221.0690 dovedind dorinta expresa de a intra intr-un final in posesia acelor accesorii promise de dumneavoastra.

Un istoric pe care va nu-l redau cu placere....

Pe 19 sept 2007 la 8.42:

"From: catalin_suzeanu
To: radu.b
Posted: Wed Sep 19, 2007 8:42 am
Subject: Raspuns, va rog
Va salut...imi puteti da un raspuns legat de accesoriile solicitate?

Cu stima,

Catalin Suzeanu"

Tot pe 19 sept 2007 15.42 :

"From: radu.b
To: catalin_suzeanu
Posted: Wed Sep 19, 2007 3:42 pm
Subject: Re: Raspuns, va rog
Buna ziua.
Ham din cordura orizontal, in care sa incapa M&P cu lanterna montata nu am deocamdata si sincer nu stiu cand vom primi. Lanterna o am si o trimit maine la magazin.
Cu respect.
Radu"

Tot in 19 sept la 17.15:

Posted: Wed Sep 19, 2007 5:15 pm
Subject: rugaminte....din nou
Atunci un ham in care sa intre doar pistolul...va rog...si multumesc

Cu stima"

Mai tarziu revin din nou:

Posted: Wed Sep 19, 2007 5:53 pm
Subject: Un telefon?
Exista posibilitatea sa ma contactati pe numarul de mobil din profilul meu?...Doresc sa ma interesez mai amanuntit de mai multe...si e destul de greoaie comunicarea prin forum (mai ales ca un forum nu are rolul dea favoriza o "comunicare", pentru asta existand mess online-MSN, Y!Mess, Skype).
Multumesc pentru intelegere,

Catalin Suzeanu"

Asta dovedind ca eu chiar doream accesorii legate de acel pistol...

Am revenit din nou cu PM in 24 sept.2007, dupa ce ajunsesem sa exasperez personalul magazinului de pe IC Duca, unde invariabil primeam raspuns de genul:

"Ati vorbit dumneavostra cu Radu si a zis ca a trimis la noi?...Nu am primit nimic..."

PM in 24 sept:

Posted: Mon Sep 24, 2007 4:53 pm
Subject: Comanda
Am vorbit si nu au primit nimic...
Astept..

Cu stima,

Cata"

Din 24 pana in 4 oct am tot incercat sa iau legatura cu dumneavoastra la telefoanele de mai sus insa nu am reusit decat sa "smulg" informatii ca sunteti ba liber, ba foarte prins in diverse activitati...
Evident ca fiecare are pana la urma viata lui insa...nu stiam ce sa mai cred...Pe de-o parte primeam raspus afirmativ de la dvs (inclusiv telefonic) ca maine, daca nu poimaine ajung la magazinul din Duca iar acolo, cand sunam "poimaine", cu o voce mirata eram iar intrebat..."Asa v-a spus Radu Buloca ca a trimis?"
Si asa au trecut zilele, saptamanile...si luna...Si intr-un final, primesc un telefon de la domnul Dan ca au sosit "jucariile" si ca pot trece sa le ridic....
Insa iertati-ma...timpul a trecut si nu puteam umbla cu o asemenea arma...la curea, bagata-n pantaloni...deci a trebuit sa-mi iau ceva..

Asa ca pana la urma eu raman cu "nemultumirea" mea...dumneavoastra cu...a dumneavoastra si cu asta basta (vorba "prietenilor" ce ne cotonogesc conationalii in peninsula Cizma)...

Cu respect domnule Radu Buloca,

Catalin Suzeanu (un fan al acestui forum care se inclina cu admiratie in fata celor ce semneaza in interiorul acestuia...)
Post Reply